PDA

View Full Version : مرتب سازی داده ها بر اساس تاریخ

sajad_boj70
چهارشنبه 14 دی 1390, 20:59 عصر
با سلام خدمت همه دوستان.
من یک برنامه حضور و غیاب نوشتم که توش حضور و غیاب افراد رو بر اساس تاریخ ثبت میکنه.
حالا بعضی مواقع به جای اینکه اول تاریخ امروز رو ثبت کنم بعد تاریخ فردا رو اشتباها تاریخ چند روز بعد رو ثبت کردم بعد تاریخ امروز رو.
حالا اگه بخوام اطلاعات بانکم رو به ترتیب تاریخ نشون بده باید چیکار کنم؟

kitcat_m18
پنج شنبه 15 دی 1390, 00:37 صبح
سلام
از دستور SQL استفاده کن
نمونه به این صورت:

Select * From TableName Order By Tarikh Asc

موفق باشی

sajad_boj70
جمعه 16 دی 1390, 13:10 عصر
ممنون از پاسختون.
اما مشکلی که وجود داره و اون اینه که وقتی من تو بانک بر اساس یک معیار خاصی جستجو میکنم و حالا میخوام فقط همون اطلاعاتی که جست و جو شدن بر اساس تاریخ نمایش داده بشن باید چیکار کنم.
چوت تو این روش اگه اطلاعات رو جست و جو کنم و حالا بخوام با این کد اون ها رو بر اساس تاریخ مرتب کنم نمیشه و همه اطلاعاتم رو نشون میده و همه اطلاعات رو بر اساس تاریخ مرتب میکنه و جست و جوم رو اعمال نمیکنه

sehm67
جمعه 16 دی 1390, 17:42 عصر
ممنون از پاسختون.
اما مشکلی که وجود داره و اون اینه که وقتی من تو بانک بر اساس یک معیار خاصی جستجو میکنم و حالا میخوام فقط همون اطلاعاتی که جست و جو شدن بر اساس تاریخ نمایش داده بشن باید چیکار کنم.
چوت تو این روش اگه اطلاعات رو جست و جو کنم و حالا بخوام با این کد اون ها رو بر اساس تاریخ مرتب کنم نمیشه و همه اطلاعاتم رو نشون میده و همه اطلاعات رو بر اساس تاریخ مرتب میکنه و جست و جوم رو اعمال نمیکنه

SQL= "SELECT * FROM Table1 WHERE ID LIKE '" & Text1.Text & "'ORDER BY Tarikh DESC"
OR

SQL= "SELECT * FROM Table1 WHERE Tarikh LIKE '" & Text1.Text & "'ORDER BY Tarikh Asc"