PDA

View Full Version : به دات روی آورید تا رستگار شوید!

روح اله معینی زاده
یک شنبه 08 آبان 1384, 07:59 صبح
سلام خدمت دوستان قدیمی

اگه حال و حوصله‌ی خودندن کتاب انگلیسی رو دارید ادامه بدید و الا هر جور که راحتید.

این یک کتاب مفید برای وی بی 6 کاران که به دات نت (آن هم 2005) روی آورند. اگه می تونید این وی بی 6 رو رها کنید هر چه سریع‌تر این کار رو انجام بدید.

بنده خودم این کاره بودم ولی کم کم خودم رو مجاب کردم که برنامه‌های جدید رو با دات نت بنویسم و به یاری خدا، با موفقیت وارد این عرصه شدم و عجب محیط جالب و جذابیه و برنامه نویسی اون هم راحت. پس به شما هم توصیه می کنم هر چه سریع‌تر وارد این محیط شوید و شروع کنید.

با احترام- خدانگهدار

Shaya
یک شنبه 08 آبان 1384, 12:10 عصر
منهم با دوستمان هم عقیده هستم. به دات نت روی آورید که هم رستگاری این دنیا را داره و هم آن دنیا را.
به نظر من Visual Studio 2005 یک شاهکار است و نه یک برنامه.

احمد رایان
شنبه 19 آذر 1384, 03:14 صبح
خیلی جالبه من رو هم حسابی تحریک کردید تا این کار رو حتما انجام بدم

بابک زواری
شنبه 19 آذر 1384, 17:56 عصر
آقای معینی زاده بهترین عنوان رو انتخاب کردن ؛ متاسفانه علی رغم اینکه من با خیلی از دوستان صحبت کردم به جز یکی دونفر بقیه حاضر نشدن VB6 رو رها کنن.
خودم که الان VB.Net کار میکنم دیگه حاضر نیستم با VB6 کار کنم .
چرا ؟
امتحان کنید متوجه میشید .
خیر دنیا و آخرت رو خواهید داشت ؛ رستگار میشید .

Babak-Aghili
شنبه 19 آذر 1384, 18:09 عصر
رستگار شدن که جمله ی Tom Archer هست .. اون هم درباره ی سی پلاس پلاس نقل شده .

ehsan_ansaripoor
شنبه 19 آذر 1384, 20:26 عصر
صحبت همه دوستان صحیح است ولی یک مشکلی وجود دارد و آن هم این است که
کاربری که هنوز تفاوت برنامه های Dos و Windows را نمی فهمد کارفرمایی که نمی داند Net. چیه و اصلا نمی فهمد برنامه در چه سطحیه و از همه مهمتر اینکه پولی که برای برنامه می دهند.
اینها همه حیف نیست که با Net. با این همه عظمت امکانات جدید برنامه ای برای اینگونه کاربران و کارفرمایان نوشته شود.

mohsengrisly
شنبه 19 آذر 1384, 22:41 عصر
با این حرف اخری حسابی موافقم چون حقیقت خالص بودا
امان از این بازار !
البته بگم vb6 هم خداییش یه جاهایی خیلی به درد می خوره .مثلا کجا ؟
همون جایی که یه برنامه یک ماهه رو با قاطی پاتی کردن کد چندین برنامه که قبلا نوشته اید یک روزه تمام می کنید
فکر می کنم یکی از دلایل دل سرد بودن این باشه
همه میگن خب اگر بریم دات نت کلی باید متفاوت کد بزنیم و کد های قبلی رو باید بدیم هویج
اما این راه رو همه باید برن .
البته هر دو کنار هم .هم 6 هم دات نت

بابک زواری
یک شنبه 20 آذر 1384, 00:04 صبح
دات نت مثل شتری میمونه که به همه لگدش رو میزنه ؛ هر چی زودتر بخوری زودتر جاش خوب میشه و راحت میشی
من که خوردم و فقط جاش مونده ؛ شما ها مواظب باشید جای ناجور نخوره که . . .

بابا اینقدر ناز نکنید ول کنید این کهنه عروس رو VB6
بیاید ببیند VB.NET چی ها که نداره :kaf:

حامد مصافی
یک شنبه 20 آذر 1384, 03:16 صبح
صحبت همه دوستان صحیح است ولی یک مشکلی وجود دارد و آن هم این است که
کاربری که هنوز تفاوت برنامه های Dos و Windows را نمی فهمد کارفرمایی که نمی داند Net. چیه و اصلا نمی فهمد برنامه در چه سطحیه و از همه مهمتر اینکه پولی که برای برنامه می دهند.
اینها همه حیف نیست که با Net. با این همه عظمت امکانات جدید برنامه ای برای اینگونه کاربران و کارفرمایان نوشته شود.

سلام
قبلاً با وی بی برنامهء یک پایگاه داده فقط کلاینت (سه لایه که دیگه خود کشی بود ) رو در یک هفته دمو و در دو تا سه هفته نسخه نهایی تحویل می دادید و برای هر کار جزیی یا باید کد مورد نظر رو جز به جز تایپ می کردید تا از کنترل های مختلف استفاده می کردید که بسیاری از این کنترل ها هم به صورت Warez بودند
اما حالا همون برنامه رو در عرض یک هفته با دات نت می نویسید و تحویل می دید برای هر عملی هم در CLR کلاس ها و توابع بسیاری وجود داره.
من راضی مشتری راضی گور بابای ناراضی

با این حرف اخری حسابی موافقم چون حقیقت خالص بودا
امان از این بازار !
البته بگم vb6 هم خداییش یه جاهایی خیلی به درد می خوره .مثلا کجا ؟
همون جایی که یه برنامه یک ماهه رو با قاطی پاتی کردن کد چندین برنامه که قبلا نوشته اید یک روزه تمام می کنید
فکر می کنم یکی از دلایل دل سرد بودن این باشه
همه میگن خب اگر بریم دات نت کلی باید متفاوت کد بزنیم و کد های قبلی رو باید بدیم هویج
اما این راه رو همه باید برن .
البته هر دو کنار هم .هم 6 هم دات نت
محسن خان قبلاً کد های زیادی برای اعمال مختلف داشتیم حتی برای ذخیره و خواندن اطلاعات از رجیستری! اما حالا مایکروسافت همه کد های لازم رو قبلاً در قالب چهار چوب دات نت برای شما آماده کرده
تنها کار تعریف یک کلاس برای انجام کار مورد نظر و استفاده از چند متد کوتاه است

nematia
یک شنبه 20 آذر 1384, 05:26 صبح
دات نت مثل شتری میمونه که به همه لگدش رو میزنه ؛ هر چی زودتر بخوری زودتر جاش خوب میشه و راحت میشی

بیاید ببیند VB.NET چی ها که نداره :kaf:

همین جاست که برایان تریسی می‌فرمایند: قورباغه رو قورت دهید و راحت شوید.

بابک زواری
یک شنبه 20 آذر 1384, 10:02 صبح
جریان قورباغه چیه دیگه ؟

مطهر
یک شنبه 20 آذر 1384, 10:45 صبح
بیاید ببیند VB.NET چی ها که نداره
اصطلاح جالبیه
من VB6 را نصب کرده ام دوباره تا هر از گاهی یه نگاهی بیاندازم و سرنوشت آدمی که یه روزی....

جالبه قبلاً VB6 را تحقیر می کردند به خاطر دلفی
حالا هم دات نت را با ....(خودتان می دانید)

البته از من یه کم هنوز در می کنه با داروی 2005 دارم التیام می بخشم
من الان با #C و VB.NET کار می کنم (بهتره بگم باNET.) چون تو گروه ما ++C , و #j هم هست
خلاصه خیلی راضیم از اینکه تا معتاد نشده بودم به NET. روی آوردم

به دات روی آورید تا رستگار شوید!

حامد مصافی
یک شنبه 20 آذر 1384, 13:01 عصر
جریان قورباغه چیه دیگه ؟

سلام
یک ضرب المثل آمریکایی می گه هر صبح که از خواب بیدار میشی یک قورباغه قورت بده!!! اینطوری تا شب خیالت راحته که سخت ترین کارتو انجام دادی

فقط من نمی دونم چه ربطی داره؟!!!

ehsan_ansaripoor
یک شنبه 20 آذر 1384, 22:12 عصر
بنده یک سوال از دوستان VB.Net کار داشتم و اون این است که چقدر زمان لازمه تا یک VB6 کار بتونه با VB.net مثلا Version 2003 برنامه های سنگین (برنامه های حسابداری) بنویسه ؟

حامد مصافی
دوشنبه 21 آذر 1384, 00:38 صبح
سلام

یاد گیری برای یک فرد مصمم و وارد به وی بی به همراه مراجه و کتب یک ماه کافی به نظر می رسه

مسئله اساسی درک مفهوم دات نت و تکنیک های جدید سینتکس گذاری و یاد گیری مکانیزم جدید ADO یعنی ADO.NET است

بابک زواری
دوشنبه 21 آذر 1384, 17:12 عصر
مسئله اساسی درک مفهوم دات نت و تکنیک های جدید سینتکس گذاری و یاد گیری مکانیزم جدید ADO یعنی ADO.NET است
دقیقا درک فضای دات نت و ساختار اون هست بعد هر چی که بخوای میتونی با یک F1 یاد بگیری

SalarSoft
دوشنبه 21 آذر 1384, 17:28 عصر
یک ضرب المثل چینی میگه:

یاد گرفتن یک چیز آسونه ولی ماهر شدن در اون سخته!

احمد رایان
سه شنبه 22 آذر 1384, 03:25 صبح
می بخشید دوستان دات نت 2003 و 2005 خیلی باهم تفاوت دارند. کتابهای مربوط به 2003 رو هم میشه به جای 2005 استفاده کرد . تغییر اساسی در ساختار که نیست . مثل تفاوت 2003 و وی بی 6.

بابک زواری
سه شنبه 22 آذر 1384, 11:22 صبح
عزیز دل برادر مستحب که از خود کتابهای 2005 استفاده کنی
یکی از این کتابها رو میتونی اینجا پیدا کنی
http://www.barnamenevis.org/forum/newreply.php?do=newreply&p=171553

ولی میشه استفاده کرد

احمد رایان
چهارشنبه 23 آذر 1384, 03:16 صبح
پس برای ما که تازه کاریم بهتر همون که بریم سراغ vb 2005
Ok Sir

zapata-es2
چهارشنبه 23 آذر 1384, 19:48 عصر
با عرض سلام خدمت برادرا و خواهران دات نتی.
حالا بر فرض من تازه کار تازه وارد خواستم از این کهنه عروس دست بکشم و این قورباغه رو قورت بدم.
میتونید یه منبع خوب از کتابای داخل بازار (برای شروع) و یک منبع انگلیسی خوب معرفی کنید . میترسم تا بیام دانت رو هم شروع کنم و بفهمم چی به چیه داتنتم به تاریخ بپیونده.
:گیج: آی سخته آدم از یه چیزی که تازه باهاش راه افتاده دل بکنه.آی سخته آی سخته آی سخته..... :گیج:

vbapr2005
پنج شنبه 24 آذر 1384, 02:41 صبح
حالا بر فرض من تازه کار تازه وارد خواستم از این کهنه عروس دست بکشم و این قورباغه رو قورت بدم.برای کسایی که قبلا با VB 6 کار کردن ویژوال بیسیک مثل یه کهنه عروس میمونه نه برای کسایی که اصلا کار نکردن. به نظر من اونایی که تا حالا هیچ کاری با VB نداشتن بهتره 2005 رو یاد بگیرن.
تازه اصلا هم قورباغه ای نیست یعنی در حقیقت این قورباغه هم برای اوناییه که قبلا با عروس کار میکردن حالا کار کردن با قورباغه براشون یه کمی سخته!

میتونید یه منبع خوب از کتابای داخل بازار (برای شروع) و یک منبع انگلیسی خوب معرفی کنید .فکر می کنم تو بازار دنبال کتابای 2005 نگردی بهتره. تازه به زور یه کتاب 2003 من تو بازار دیدم 2005 اش بمونه
بعدش هم ebook چند تا تو اولین تاپیک قسمت مباحث متفرقه ی کامپیوتری هست.(من خودم پرسیدم)

میترسم تا بیام دانت رو هم شروع کنم و بفهمم چی به چیه داتنتم به تاریخ بپیونده.
آی سخته آدم از یه چیزی که تازه باهاش راه افتاده دل بکنه.آی سخته آی سخته آی سخته..... نه نترس خودم دیشب داشتم با بیل چت میکردم(یعنی اون از من وقت قبلی گرفته بود من هم رد تکردم) خلاصه بهش گفتم که عمو بیل! شما بیا تا سال 2006 دیگه از خودت محصولی درونکن! اون هم گفت چشم. به روی چشمم. کل پروژه ای رو که داشتم انجام میدادم تعطیل می کنم!
نگاه کن دوست عزیز. vb 6 برای سال 98 هستش ائونوقت تازه بعضی ها شاید به این نتیجه رسیده باشن که دیگه مثل این که باید بریم سراغ 2005. دیگه آخرش همین میشه دیگه. شما هم از امسال تا 7 سال دیگه با همین 2005 کار کن بعدش تازه میتونی تصمیمتو بگیری!!
دستم شکست

vbapr2005
پنج شنبه 24 آذر 1384, 02:47 صبح
نکته ای که یادم رفت بگم اینه که امضا رو صفا کن:

zapata-es2
پنج شنبه 24 آذر 1384, 09:11 صبح
با سلام مجدد خدمت اصحاب دات نتچی؟؟؟؟ اصحاب دات نت :شیطان: :شیطان: :شیطان:

آقا تشکر میکنم از شما و از عمو بیل بخاطر اینهمه زحمتی که واسه بشریت میکشین.
من تا چند ساعت دیگه میخوام رهسپار دیار دات نت بشم :گریه: :گریه: حالا میخوام ببینم فرق این 2003 و این یارو 2005 چیه؟؟؟ منه تازه کار واسم فرق میکنه که کدومشو کار کنم یا نه؟؟یعنی واسه شروع برم یک راست داخل آتیش یا به قول دوست عزیز و ارجمندمون جناب بابک خان این لگد شتره رو همین الان با 2005 بخورم یا با 2003 ؟؟ :kaf: :kaf: :گیج:

vbapr2005
جمعه 25 آذر 1384, 23:45 عصر
اگه از من میپرسی میگم 2005
اگه از بقیه هم بپرسی فکر کنم بازم بگن 2005

حامد مصافی
یک شنبه 27 آذر 1384, 01:58 صبح
سلام
ظاهراً همه در انتخاب بین 2003 و 2005 دچار سردرگمی هستند

خدمت این دوستان عرض کنم که تفاوت این دو محصول اول در چهار چوب کاری اونلست که به طبع چون نسخه 2005 از نسخه 2.0 چهار چوب دات نت استفاده می کنه پس قابلیت های بیشتری در کد گذاری داره دوم در امکانات و ابزارهای محیطیه که باز هم نسخه 2005 جوابگوی نیازهای بیشتریه!

به قول دوستمون:

گه از من میپرسی میگم 2005
اگه از بقیه هم بپرسی فکر کنم بازم بگن 2005

niloufar
یک شنبه 04 دی 1384, 13:11 عصر
سلام به همه دوستان
من از کسانی هستم که لااقل ادعاشا داشتم که با VB6 حرفه ای بودم و فکر میکردم اصلا حال نمیده آدم چیزی رو که زیر و بمشو بعد از مدتها یاد گرفته ول کنه و بره سراغ یه چیز جدید.
دات نت 2001 و 2003 هم که سرسری میدیدم، اونقدری حال نمیداد که بقول آقا بابک لگد این شترها را بخوریم. ولی 10روزیه که 2005 رو خریدم و دارم باهاش کار میکنم. لحظه به لحظه که باهاش کار میکنم، یکی دوتا بال بیشتر درمیارم.
به نظر من اگه عنوان تاپیک اصلاح شود به "به دات نت 2005 روی آورید تا رستگار شوید" مطمئنا رستگاری برنامه نویسی را اغراق نکرده ایم. در NetFramework2 آنقدر چیزهای به درد به خور اضافه شده که اگه دیگه به من بگن nتومان بهت میدم که با وی بی 6 کد بنویسی، دیگه انجام نمیدم و با اینکه مطمئنم که یه پروژه را الان (و با توجه به تسلط به 6 و کلی کامپوننت و سورس کد که دم دستم دارم) با وی بی 6 خیلی زودتر از 2005 میتونم بنویسم ولی ترجیح میدم هر چیز را کلی با 2005 بگردم و پیدا کنم ولی از قدرت بالای آن بی نصیب نباشم.

اغراق نمیکنم: واقعا 2005 یه تحول در برنامه نویسیه. واقعا میکروسافت اینبار خیلی حال داده. به دات نت 2005 روی آورید....

احمد رایان
دوشنبه 05 دی 1384, 03:09 صبح
اغراق نمیکنم: واقعا 2005 یه تحول در برنامه نویسیه. واقعا میکروسافت اینبار خیلی حال داده. به دات نت 2005 روی آورید....
من هم چند روزه که به دات نت 2005 روی آوردم مگه میشه اصلا مقایسه اش کرد حقیقتا از زمانی که 2005 رو دیدم کلا نسبت به vb6 یک حالت غریبه پیدا کردم در حالیکه قبلا بشدت با هم رفیق بودیم.

Nimi_hop
دوشنبه 05 دی 1384, 12:06 عصر
آقا عالی بود

niloufar
دوشنبه 05 دی 1384, 12:16 عصر
سلام
یه نکته جالب تو 2005 اینه که خیلی سعی کرده به وی بی 6 کارا حال بده. اکثر تفاوتهایی که تا 2003 بود (البته منهای آنچه مبتنی بر oop است که چاره ای نیست) الان برداشته و خیلی سعی کرده که مشابه سازی با 6 داشته باشد. نمونه ساده آن را در اجرای گام به گام می بینیم (در 2003 با F10,F11 بود در حالی که در 2005 با F8,Shift+F8 می باشد که مشابه 6 می باشد) و از این دسته مشابه سازی ها کم در 2005 نمی بینیم (مثال دیگر خارج کردن دستورات ساخت اشیاء از فایل اصلی فرم و قرار دادن آنها در یک فایل مجزا (frm.Designer.vb) می باشد و ...)

احمد رایان
سه شنبه 06 دی 1384, 03:42 صبح
وای من که دیشب داشتم با منوسازی 2005 کار می کردم کلی لذت بردم بشتابید بشتابید که وقت تنگ است

روح اله معینی زاده
چهارشنبه 07 دی 1384, 06:58 صبح
سلام
خوب بازم بگید!
مثلاً خاصیت جدید فرم‌ها به نام RightToLeftLayout که به ما این امکان رو می ده که فرم‌ها رو هم راست به چپ کنیم. دیگه هم لازم نیست از این ور و اون ور کامپوننت گیر بیاریم برای این جور کارها.

تبلیغات بازرگانی:بامزه:

آیا وقت آن نرسیده که Windows 98 را رها کنید؟ (اونایی که وی بی 6 رو روی 98 کار می کنند)
آیا وقت آن نرسیده که Visaul Basic 6 را رها کنید؟ (اونایی که وی بی 6 رو روی 2000 یا Xp کار می کنند)

بدو بیا این ور بازار سه تا 100 تومن :متفکر:

ببخشید یه لحظه شبکه ها قاطی شد :خجالت: و رفت توی چهارشنبه (جمعه، دوشنبه) بازار.

با احترام- خدانگهدار

niloufar
پنج شنبه 08 دی 1384, 11:32 صبح
سلام
مثل این پیام های تبلیغاتی شما را من قبلاً نشنیدم؟ یه وقت احتمالا شما "ببری برره اینا" نیستید :-)

بماند! 2005 را دریابید، میکروسافت بدجور حال داده...

meh_secure
چهارشنبه 14 دی 1384, 00:06 صبح
یه سوال : مشکلات فارسی نویسی اعم از تغییرات Regional & setting و ... حل شده یا خیر ؟؟

احمد رایان
چهارشنبه 14 دی 1384, 05:37 صبح
اگه بجای چونه زدن بیایید و با 2005 کار کنید اونهم فقط چند روز دیگه اسم vb6 رو هم نمی آورید حتی اگه مشکلات فارسی نویسی اون حل نشده باشه به همه چیزش می ارزه . عمو بیل هم قول میده یک فکری برای ما ایرانیا بکنه .
خلاصه گرمه داغ بازار

meh_secure
چهارشنبه 14 دی 1384, 09:30 صبح
البته اسمش رو نمیارید که نشد حرف. بالاخره ما با VB 6 بزرگ شدیم و بهش مدیونیم.

حامد مصافی
چهارشنبه 14 دی 1384, 14:56 عصر
دیر یا زور این اتفاق می افته
ما خودمون که یا qbasic و pascal بزرگ شدیم دیگه اسمشو نمی آریم!!!!

shahramasp
پنج شنبه 15 دی 1384, 10:01 صبح
امان از دست این بیلی !!
بابا تازه داشیتم با vbscript حال میکردیم که باید بریم روی Asp.net و Vb.net خدایی پدر مارو در آورده این بیلی با این ماکروسافتش !!!!

YourName
پنج شنبه 15 دی 1384, 10:27 صبح
سلام به همه ی VBکاران.بازار کار کدوم بهتره:برنامه نویسی با VBیا کارهای شبکه

niloufar
پنج شنبه 15 دی 1384, 13:10 عصر
سلام
1- مشکلات فارسی رو که بدبخت میکروسافت تو 2003 هم حل کرده بود (کاملا یونیکد را ساپورت میکرد) اگه منظورتون تیک زدن Install files for... and right to left languages است که دیگه خیلی توقع عجیبیه (مگر اینکه جناب میکروخان بیاد و تو ویندوزهای بعدی، ما رو هم بدون تیک زدن قاطی کنه)
2- اما اینکه به وی بی 6 مدیونیم، نمی دونم، شاید (چون نونشو خوردیم) ولی دلیل نمیشه که اگه ما به هواپیمای ساخت برادران رایت مدیونیم (چون اونا تحولی ایجاد کردند) هنوزم بیخیال بویینگ و ایرباس و این جفنگیات بشیم!!!
3- اما " این بازار کدوم بهتره که وگفتی این یعنی چه؟" آدم باید کار رو هرچی گیرش اومد انجام بده.
4- تموم شد.

meh_secure
پنج شنبه 15 دی 1384, 23:57 عصر
سلام
دیگه از هواپیمای برادران رایت خبری نیست ولی اسمشون همیشه در ذهن ها می مونه.

Bithiah
جمعه 16 دی 1384, 02:45 صبح
سلام
آفرین. جمله بسیار پرمغزی بود. موافقم. چرا فراموشکار باشیم؟ اگه خصوصیات .net ما رو مجذوب خودش کرده، شاید فقط و فقط بخاطر اینه که قبلا با VB 6.0 آشنا بودیم، نه؟:چشمک:

احمد رایان
جمعه 16 دی 1384, 04:06 صبح
سلام
بله فقط به عنوان یک خاطره است اما اگه برای کسانی که همین خاطره براشون شیرینه اگه شما همون هواپیمای برادران رایت رو بیارید هیچوقت سوار نمی شن چون که لذت سوار شدن هواپیماهای مدرن امروزی رو چشیدن. حرف ما هم همینه

meh_secure
جمعه 16 دی 1384, 23:24 عصر
در کلکسیون های هواپیمایی و موزه های هوایی همیشه هواپیمای برادران رایت به چشم می خوره. ما هم می تونیم مثلا وی بی 6 رو قاب کنیم بزنیم گوشه دیوارمون به عنوان یه یادگاری D:

احمد رایان
شنبه 17 دی 1384, 03:50 صبح
بله به عنوان یادگاری شاید اما سواری دیگه نه!

persianshadow
شنبه 17 دی 1384, 04:07 صبح
چرا اینقدر فلسفه بافی !

ببینید هر زبانی برای یه کاری مناسبه . فرض کنید شما قراره یه برنامه بنویسید که کاربران باید اونو

از روی وب دانلود کنند و روی سیستم هاشون اجرا کنن. فرض کنید واسه ایران و با شرایط کنونی

اینترنت هم باید این کار انجام بشه.خب اگه خود برنامه به زور 70 کیلو بایت بشه حالا کاربر باید

12 مگابایت فریم ورک دات نت رو هم دانلود کنه و یا اگه برنامه با وی بی 6 بود کار با همون 70 کیلو

راه می افتاد. حالا منظور من همین یه مثال نیست. در مجموع دات نت قدرت بیشتری داره

حداقل شی گرای رو بهتره پوشش می ده.خصوصا فضاهای نام شباهت خیره کننده ای با

پکیج ها در جاوا داره که می تونه اهداف سازمانی رو تامین کنه

niloufar
شنبه 17 دی 1384, 11:18 صبح
بله فقط به عنوان یک خاطره است اما اگه برای کسانی که همین خاطره براشون شیرینه اگه شما همون هواپیمای برادران رایت رو بیارید هیچوقت سوار نمی شن چون که لذت سوار شدن هواپیماهای مدرن امروزی رو چشیدن. حرف ما هم همینه
ایول خوشم اومد.
1- آره ما هم همینو میگیم، اگه بحث خاطره است که همون GWBasic که ما هیچوقت توفیق خدمت در محضرشو نداشتیم هم یه خاطره است. اما آیا حال میده که الان بشینیم و مثلا 2هزار خط کد بنویسیم که یه منوی کاملا ساده و بی آلایش درست کنیم؟!!!!
2- فرمایش جناب persianshadow هم متین و بنده هم قبول دارم که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد ولی باید اغلب و غیر اغلب رو هم مدنظر داشته باشیم
3- یادتونه گفتم میکروسافت تو 2005 خیلی سعی کرده که شبیه 6 عمل کنه (چند تا پست قبل) امروز تو خود سایت میکروسافت عین همین مطلب رو دیدم و یه چیز جالب خودش نوشته بود که بگه با اینکه خیلی افتضاحه ولی به خاطر شبیه سازی حتی اینم ساپورت کردم. حدس بزنید چی بود: Form2.show یعنی میکروسافت حتی حاضر شده از ابتدایی ترین مفهوم OOP (ساختن یک اینستنس از یک کلاس) هم به خاطر این شبه سازی دست بکشه (از نظر OOP یه جورایی تو مایه های Shadow ببینیدش)

meh_secure
شنبه 17 دی 1384, 17:54 عصر
بله به عنوان یادگاری شاید اما سواری دیگه نه!

بنده هم همین رو می گم منتها صحبتی که من کردم بخاطر این بود که دوستان می گفتند دیگه اسم vb6 رو نیارید و این خیلی برای من سنگین بود

cyrus243
سه شنبه 20 دی 1384, 07:21 صبح
استاد معظم آقای معینی زاده لطفا بگوئید آیا سی دی vb.net 2005 به بازار آمده توی شهر ما که خبری از آن نیست و آیا کتابی به زبان فارسی در مورد آن چاپ شده؟ من تازه دارم با وبی 2003 کار میکنم لطفا راهنمائیم فرمائید

meh_secure
سه شنبه 20 دی 1384, 12:07 عصر
سلام دوست عزیز.
البته از شما عذر می خوام بنده اون استادی که شما فرمودید نیستم و یه تازه کارم:

مجموعه به بازار اومده. تو فروشگاه برنامه نویس هم هستش. در مورد کتاب باید بگم که خود من هنوز کتابی در رابطه با دات نت 2005 ندیدم ولی دوستان رو نمی دونم...

Payam Moradi
چهارشنبه 21 دی 1384, 17:27 عصر
سلام

تا حلا سعی نکردم سرغ دات نت برم. هر وقت هم که خواستم در هر سیستمی فریم ورک رو نصب کنم با خطا مواجه شدم. هیچ وقت نشد درست حسابی نصب بشه.

مگه نسخه کامل 2005 هم اومده؟ هنوز Beta هست!!! بعد ویژال بیسیک پک جدا داره یا مثل ورژن 2003 هست؟

حامد مصافی
چهارشنبه 21 دی 1384, 22:35 عصر
سلام پیام جان
بله نسخه کامل 2005 اومده و مثل نسخه 2003 در یک بسته هست

vb341
پنج شنبه 22 دی 1384, 13:53 عصر
vb.net 2005 team suite با قابلیت کار با مجموعه افیسو خیلی چیزهای اضافه نسبت به vb.net2005 enterprice.

بابک زواری
پنج شنبه 22 دی 1384, 15:11 عصر
دوستان در بخش بحثهای متفرقه تاپیک کتابهایی برای دات نت و ... در صفحات آخر سه تا کتاب VB 2005 گذاشتم حتما حتما تا لینکهاش از بین نرفته برید دانلودشون کنید .
ضرر نمیکنید

عباس طبیبی
دوشنبه 22 خرداد 1385, 09:28 صبح
یه کتاب عالی برای سی شارپ کارها
Herbert Schildt,
C# 2.0 : The Complete Reference (Complete Reference Series)
McGraw-Hill Osborne | ISBN 0072262095

چاپ دسامبر 2005
قیمت 59 دلار
دانلود کنید تا از دستتون نرفته
فرمت : CHM
تعداد صفحات : 890
حجم : فقط 1.8 مگابایت

از آدرس زیر دانلود کنید:
http://rapidshare.de/files/22696628/Csharp_2.0._The_Complete_Reference__0072262095_.ch m

sabaab1359
دوشنبه 22 خرداد 1385, 10:05 صبح
برای دانلود حتما باید Premium account داشته باشیم؟ چون نوشته
Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!

M.GhanaatPisheh
دوشنبه 22 خرداد 1385, 10:26 صبح
یه Free Account هم هست که شما رو برای دانلود محدود می کنه
ولی مشکل خاصی پیش نمیاره
از Free Account استفاده کنید.