View Full Version : برنامه نویسی برای دکمه های دستگاههای Pocket PC
فهیمه ی
شنبه 29 بهمن 1390, 08:51 صبح
من در حال حاضر ، در حال نوشتن یک پروژه برای یک دستگاه Pocket PC هستم. من می خواهم برای قسمت های مختلف برنامه ام shortkey بگذارم و از دکمه های keyboard دستگاه استفاده کنم. اما نمی دانم باید چه کار کنم و از کجا شروع کنم. اگر کسی در این زمینه اطلاعات دارد لطفا با معرفی یک نمونه پرژه منو راهنمایی کنه.ممنونم.
فهیمه ی
سه شنبه 02 اسفند 1390, 14:26 عصر
من خودم به تازگی برنامه نویسی ویندوز موبایل رو شروع کردم. تا حالا هر سوالی که مطرح کردم بدون جواب مونده.
یعنی واقعا هیچ کس با چیزهایی که من مواجه شدم تا حالا برخورد نکرده؟
من فکر می کردم اعضای این تالار می تونن هر سوالی در این زمینه رو پاسخ گو باشند.....
champion
یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 23:43 عصر
دوست عزیز برنامه نویسی موبایل با برنامه نویسی ویندوز متفاوت هستش یکی از بزرگترین دلایل اون هم کوچک بودن صفحه نمایش و کوچک بودن و یا مجازی بودم کیبرد اون هست . شما توی طراحی تون جوری برنامه رو باید دیزاین کنید که کابر با کمترین نیاز به لمس کلید ها یا صفحه نمایش بیشترین کارایی و راحتی رو حس کنه . گذاشتن shortcut به دو صورت هست یا شما از منو استفاده میکنید که پلتفرمهای برنامه نویسی خودشون امکان تعریف shortCutرو دارن ولی برای حالتهای دیگه شما میتونید با نوشتن کد در رخداد keyDown یا KeyPress کیبرد کلید انتخابی کاربر رو خونده و عملیات مورد نظرتون رو انجام بدین . البته یک راه حرفه ای تر هم داره و ان هم استفاده از api های موجود در core سیستم عامل هست (برای اطلاعات بیشتر به msdnمراجعه کنید به طور کامل با مثال نمونه های اون موجود هست). البته رخدادهایی هم که اسم بردم در نهایت از همین apiها استفاده میکنند . پیشنهاد من به شما این هست که به جای استفاده از shortCut روی استفاده از امکانات tochScreen و قابلیت کار راحت با برنامه حتی با یک دست کار کنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.