View Full Version : فاکتور
mb.andisheh
یک شنبه 18 دی 1390, 22:06 عصر
سلام.
یه سوال خیلی مهم.
در برنامه فروشگاه در قسمت فروش چکار کنم که بتونم در یک فاکتور بیش از یک کالا وارد کنم.
الان بعد از ثبت کردن در هر فاکتور فقط یک کالا قرار میگیره.
بانکم هم SQL2000 .
با تشکر.
kitcat_m18
یک شنبه 18 دی 1390, 23:57 عصر
سلام،
راههای مختلفی وجود داره
برای مثال تیبل مشخصات خریدار داشته باشی با یه فیلد یونیک (مثلا فیلد ID با فرمت Auto Number)
در گام بعد یه تیبل داشته باشی برای اجناس فروخته شده.
اول محصولاتی که می خوای بفروشی رو تو یه Temp Table (این یه راهه می تونی موقتا تو Stream ذخیره کنی) بریزی وقتی که ثبت فاکتور زده شد بره تو جدول محصولات فروخته شده محصولات مرتبط به فاکتور رو با شماره ID خریدار ثبت کنه
کاملا مشخصه که باید ابتدا مشخصات خریدار ثبت بشه بعد مقدار فیلد ID رو در بیاریم و بعد محصولات رو با ID مورد نظر ثبت کنیم
موفق باشی :لبخندساده:
maktoom
دوشنبه 19 دی 1390, 00:54 صبح
سلام
اگه درست متوجهشدهباشم با این روش کارت حل میشه:
یه جدول بذار واسه فاکتورت که باید معلوم باشه فروشنده و مشتری کی هستن و در چه تاریخی این داره انجام میشه. خوب یه جدول دیگه هم بذار واسه ریز فاکتور ها. انجا می تونی واسه هر جنست یه گروه بذاری که معلوم باشه از کدوم گروه و چه تعداد از این جنس خاص می خوای. ضمنا Id مربوط به فاکتورت رو بیار اینجا که معلوم باشه این ریز فاکتور کدوم فاکتوره. یک نکته مهم برای اینکه در آینده که قیمت ها حتما تغیر می کنن پیش نیاد قیمت کل رو در فاکتورت ذکر کن. تا بعدا بشه حساب کتابا رو چک کرد. خیلی نکته ها هستکه در گذر زمان متوجه می شی. یکی دیگش اینه که نوع اون محصول ممکنه بسته بندیش تغییر کنه! و دیگه امکان تطبیق وجود نداشته باشه. و ...
ALIMAHDE54
شنبه 01 بهمن 1390, 15:31 عصر
سلام دوستان منم برنامه ای مینویسم که توش فاکتور هم داره ولی من خیلی مبتدی هستم و نمیدونم چطوری فاکتوری بسازم که نظر کتربر رو به خودش جلب کنه هم گرافیکی باشه هم امکاناتی داشته باشه که بشه توش همه کار ها رو انجام داد من یه جدول دادرم به نام مبالغ پرداختی به مشتریان و جدولی دارم به نام مبالغ گرفتاری از مشتریان میخوام تو فاکتور همه چی رو بشه حساب کرد مبلغ کل فاکتور یا بدهی و... اگه یه نمونه آماده داشته باشین خیلی میتونه کمک کنه چون من خیلی مبتدی هستم و با گفتن کدها نمیتونم برنامه رو کامل کنم ممنون از دوستان لطفا راهنمایی کنید .
دوستان لطفا اگه میشه با سورس کد راهنمایی کنید .بی نهایت ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.