PDA

View Full Version : سوال: ارسال پیام از یکی از کلاینتهای متصل به سرور

mamad174
سه شنبه 26 مهر 1390, 13:20 عصر
با سلام خدمت همه من می خواستم بدونم وقتی که چند تا کاربر به یک سرور از طریق winsock متصل هستند چطور میشه یکی از کلاینتها به سرور پیام بفرسته یعنی مشکل اینجاست که تو اتصال یک به یک ما ایندکس اتصال رو داریم ولی تو اتصال چند تایی نمی تونم این کار رو انجام بدم
ممنون

کد

MaxCN = MaxCN + 1 'creates another winsock instant

Load sckClient(MaxCN)
sckClient(MaxCN).Connect Text1.Text, "9456"

لطفا روش ارسال پیام به سرور رو با کلایتی که ساخته شده به من یاد بدید

M.T.P
سه شنبه 26 مهر 1390, 13:44 عصر
بزرگترین اشتباهی که برنامه نویس ها برای ارتباط در شبکه باهاش مواجه هستند همین روشی هست که شما ازش استفاده کردید.
یعنی اتصال از سرور به کلاینت.
اصلا این کار مفهومی نداره!!!!
شما باید سرور رو Listen کنید بعد هر کلاینت که با سرور تماس گرفت سرور بلافاصله یک index از سوکت میسازه و اتصال رو می پذیره ، برای ارسال پیام هم از طریق سرور به کلاینت ها می تونید از index اونها که یک عدد یونیک هست استفاده کنید.

Black_Strom
سه شنبه 26 مهر 1390, 13:54 عصر
البته مهم تر از همه اینها بهتره متوجه باشید که این فقط روی lan کار میده روی net باید کلی دنبال ipstatic و port و ... vps و .... این چیزها باشی چون باید ipstatic valid داشته باشید و سرور ....
که همون برنامه ای که باید در حالت listen باشه روی server در حالت runباشه
از بخش مسنجر فارسی هم دیدن نمایید .

لینک : مسنجر فارسی (http://barnamenevis.org/showthread.php?306816)

mamad174
سه شنبه 26 مهر 1390, 14:39 عصر
ممنونم میشه برام نمونه کد بزارید

Black_Strom
پنج شنبه 28 مهر 1390, 05:12 صبح
نسخه بهتر با قابلیت تشخیص روشن یا خاموش بودن سرور و اتصال اتوماتیک برنامه در صورت روشن بودن سرور

توجه کنید که این یک برناممه ساده برای استفاده روی نت هست و نه Lan و حتما باید موقع اجرا سرور روشن باشد که برای تست این برنامه لطفا به ایدی من پی ام بدین تا همون لحظه تست کنید و متوجه صحت برنامه شوید .

76831

Danial_Yousefi
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 15:23 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید و پوزش اگه نمیخواهید کد بگذارید خوب لطفا بگید نمیخوام .... فایل exe چرا میذارید؟؟؟؟؟

Black_Strom
شنبه 08 بهمن 1390, 13:59 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید و پوزش اگه نمیخواهید کد بگذارید خوب لطفا بگید نمیخوام .... فایل exe چرا میذارید؟؟؟؟؟

مرد حسابی کد مگه تخمه اجیله ، بد عادت شدیا ...
کد نمیخوام بزارم لینک exe میزارم تا هر کی کد خواست به خودم بگه تازم هر کدی را نمیشه گذاشت تو نت متوجه ای که ؟!!!!

AbbasVB
سه شنبه 18 بهمن 1390, 22:46 عصر
دوست عزیز این روش لود کردن سوک کار آمد نیست این دستور زمانی که از کلاس وینسوک استفاده کنید شاید منطقی تر باشد
از ایت تاپیک دیدن کنید

برنامه کلاینت سرور با وینسوک (http://barnamenevis.org/showthread.php?325807-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%DA%A9%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%B3%D9%88%DA%A9)