PDA

View Full Version : سوال: می خوام اول تمام گزارشامو به کریستال یکی یکی بفرستم و کریستال صفحه بندی بشه و چاپ

bozhmehrani
یک شنبه 03 مهر 1390, 22:41 عصر
سلام دوستان
من تو یه برنامه ام یک گرید و میفرستم واسه کریستال و چاپ میشه که مشکلی با این قضیه ندارم

اما بدلیل نیاز برنامه ام میخوام گریدو بفرستم به کریستال . اطلاعات گرید دوباره تغییر کنه دوباره بفرستم به کریستال ولی بازم چاپ نشه تا یه تعداد مشخصی مثلا 10 بار

بعد از آخرین بار کریستال نمایش داده بشه که توش 10 صفحه واسه چاپ داره(طبیعیه که صفحه بندیش فعال بشه)
چطوری اینکار انجام میشه

پیشاپیش از لطف و مساعدتون تشکر میکنم

sanay_esh
یک شنبه 03 مهر 1390, 22:54 عصر
این در صورتی امکان دارد که تمامی اطلاعاتی که قرار است در کریستال چاپ شود همه از یک مدل باشند
و به نظر من بهترین حالت اینه که همه اطلاعاتی که میخواهید در یک کریستال چاپ شود را به یک دیتاست بریزید و در آخر دیتاست رو به
کریستال بدهید
این بهترین و راحت ترین حالته !!!

bozhmehrani
دوشنبه 04 مهر 1390, 19:11 عصر
خوب منم از دیتاست استفاده کردم گریدمو میریزم تو دیتاست و تو کریستال نمایشش میدم
می خوام اون خاصیتی که تو کریستال هست که میری صفحه بعد چاپ فعال باشه
نمیدونم منظورمو خوب رسونندم یا نه ولی اطلاعات گریدم توش نمره یک دانش آموزه که چاپ میشه و دوباره گریدم از اطلاعات نمره دانش آموز جدید پر میشه و اونم میخوام فرستادم تو کریستال بره صفحه بعدی کریستال .که کاربر با باز شدن کریستال بتونه تمام نمرات دانش آموزان مختلف رو تتو صفحات ببینه

navidkhalilian
دوشنبه 11 مهر 1390, 20:34 عصر
خوب منم از دیتاست استفاده کردم گریدمو میریزم تو دیتاست و تو کریستال نمایشش میدم
می خوام اون خاصیتی که تو کریستال هست که میری صفحه بعد چاپ فعال باشه
نمیدونم منظورمو خوب رسونندم یا نه ولی اطلاعات گریدم توش نمره یک دانش آموزه که چاپ میشه و دوباره گریدم از اطلاعات نمره دانش آموز جدید پر میشه و اونم میخوام فرستادم تو کریستال بره صفحه بعدی کریستال .که کاربر با باز شدن کریستال بتونه تمام نمرات دانش آموزان مختلف رو تتو صفحات ببینه

سلام دوستان.منم این کار رو می خوام انجام بدم.اما مشکل اینجاست که با دیتاست نمیشه انجامش داد چون کریستال نمیتونه تشخیص بده کدوم سطر ها مربوط به کدام صفحه هست.آیا راه حلی دارید؟

bozhmehrani
سه شنبه 19 مهر 1390, 21:30 عصر
من با مشکلمو با گروه بندی حل کردم . خودش بر اساس فیلدی که انتخاب کردم واسه گروه بندی هر گروه تو یه صفحه چاپ میشه