PDA

View Full Version : گه در حد فوق لیسانس یا بالاتر درس بخونین استاد دانشگاه میشین ؟ یا توی یه جایی برنامه نویسی ؟

M0TR!X
پنج شنبه 24 آذر 1390, 04:31 صبح
سلام.

برام جالبه بدونم اگه در حد فوق لیسانس یا بالاتر درس بخونین استاد دانشگاه میشین ؟ یا توی یه جایی برنامه نویسی ؟ چرا ؟ پول کدوم بیشتره ؟

Felony
پنج شنبه 24 آذر 1390, 09:14 صبح
هر جفتش ؛ استاد دانشگاه میشم شاید 4 تا مهندس نرم افزار ( از نوع واقعیش ) تحویل جامعه دادم تا نقشی در خلاص شدن از این وضع نرم افزاری خلاص شیم و برنامه نویسی هم میکنم چون بدون برنامه نویسی افسردگی می گیرم و باز هم دوست دارم نقشی در خلاص شدن از این وضع داشته باشم ...

Amir Oveisi
جمعه 25 آذر 1390, 01:16 صبح
هر دو. اما از اونجایی که به کار دولتی اعتقادی ندارم تدریسم و کارم به موسسات و سازمان های خصوصی محدود شده.

M0TR!X
جمعه 25 آذر 1390, 01:23 صبح
با تشکر از دوستان. من یادم رفت یه گزینه سوم "هر دو"اضافه کنم اگه امکانش هست شما اضافه کنید !

دستمزد در موسسات غیر انتفاعی چقدره ؟ ساعتی چند ؟ توی دولتی چقدره ؟

Amir Oveisi
جمعه 25 آذر 1390, 01:50 صبح
دانشگاه نمیدونم ساعتی چند میدن. اما من برای تدریس در یک موسسه خصوصی ساعتی ۳۰ الی ۴۰ میگیرم

JaguarXF
جمعه 25 آذر 1390, 08:48 صبح
سلام.

برام جالبه بدونم اگه در حد فوق لیسانس یا بالاتر درس بخونین استاد دانشگاه میشین ؟ یا توی یه جایی برنامه نویسی ؟ چرا ؟ پول کدوم بیشتره ؟

من دو تا از این فوق لیسانسهاش رو دارم :لبخند: یکی نرم افزار یکی هم MBA . بعد چون میخوام راه کاریم رو کم کم عوض کنم یک فوق لیسانس هم توی مدیریت ای تی میخوام بگیرم و برم سمت مدیریت ! اما دکترا هرگز ! یک دلیلش اینه که از کار و زندگی می افتم . یک دلیل دیگرش هم اینکه اگر دکترا بگیرم ممکنه اخراجم کنند از سر کار. یک دلیل دیگرش هم اینکه حوصله ام رو سر میبره چندین سال طول میکشه . اما فوق رو یکی و نیم یا دو ساله میگیرم تموم میشه :چشمک:

آیا استاد دانشگاه میشدم: هرگز! یک دلایلی هم دارم. اولا حقوقش کمتره . دوما باید لباس کسالت آور و رسمی بپوشم در طول روز . سوما شغلیه که آدم توش پیرمرد دیده میشه. چهارما معلمیه دیگه . دوست ندارم . پنجما وقتی پشتم به کلاسه معلوم نیست دانشجوها کدوم انگشتشون رو دارند بهم نشون میدند ! ششما اینکه استاد باحال تا حالا ندیدم! همه شون کسالت آورند. هفتما اینکه وقتی برنامه مینویسم حس خوبی داره چون یک محصول واقعی داره تولید میشه که مردم ازش استفاده میکنند اما استاده یک سری حرف و حرف و حرف فقط میزنه که از کاغذ دورتر نمیره!

salehbagheri
جمعه 25 آذر 1390, 11:23 صبح
سوما شغلیه که آدم توش پیرمرد دیده میشه. چهارما معلمیه دیگه . دوست ندارم . پنجما وقتی پشتم به کلاسه معلوم نیست دانشجوها کدوم انگشتشون رو دارند بهم نشون میدند ! ششما اینکه استاد باحال تا حالا ندیدم! همه شون کسالت آورند. هفتما اینکه وقتی برنامه مینویسم حس خوبی داره چون یک محصول واقعی داره تولید میشه که مردم ازش استفاده میکنند اما استاده یک سری حرف و حرف و حرف فقط میزنه که از کاغذ دورتر نمیره!

شأن اساتید رو اینقدر پایین نیارید! بی انصافیه!

علیرضا حسن زاده
جمعه 25 آذر 1390, 11:59 صبح
فکر کنم شان اساتید ‍‍‍‍‍رو پایین نیاوردن شان استاد نماها همیشه پایین بوده

به نظرمن هم استادی خوبه ولی نه به خاطر پول باید یه شغل دیگه هم داشت که مرتبط با رشته شخص باشه و برای دور نشدن از محیط آموزشی و مطالب تئوری هفته ای ۲ ساعت تدریس هم خوبه

Alireza_Salehi
شنبه 26 آذر 1390, 14:42 عصر
هفته ای یک روز تدریس ، بقیش برنامه نویسی در محیط خصوصی.....
توی استاد شدن اصلا پول نیست، ولی کلا کار جالبیه.... ارتباطات رو هم زیاد میکنه...ثواب هم داره...کلی وقت آدمو میگیره...
البته در برنامه نویسی هم پول نیست، مدیریت یک تعداد برنامه نویس بهتره....

مهران رسا
یک شنبه 27 آذر 1390, 16:49 عصر
اولا حقوقش کمتره . دوما باید لباس کسالت آور و رسمی بپوشم در طول روز . سوما شغلیه که آدم توش پیرمرد دیده میشه. چهارما معلمیه دیگه . دوست ندارم . پنجما وقتی پشتم به کلاسه معلوم نیست دانشجوها کدوم انگشتشون رو دارند بهم نشون میدند ! ششما اینکه استاد باحال تا حالا ندیدم! همه شون کسالت آورند. هفتما اینکه وقتی برنامه مینویسم حس خوبی داره چون یک محصول واقعی داره تولید میشه که مردم ازش استفاده میکنند اما استاده یک سری حرف و حرف و حرف فقط میزنه که از کاغذ دورتر نمیره!
شوما دوباره ترول بازیت گل کرد؟

فکر کنم شان اساتید ‍‍‍‍‍رو پایین نیاوردن شان استاد نماها همیشه پایین بوده

کاملاً نا مرتبط با عنوان تاپیک و بحث.

نظر خودم : احتمال زیاد تدریس میکنم چون واقعاً علاقه دارم و میتونم از خلاقیتم توی تدریس به خوبی استفاده کنم. کد زدنم همچنان ادامه میدم.