PDA

View Full Version : چهار content برای یک دکمه

aghayex
پنج شنبه 26 آبان 1390, 17:07 عصر
با سلام
من یه باتوم دارم که در طراحی استایل اون براش چهار content قرار دادم که این چهار content چهار تکس بلوک هستن حالا خصوصیت text اونها باید بایند بشن تا موقعی که من یه دکمه ایجاد کردم بتونم این چهار مقدار رو مقدار دهی کنم برا حل این قضیه یه راه رو تست کردم و اون این بود که این چهار مقدار رو با چهار خصوصیت دکمه بایند کنم که برا دو تا از اونها به مشکل بر خوردم و اگر هم بشه یه کم بی کلاسه .
در برنامه Avalon Patient Monitoring یه دکمه داره که تقریبا کاری که من می خام رو انجام داده ولی از سازو کارش سر در نیاوردم
مثلا خصوصیت text تکس بلوک ها رو به صورت {Binding XPath=lastName} بایند کرده
حالا اگه دوستی این کارو انجام داده یا قضیه بالا رو می دونه منو در حل این مشکل کمک کنه

مهدی فرزاد
جمعه 27 آبان 1390, 01:38 صبح
سلام
من یک سئوال دارم که چرا در طراحی استایل میخوای این کار رو بکنی؟ میتونی دکمه رو که طراحی کردی و تمام شد توی دکمه مثلا یک Stackpanel بگذاری و توی اون هر چند تا تکس یلاک میخوای بگذاری و اون ها رو خیلی راحت Bind کنی
کد زیر رو ببین
<Button x:Name="btnOk" Width="75" Style="{StaticResource ButtonStyle3}" >
<StackPanel>
<TextBlock Text="{Binding Fname}"/>
<TextBlock Text="{Binding Lname}"/>
<TextBlock Text="{Binding Tel}"/>
</StackPanel>
</Button

اگر دلیل خاصی داری بگو

aghayex
جمعه 04 آذر 1390, 09:16 صبح
سلام
این پیشنهاد شما اصلا به فکرم نرسیده بود و می تونه کار منو راه بندازه اما اگه یک باتوم که خودش این چهار content رو داشته باشه کا تمیزتر هست ( به نظر من )

مهدی فرزاد
شنبه 05 آذر 1390, 10:07 صبح
سلام
برای این کار نباید از استایل استفاده کنی ! میتونی یک UserControl که از کلاس Button مشتق میشه بسازی و بهش 4 تا Property بدی که Bind بشن

aghayex
یک شنبه 06 آذر 1390, 08:14 صبح
ممنون از اينكه وقتت رو ميزاري و ژيشنهاد ميدي
اما با اين تفاسير پيشنهاد اولي كه دادي بهتر و تميز تر بود .