PDA

View Full Version : پیشنهاد قیمت در مورد یک پروژه خاص

mehmir
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 01:57 صبح
سلام

من قراره یه پروژه کد نویسی موبایل واسه یه شرکت انجام بدم، ازم خواستن که بهشون قیمت پیشنهاد بدم اما چون تجربه اولمه نمیدونم چی بگم میخوام اگه دوستان کسی تجربه داره لطف کنه کمکم کنه

شرح پروژه:
یه برنامه موبایل که یه تکست در حد یه اس ام اس نه بیشتر رو به یه سرور از طریق GPRS بفرسته و اگه به هر دلیلی نتونست اون تکست رو اس ام اس کنه
در سمت سرور هم این تکست در یافت بشه

با تشکر

dr_jacky_2005
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 09:13 صبح
سلام

من قراره یه پروژه کد نویسی موبایل واسه یه شرکت انجام بدم، ازم خواستن که بهشون قیمت پیشنهاد بدم اما چون تجربه اولمه نمیدونم چی بگم میخوام اگه دوستان کسی تجربه داره لطف کنه کمکم کنه

شرح پروژه:
یه برنامه موبایل که یه تکست در حد یه اس ام اس نه بیشتر رو به یه سرور از طریق GPRS بفرسته و اگه به هر دلیلی نتونست اون تکست رو اس ام اس کنه
در سمت سرور هم این تکست در یافت بشه

با تشکر
چند تا مسئله...
-اگه میگین اس ام اس،پس دیگه از طریق GPRS اش چیه!
-چطور اگه متن رو نتونست سرور بگیره،سرور بگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mehmir
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 13:32 عصر
چند تا مسئله...
-اگه میگین اس ام اس،پس دیگه از طریق GPRS اش چیه!
-چطور اگه متن رو نتونست سرور بگیره،سرور بگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هدف اینکه یه تکست از گوشی به سرور ارسال بشه
برای ارسال اولویت با GPRS هستش، اگه به هر دلیلی ارسال موفقیت آمیز نبود بعد برنامه باید اون تکست رو از طریق sms ارسال کنه

واضحه؟

مرسی از توجهتون :لبخندساده:

dr_jacky_2005
جمعه 01 مهر 1390, 10:51 صبح
هدف اینکه یه تکست از گوشی به سرور ارسال بشه
برای ارسال اولویت با GPRS هستش، اگه به هر دلیلی ارسال موفقیت آمیز نبود بعد برنامه باید اون تکست رو از طریق sms ارسال کنه

واضحه؟

مرسی از توجهتون :لبخندساده:
پارامترها:
-اگه فقط میخواین JAR رو روی گوشی هایی که فقط جاوا ساپورت میکنن،اجرا کنید،روو هزینه اضافه نمیشه.
-سیمبین هایی هم که جاوا رو ساپورت میکنن،تقریبا نباید روی قیمت اضافه شه
-اگه میخواین روی ویندوز موبایل ها هم اجرا شه،شک نکن کلی باید بیاد روی قیمت(توو این زمینه کمک خواستی که چطوری،روو من حساب کن)
-مهم نیس روو چه پلتفرمی،اگه میخواین جواب سرور روی اینباکس برنامه بیاد،نه روی اینباکس گوشی،یه قیمت ثابتی رو اضافه کنید.(حالا اگه ویندوز موبایل باشه،شدنیه،برنامه های بانکی رو دیدم که تونستن،ولی من عمرم رو گذاشتم پاش،نتونستم :| )
-گرافیکی باشه،(سطح پایین-کانواس) قیمتش خیلی بیشتر میشه،تا یا با همون ظواهر نت بینز(سطح بالا)
-اگه کانواسی هستین،این که چند تا رزولوشن رو ساپورت کنید،هرکدوم قیمت رو میبره بالا
-اگه کانواسی هستین،گرافیکش رو اونا میدن،یا نه فتوشاپش با خودتونه،توو قیمت فرق داره
-چند وقته تحویل بدین...
__________________________________________________ ____
راستی،من شنیده بودم واسه ارسال مسیج کد شده،باید مجوز داشت.نمیدونم حالا دیگه
موفق باشید

اگه عین عدد رو میخواین که بگم چند هزار تومن،شما این پارامتر هارو که گفتم رو بهم بگ.،بگم.البته پارامترهای دیگه ای هم هست...
-رقیب برنامه نویسی دیگه ای دارین؟(ممکنه کار رو بدن یکی دیگه؟)
-شرکتش بزرگه،کوچیکه؟خصوصیه؟دولتی ؟
-عجله دارن؟

mehmir
جمعه 01 مهر 1390, 12:25 عصر
پارامترها:
-اگه فقط میخواین JAR رو روی گوشی هایی که فقط جاوا ساپورت میکنن،اجرا کنید،روو هزینه اضافه نمیشه.
-سیمبین هایی هم که جاوا رو ساپورت میکنن،تقریبا نباید روی قیمت اضافه شه
-اگه میخواین روی ویندوز موبایل ها هم اجرا شه،شک نکن کلی باید بیاد روی قیمت(توو این زمینه کمک خواستی که چطوری،روو من حساب کن)
-مهم نیس روو چه پلتفرمی،اگه میخواین جواب سرور روی اینباکس برنامه بیاد،نه روی اینباکس گوشی،یه قیمت ثابتی رو اضافه کنید.(حالا اگه ویندوز موبایل باشه،شدنیه،برنامه های بانکی رو دیدم که تونستن،ولی من عمرم رو گذاشتم پاش،نتونستم :| )
-گرافیکی باشه،(سطح پایین-کانواس) قیمتش خیلی بیشتر میشه،تا یا با همون ظواهر نت بینز(سطح بالا)
-اگه کانواسی هستین،این که چند تا رزولوشن رو ساپورت کنید،هرکدوم قیمت رو میبره بالا
-اگه کانواسی هستین،گرافیکش رو اونا میدن،یا نه فتوشاپش با خودتونه،توو قیمت فرق داره
-چند وقته تحویل بدین...
__________________________________________________ ____
راستی،من شنیده بودم واسه ارسال مسیج کد شده،باید مجوز داشت.نمیدونم حالا دیگه
موفق باشید

اگه عین عدد رو میخواین که بگم چند هزار تومن،شما این پارامتر هارو که گفتم رو بهم بگ.،بگم.البته پارامترهای دیگه ای هم هست...
-رقیب برنامه نویسی دیگه ای دارین؟(ممکنه کار رو بدن یکی دیگه؟)
-شرکتش بزرگه،کوچیکه؟خصوصیه؟دولتی ؟
-عجله دارن؟

فقط جاوا با سیمبین و ویندوز موبایل کاری نداریم
سرور قرار نیس چیزی واسه برنامه بفرسته فقط برنامه واسه سرور میفرسته
در مورد گرافیکش حرف نزدیم فک نکنم زیاد مهم باشه واسشون
قراره یه ماهه تحویل بدم

رقیب ندارم
شرکتش کوچیکه خصوصیه

مرسی که وقت گذاشتین اگه عین عددشو بگین خیلی ممنون میشم ازتون :لبخندساده:

mohsen12345
جمعه 01 مهر 1390, 16:07 عصر
راستش رو بخواهی این کار رو هم با حداکثر زیر 50 خط جمع میشه و الگوریتم پیچیده ای هم نداره به نظرم هرقیمتی گفتن قبول کن چون فوقش یک ساعت وقتت رو می گیره
البته با این توضیحاتی که تو دادی اینو می گم
به طرف 100 قیمت بده ببین مزه دهنش چطوریه

dr_jacky_2005
شنبه 02 مهر 1390, 11:04 صبح
با mohsen12345 موافقم.
خیلی کارتون آسونه.
البته اونا نباید بفهمن که آسونه.(به شرطی که این تاپیک رو نبینن :قهقهه: )
فقط یه مسئله به ذهنم رسید.
اگه با اینترنتی نتونست مسیج رو بفرسته،میگید با اس ام اس بفرسته.اگه اس ام اس نرسید چه میکنید؟!
نظر من : شرکت رو قانع کنید که دیگه هندل دست شما نیس،مشتری ( کسی که داره با برنامه کار میکنه ) یکم به مغزش فشار بیاره،دوباره بفرسته
والا! ( تجاری فکر کنید ).

موفق باشید.
به نظره من 100 زیاد هم هس :خجالت: ولی نه،همین 100 رو بگید.خیلی هم عالی
چون برنامه نویسای این زمینه کاری کم هستن...(حداقل شرکت هایی که توو این زمینه میخوان کار کنن )
درآینده هم اگه باز کاری دادن بهتون،اگه سنگین بود،قیمت بالا بدین هاااااااااا..500 700 اینطوریا.اگه گفتن چرا دفعه قبلی 100؟ بگین اون کار کجا،این کجا

موفق باشید

mehmir
شنبه 02 مهر 1390, 11:24 صبح
با تشکر از همه دوستانی که کمک کردن :لبخندساده:

mahdi68
شنبه 02 مهر 1390, 11:29 صبح
لطفا با این قیمت های پایین بازار خراب نکنید ! :اشتباه:

dr_jacky_2005
شنبه 02 مهر 1390, 16:44 عصر
لطفا با این قیمت های پایین بازار خراب نکنید ! :اشتباه:
یه جا دیگه هم این جملرو شنیدم...
یعنی چی خراب؟
-این بنده خدا اولین کارشه
-اون شرکته هم یه شرکت کوچیکه
-برنامه هم کلا یک روز زمان نمیبره
-بالاخره ایشون باید میخش رو محکم بکوبه واسه شروع
-خداییش شما دفعۀ اول،چقدر قیمت دادین؟ ( البته نسبت به سنگینی کار)
و خیلی دلیل های دیگه

به نظرم ن که خراب کردن نیس
یه اقدام حرفه ای و تجاریه
داره کار رو به دست میگیره
و ان شاالله حلال

مطمئن هستم بعد از این،یه روز دیگه،یه جای دیگه،یه فروم دیگه،باز این جمله رو خواهم دید:لبخندساده:

mahdi68
شنبه 02 مهر 1390, 19:10 عصر
من کارای اولم رایگان انجام دادم به جای اینکه ارزش کار با قیمت کم پایین بیارم . با قیمتی که شما دادین الان پروژه درسی و داشجویی هم با هزار تا منت واسه آدم انجام میدن ! حالا این دوستمون واسه یه شرکتی میخواد این کار انجام بده که حتما نفع مادی واسه شرکن داره و ...
البته هر کسی مختار هست با هر قیمتی که دلش خواست پروژه هاش انجام بده و یک مسئله شخصی هست

موفق و پیروز باشید

dr_jacky_2005
شنبه 02 مهر 1390, 22:22 عصر
رایگان برای شرکت فکر نکنم کار درستی باشه...

خلاصه به قول شما هرکسی مختاره خودش تصمیم بگیره.

صاحب تاپیک،موفق باشید:چشمک:

handinux
سه شنبه 12 مهر 1390, 00:29 صبح
من کارای اولم رایگان انجام دادم به جای اینکه ارزش کار با قیمت کم پایین بیارم . با قیمتی که شما دادین الان پروژه درسی و داشجویی هم با هزار تا منت واسه آدم انجام میدن ! حالا این دوستمون واسه یه شرکتی میخواد این کار انجام بده که حتما نفع مادی واسه شرکن داره و ...
البته هر کسی مختار هست با هر قیمتی که دلش خواست پروژه هاش انجام بده و یک مسئله شخصی هست

موفق و پیروز باشید

سلام
درسته که 100 هزار تومان مناسب هست اما بهتره بقول همکاران رقم بیشتری بدید تا ارزش کار خودتون نیاد پایین همکاران که هیچ