PDA

View Full Version : سوال: محدود کردن سرعت دانلود (پهنای باند)

ra0661
چهارشنبه 28 دی 1390, 18:04 عصر
سلام خدمت دوستان آیا میشه برنامه ای نوشت که سرعت دانلود را محدود کند یعنی میدونم میشه میخواهم ببینم چطوری میشه؟

بعد میخواهم بعد از هر بار خاموش و روش شدن سیستم خودکار برنامه اجرا بشه و دیگه لازم نباشه در هر بار روش شدن سیستم ما بیایم سرعت دانلود را محدود کنیم

یعنی مثلا اگه سرعت دانلود 40 است میخواهم محدودش کنم به 15 که از 15 بالا تر نرود سرعت دانلود

Mr'Jamshidy
چهارشنبه 28 دی 1390, 18:56 عصر
فکر کنم برای این کار باید بری سراغ درایور نویسی

butterfly8528
پنج شنبه 29 دی 1390, 18:54 عصر
سلام دوست عزیز .
برای انجام این کار یا باید خودتون درایور بنویسید یا از درایور های موجود مثل WinPcap (http://www.winpcap.org/) استفاده کنید .
به هر حال کار زیاد ساده ای نیست .
موفق باشید . :لبخندساده:

ra0661
شنبه 01 بهمن 1390, 18:38 عصر
ولي فكر كنم بشه سادترش يعني هيچ راهي نيست پس چرا بعضي نرم افزار ها اين قابليت را دارند كه حتي با همين vb6 نوشته شدن و كارشون يا بخش به اين اسم دارند مثل همين مديريت كافينت ها كه بيشترشون داره

meys34
شنبه 01 بهمن 1390, 20:25 عصر
فکر کنم برای این کار باید بری سراغ درایور نویسی

سلام دوست عزیز .
برای انجام این کار یا باید خودتون درایور بنویسید یا از درایور های موجود مثل WinPcap (http://www.winpcap.org/) استفاده کنید .
به هر حال کار زیاد ساده ای نیست .
موفق باشید . :لبخندساده:

ولي فكر كنم بشه سادترش يعني هيچ راهي نيست پس چرا بعضي نرم افزار ها اين قابليت را دارند كه حتي با همين vb6 نوشته شدن و كارشون يا بخش به اين اسم دارند مثل همين مديريت كافينت ها كه بيشترشون داره

ببین این که بچه ها میگن برو سراغ درایور فرض این است که، در کل سیستم، مجموع دانلود ها سرعتش مثلا از 15 بالاتر نره

تو پست اول هم گویی منظور شما این بوده...

ولی...

اون برنامه هایی که میگی سرعت رو محدود میکنن مثل IDM سرعت دانلود رو در داخل برنامه خودشون کنترل میکنن... این کار خیلی به نظر نمیاد سخت باشه ...نه؟!؟!؟

ra0661
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 17:29 عصر
نگاه كنيد دوستان من ميخواهم از 15 بالا تر نره اگه پايين تر بود خوب كه هيچي نميشه اما نزاره از 15 بالا بره يا 10 هم باشه فقط بالا تر نره همين مديريت دانلود ها بيشترشون داره مثل همين نمونه اي كه شما گفتيد

راستي يه سوال مختصر و شايد هم كوتا؟
IDM
وقتي دانلود ميكني باهاش اون پايينش 8 تا شروع به دانلود ميكنه چطوري ميشه رو 16 تا قرارش بديم

setroyd
جمعه 07 بهمن 1390, 23:02 عصر
شاید بدون درایور نویسی بشه از خود ویندوز یا هرجا دیگه همچنین کاری کرد برو تو google یه سرچ بکن .