PDA

View Full Version : راهنمایی در مورد لپ تاپ آلوده به ویروس

بهزاد علی محمدزاده
جمعه 29 مهر 1390, 14:18 عصر
سلام

یه لپ تاپ ( ویندوز 7 و 64 ) ... آلوده به بد افزاری شده که تمام فایل های exe رو با ویندوز مدیا پلیر اجرا می کنه ...

و حجم یکی از درایو ها رو هم تا حد نهایی افزایش داده .

آنتی ویروس رو هم از کار انداخته . و ما به اطلاعات درون لپ تاپ احتیاج داریم .

اگر می توان این بد افزار رو بدون از بین رفتن اطلاعات درون c از بین برد ، لطفا راهنماییم کنید و اگر نمیشه این کار و کرد و اون درایو باید فرمت بشه ، بهم بگید چطور می تونم اطلاعات و بردارم بدون اینکه ویروس رو هم کپی کرده باشم .

من این به نظرم رسید که با یه live cd ، اطلاعاتی از c رو که می خوام رو فلش کپی کنم . اما آیا اون بد افزار رو هم به فلش انتقال میدم ؟

در این زمینه اطلاعاتی اگر دارید ممنون میشم .

#target
جمعه 29 مهر 1390, 15:20 عصر
برای حل مشکل فایل اجرایی مسیر زیر در رجیسری رو دستکاری کن.

[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\runas\command]

@="\"%1\" %*"

مگه نمیتونی از اطلاعاتت کپی بگیری ؟؟

بهزاد علی محمدزاده
جمعه 29 مهر 1390, 16:21 عصر
سلام ... چرا می تونم کپی کنم . اما نمی خوام ویروس و باهاش کپی کرده باشم . متوجه منظورم هستی ؟

الان میرم این و امتحان کنم .

بهزاد علی محمدزاده
جمعه 29 مهر 1390, 16:35 عصر
اجازه نمیده رجیستری باز بشه . اون هم با مدیا پلیر می خواد اجرا بشه ...

بهزاد علی محمدزاده
جمعه 29 مهر 1390, 17:03 عصر
واقعا ممنون ... درست شد . فقط مونده از بین بردن ویروس .

faravaghi
جمعه 29 مهر 1390, 20:39 عصر
سلام مهربون،
اگه دورو برتون کسی هست به سیستم عامل لینوکس وارد باشه یا خودتون میتونید با خیال راحت تمام اطلاعات درون رایانه خود را بدون این ویروس ها کپی نمایید.
این سیستم عامل همچون ویندوز دارای نسخه های Live می باشد که بدون نصب می توانید از این سیستم عامل استفاده کنید.
لازم بذکر است در این OS هیچ گونه ویروسی راه ندارد(یا لااقل ویروس های ویندوزی).
اگه بچه مشدی بگو تا برات یک نسخه اصلی و مجانی شو بدم.
اگرم اینترنت پر سرعت داری یه سری به سایت Ubuntu (http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download) بزن اونجا داره می تونی بگیری. Ubuntu (http://www.ubuntu.com/) یکی از نسخه های معروف و بسیار کارآمد این سیستم عامل است.