PDA

View Full Version : دربازه پایگاه اکسس در برنامه

sanaei
پنج شنبه 07 مهر 1390, 21:24 عصر
با سلام به دوستان عزیز
من برنامه هام با پایگاه اکسس می سازم و (db.mdb) و مشکل من اینجاست که بعد پایگاه را با خود برنامه اکسس باز میکنم اکثر قسمتها مانند گزارشگیری(reports) ویا forms غیرفعال است و نمیشود کاری کرد.
و سوال دوم اینکه چطور در اینطور پایگاه میسازیم , رمز بزاریم؟
ممنون میشم از دوستان جواب بدهند. :تشویق:

sanaei
جمعه 08 مهر 1390, 06:53 صبح
اساتید عزیز چرا جواب نمیدهند

M.T.P
جمعه 08 مهر 1390, 12:25 عصر
من برنامه هام با پایگاه اکسس می سازم و (db.mdb) و مشکل من اینجاست که بعد پایگاه را با خود برنامه اکسس باز میکنم اکثر قسمتها مانند گزارشگیری(reports) ویا forms غیرفعال است و نمیشود کاری کرد.
منظورتون دقیقا چیه؟
بانک رو با برنامه اکسس میسازید و بعد با خود برنامه اکسس که بازش میکنید باهاش مشکل دارید؟

چطور در اینطور پایگاه میسازیم , رمز بزاریم؟
تو برنامه Access 2007 از تب Database tools گزینه Encrypt with password رو انتخاب کنید.

sanaei
جمعه 08 مهر 1390, 21:51 عصر
برنامه ساختم و از طریق خود برنامه ساخته شده پایگاه ساخته ام (اکسس) و برنامه مشکل ندارم و اطلاعات به پایگاه میدهم و استعلام میکنم مانند یک دفترچه تلفن. سوالم اینست حالا که جداگانه پایگاه که اکسس است بازش میکنم اون موارد مشکلات را دارد و امکان رمز هم ندارد. تمیدوارم منظورم متوجه شده باشید.

vbhamed
شنبه 09 مهر 1390, 08:49 صبح
سلام

خب شما اگر بانك رو از طريق برنامتون بسازيد چطوري براش گزارش يا فرم هم از طريق برنامه ساختيد، اصلا اين كار رو انجام داديد ؟
اگر مي‌تونيد نمونه كدتون رو بزاريد

sanaei
شنبه 09 مهر 1390, 20:35 عصر
با تشکر از شما
من گفتم که پایگاه با خود برنامه ساختم و با برنامه هم گزارش میسازم مشکل ندارم فقط سوال مهم من این است که من این برنامه را برای استفاده دادم دست کاربر و نمیخواهم کاربر به داخل پایگاه اکسس دسترسی داشته باشد و چطور میشود وقتی با خود برنامه پایگاه میسازیم رمز روی پایگاه بزاریم روش و یا قسمتهای گزارش و فرمهایش لاک است.

vbhamed
پنج شنبه 28 مهر 1390, 07:43 صبح
سلام

مي‌تونيد از منوي Tools گزينه Database Utility آيتم Make MDE File رو انتخاب كنيد
اينطوري پايگاه داده اي با پسوند mde براتون ساخته ميشه كه كدهاش كامپايل شده هست
البته اين پايگاه رو خودتونم شايد نتونيد تغيير بديد بنابراين فايل mdb اصلي رو حتما نگه داريد

M.T.P
پنج شنبه 28 مهر 1390, 11:27 صبح
با تشکر از شما
من گفتم که پایگاه با خود برنامه ساختم و با برنامه هم گزارش میسازم مشکل ندارم فقط سوال مهم من این است که من این برنامه را برای استفاده دادم دست کاربر و نمیخواهم کاربر به داخل پایگاه اکسس دسترسی داشته باشد و چطور میشود وقتی با خود برنامه پایگاه میسازیم رمز روی پایگاه بزاریم روش و یا قسمتهای گزارش و فرمهایش لاک است.
با استفاده از Compact and repair هم میتونید بانکی رو که کلمه عبور نداشته باشه ، براش کلمه عبور بسازید.
به جای پسورد قرمز رنگ پسوردتون رو بگذارید.
همیشه موقع بستن برنامه بانک رو CAR کنید.

Function CompactAndRepair(dbpath As String) As Boolean
On Error GoTo EndLine
Dim RepairObject As Object
Dim StrSource As String
Dim StrDestination As String

CompactAndRepair = False

'Ensure file is not read only
SetAttr dbpath, vbNormal

Set RepairObject = CreateObject("JRO.JetEngine")
StrSource = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & dbpath & ";Jet OLEDB:Database Password =123456"
StrDestination = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\Temp.dbx" & ";Jet OLEDB:Engine Type=5;Jet OLEDB:Database Password =123456

Screen.MousePointer = vbHourglass
RepairObject.CompactDatabase StrSource, StrDestination
Screen.MousePointer = vbDefault

Kill dbpath
Name App.Path & "\Temp.dbx" As dbpath

Set RepairObject = Nothing
CompactAndRepair = True

EndLine:
Screen.MousePointer = vbDefault
If Err.Number Then Call MsgBox(Err.Description)
End Function