View Full Version : مبتدی: توضیح کوتاه درباره vpn و پرواکسی سرور
aminghaderi
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 06:28 صبح
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز بخش شبکه
لطفا راهنمایی فرمایید این پروکسی و vpn در حقیقت چیست و اصول کارش به چه صورت است.
دوستانی زیادی از من سوال می کنند و من چون به صورت علمی نمی تونم تعریف کنم ، خیلی ناجور هست .
لطفا در حد کوتاه در طی 2 تا 3 خط درباره این ها به صورت علمی که چه هست و مثلا چرخه حیات یه vpn چیست و اصلا ارتباطی با نرم افزار پیدا می کنه یا صرفا شبکه هست و...
بایت وقتی که برای پاسخ می گذارید ، قبلا تشکر می کنم.
Mask
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 10:33 صبح
سلام.
ویپی ان یا همون Virtual private network یا معنی ساده تر شبکه مجازی خصوصی.
روشی هست که به صورت مخفی و مجازی دو سیستم راه دور به هم متصل میشوند.
IamOverlord
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 11:08 صبح
تا چه حد توضیحات می خواید؟ ببینید در کل طرز کار اینه که شما به جای این که به کامپیوتر های مختلفی وصل شی، به یک کامپیوتر وصل می شی که این می تونه تو رو به کامپیوتر های دیگه وصل کنه، می تونه تو رو به شبکه ای وصل کنه که قابلیت دسترسی بهش رو نداری یا قابل رویت نیستن تو شبکه ی تو و ... .
طبق معمول این VPN ها رو هم یه SSL بذاری روش می شه SSTP که امنیت رو یه جورایی تضمین می کنه ...
hjran abdpor
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 17:23 عصر
سلام.
فکر کنم دوستان جواب های خوب و کاملی در اختیار شما قرار دادن ، یه نکته ی را دوستان فراموش کردن بگن اون هم اینه که پراکسی یه مفهموم کلی است که یک تعریف جامع ان بستگی به نحوه ی کارکرد سرور پراکسی دارد ، مثلا Vpn Proxy یک سرور پراکسی است که ترافیک شبکه خصوصی را میگرد و در شبکه منتشر می کند که این ترافیک ممکنه درخواست های کاربران برای باز کزدن سایت ، دانلود یا .... است !!!!!!
تمام اصول شبکه به صورت ترکیبی از سخت افزار و نرم افزار است !!!!
acilios
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 18:00 عصر
سلام.
81503
http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.