PDA

View Full Version : آموزش: ایجاد برنامه open source

aria1o
جمعه 08 مهر 1390, 10:54 صبح
با سلام
دوستان و اسا تید، آیا میشه برنامه مورد نظر خودمونو به صورت open source ایجاد کرد تا کاربر بتونه در متغیر هارو بر حسب نیاز مقدار دهی کنه و خود کاربر بصورت exe در بیاره برنامه مورد نظر رو.

مرتضی تقدمی
جمعه 08 مهر 1390, 11:29 صبح
سلام
بله میشه. اما باید کامپایلر زبان مورد نظر رو داشته باشه و روی سیستم نصب باشه.

_behnam_
جمعه 08 مهر 1390, 11:32 صبح
فکر میکنم با اسکریپت نویسی هم بشه :متفکر:

M.T.P
جمعه 08 مهر 1390, 12:36 عصر
با سلام
دوستان و اسا تید، آیا میشه برنامه مورد نظر خودمونو به صورت open source ایجاد کرد تا کاربر بتونه در متغیر هارو بر حسب نیاز مقدار دهی کنه و خود کاربر بصورت exe در بیاره برنامه مورد نظر رو.

خب این چه کاریه؟ برنامه میتونه به روش های مختلف مقادیر رو از کاربر دریافت کند بدون اینکه کاربر به سورسش دسترسی داشته باشه!
به هر حال اگه پروژه مهمی نیست و کاربرش برنامه نویس هست مشکل نداره.

aria1o
جمعه 08 مهر 1390, 12:58 عصر
دوست عزیز پروژه من در حقیقت یک برنامه مادر هستش که داخل خودش یک فایل res داره و میخوام برنامم این اجازه رو به کار بر بده که فایل res رو عوض کنه و بعد فایل جدید رو به صورت exe در بیاره.

M.T.P
جمعه 08 مهر 1390, 13:18 عصر
دوست عزیز پروژه من در حقیقت یک برنامه مادر هستش که داخل خودش یک فایل res داره و میخوام برنامم این اجازه رو به کار بر بده که فایل res رو عوض کنه و بعد فایل جدید رو به صورت exe در بیاره.

ریسورستون مشمول چه عناصریست؟
از Resource Hacher هم میشه برای تغییر در بعضی قسمت های فایل استفاده کرد.

vbhamed
شنبه 09 مهر 1390, 09:12 صبح
سلام

شما فايل ريسورس رو به صورت res. به پروژه اضافه نكن
بلكه مي‌توني يك DLL ريسورس درست كني كه كنار برنامه exe باشه و كاربر اون رو تغيير بده و ديگه با برنامه شما كاري نداشته باشه
DLL Resouce رو جستجو كن
ضمنا تو اين ريسورس شما چي هستش كه بايد كاربر بتونه تغيير بده ؟ شايد راه بهتري هم باشه.