PDA

View Full Version : تغییر اندازه دیتا بیس

sahra_777
چهارشنبه 27 مهر 1384, 08:43 صبح
با سلام ...
اندازه دیتا بیس من نمیدونم چرا 1G شده با اینکه داده های زیادی نداشتم ولی بازهم 3تا table که حدود 2000 رکورد داشتن را delete کردم ولی اندازه آن تغییری نکرد الان من حدود 10تا جدول دارم که داده های زیادی ندارن(حدود 20رکورد) ولی اندازه اون تغییری نکرده لطفا کمکم کنید

majid_afra222
چهارشنبه 27 مهر 1384, 10:25 صبح
سلام
قبلا بحث شده، DBCC SHRINKDATABASE رو سرچ کن.

Achchan
چهارشنبه 27 مهر 1384, 15:23 عصر
What do you mean by database size? Do you mean datafiles size? or whole files including transaction logs? It might be because of your logs specially if you don't perform Transaction log backup regularly.
-Good luck and feel free to mail me: baronc_rampantc@yahoo.ca

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 28 مهر 1384, 19:56 عصر
یکی از دوستان همین مشکل رو داشت. و به خاطر این بود که در قسمت design یک جدول برای تعریف ایندکس ها fill factor رو کم کرده بود که باعث همین مشکل شده بود یک دفعه مقدار ان به 2 گیگ رسیده بود وقتی دوباره گذاشت روی 90 مشکلش درست شد البته با یک shrink

sepand
چهارشنبه 03 مهر 1387, 10:20 صبح
یکی از دوستان همین مشکل رو داشت. و به خاطر این بود که در قسمت design یک جدول برای تعریف ایندکس ها fill factor رو کم کرده بود که باعث همین مشکل شده بود یک دفعه مقدار ان به 2 گیگ رسیده بود وقتی دوباره گذاشت روی 90 مشکلش درست شد البته با یک shrink

ممنون ميشم بگيد shrink چطوري حجم بانك رو كم ميكنه؟ حجم بانك من به 80GB رسيده و نميدونم چطور اطلاعات قديمي رو حذف كنم.

کم حوصله
چهارشنبه 03 مهر 1387, 10:48 صبح
سلام

backup log DataBaseName With Truncate_Only
DBCC ShrinkDataBase (DataBaseName, 0)

سطر اول باعث میشود فایل لاگ شما خالی شود و سطر دوم باعث می شود فضای خالی دیتابیس شما آزاد شود

زمانی که در دیتابیس دیتا وارد می کنیم دیتابیس طبق قابلیت رشدی که ما به آن داده ایم خود را گسترش میدهد حال دیتای آن را که شما خالی کنید از حجم دیتابیس کاسته نمیشود لذا با این دستورات حجم فضای آزاد دیتابیس را به سیستم برمی گردانید

sepand
پنج شنبه 04 مهر 1387, 20:36 عصر
خیلی ممنون کار کرد اما یک error داد ولی وقتی که سایز log رو چک کردم شده بود 1MB

دستتون درد نکنه

mostafa612003
شنبه 02 آذر 1387, 14:34 عصر
The transaction log for database 'Shohada' is full. To find out why space in the log cannot be reused, see the log_reuse_wait_desc column in sys.databases

این پیغامو وقتی که دو خط بالا را در قسمت query sql اجرا کردم نمایش داد
sql من 2005 است