View Full Version : سوال: نمایش فایل متنی دارای عکس بدون پشت زمینه
Hamed_Shafiei
پنج شنبه 10 آذر 1390, 20:24 عصر
سلام
راهی هست تا متنی که عکس و فونت و رنگ و . . . داره رو توی برنامه قرار داد با این فرض که پشت زمینه این سند(Document) رنگی نباشه و transparent باشه؟
برای مثال فایل ورد یا html یا xps ای که پشت زیمنه ی آنها سفید نباشه و هر رنگی پشتشون بود باشه.
نکته :
- یک متن نیست و نمیتونم متنو تو xaml بیارم و چند تا فایله. بنابراین راهی میخوام که خود به خود با لود شدن فایل این اتفاق بیفته
ممنون
مهدی فرزاد
یک شنبه 13 آذر 1390, 08:38 صبح
سلام
سئوال شما کمی گنگ هست؟ قرار دادن فایل متنی در برنامه ربطش به رنگ پس زمینه چی هست؟؟؟ و دقیقا بگید فایل شما از چه نوعی هست.کمی با حوصله تر توضیح بدید
Hamed_Shafiei
یک شنبه 13 آذر 1390, 09:51 صبح
سلام
سوالم رو اینجوری مطرح میکنم. فرض کنید میخوام یک فایل ورد رو داخل برنامه ام نمایش بدم. مشکلی که برای استفاده از پی دی اف و xps پیش میاید اینه که پشت متن یک سری مستطیل سفید که نمایانگر صفحه ها هستند نمایش داده میشه. من میخام این مستطیلها نباشند. یعنی متن انگار مستقیما روی برنامه گذاشته شده. راهی که به ذهن خودم رسید استفاده از HTML بود. منتها وقتی با Frame یک صفحه HTML باز میکنم نمیدونم باید چجوری رنگ پشتزمینه ی فایل html داخل frame رو بردارم.
برای مثال مشکل xps و pdf مستطیل سفید رنگیه که پشت سند میاد. عکس:
78701
همچنین مشکل HTML هم اینه که اگه توی Frame بذارم پشت زمینه ی متن سفیده و transparent نیست.
عکس برنامه ی مثال (میخواهم سفیدی ها همانند رنگ Window بنفش شود):
78702
راهی هست که بشه pdf یا xps یا html یا . . . رو با پشت زیمنه transparent نمایش داد؟
ممنون - التماس دعا
مهدی فرزاد
یک شنبه 13 آذر 1390, 11:21 صبح
سلام
فایلی که میتونه transparent باشه PNG هست اگر صفحات شما تعداد ثابت دارن اونها رو در فتوشاپ با برداشتن بکگراند در حالت PNG ذخیره کنید البته فایل های PDF هم میتونند transparent باشن اما باید از یک متن که بکگراند نداره تهیه شده باشن ، توی فتوشاپ در حالت pdf هم میشه transparent ذخیره کرد ولی حجمش میره بالا
برای فایل های Html میتونید اون ها رو توی VS باز کنید و رنگ بکگراند اونها رو تغییر بدید اما نمیتونید transparent کنید
من چیز بیشتری بذهنم نمیرسه
اگر مطلبی پیدا کردم اطلاع میدم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.