PDA

View Full Version : مشکل در نصب اوتوکد 2012

eshpilen
دوشنبه 01 اسفند 1390, 13:06 عصر
این درایو سی ما با اینکه 20 گیگ بوده و ویندوز XP نصب هست ولی جا نداره برای اکسترکت شدن فایلهای نصاب اوتوکد 2012. گمونم زیر سر دات نت بود که حجمش خیلی زیاد بود و درایو سی ما اینقدر پر شد.
بعد من آدرس پوشهء Temp و اینا رو هم هرچی بود عوض کردم (در قسمت متغییرهای محیطی و سیستمی) که فایلهای اکسترکت شده رو بریزه روی درایو دیگه ای، اما بازم این کار رو نمیکنه.
راهکاری بنظر کسی نمیرسه که نیاز به پارتیشن بندی مجدد و نصب ویندوز نباشه؟

خودم فکر میکنم شاید ببرم روی یک سیستمی که فضای درایو سی اون زیادتر باشه و اونجا اکسترکت کنه و بعد فایلها رو بردارم بیارم توی این سیستم روی درایو دیگه ای بریزم و اجرا کنم، هرچند شاید به مشکلی بخوره. ضمنا یخورده دردسر داره. روی سیستم دیگه هم DVD Writer ندارم احتمالا چنتا سی دی بشه.

eshpilen
سه شنبه 16 اسفند 1390, 09:37 صبح
درایو C سیستم خودمم جا نداشت.
حالا چکار کنم؟
یه راهی نیست که برنامش رو گول بزنیم بجای درایو سی توی یه درایو دیگه ای اکسترکت کنه؟

syntiberium
سه شنبه 16 اسفند 1390, 12:57 عصر
با نرم افزار مخصوص تغییر سایز درایو از یه درایو هات کم کن و اضافه کن به c .

eshpilen
سه شنبه 16 اسفند 1390, 16:22 عصر
نرم افزار خوب و ساده کدومه؟

حمید محمودی
سه شنبه 16 اسفند 1390, 16:31 عصر
من چندسال پیش با Norton PartitionMagic کار کردم خیلی ساده بود.یعنی فقط در حد چندتا کلیک ساده. البته شاید برنامه های ساده تری هم باشند ....

jafar2012
شنبه 20 اسفند 1390, 18:33 عصر
hi رفیق
توصیه می کنم از این نرم افزار ها استفاده نکنی مگر که یکیشون رو قبلا تست کرده باشی چون من چند بار این کار رو کردم و هر بار ویندوزم خراب شد مخصوصا اگر این درایو درایو ویندوز هم باشه

syntiberium
شنبه 20 اسفند 1390, 21:41 عصر
من چند سال پیش روی درایو ویندوز یکی از فامیلامون با همین Norton PartitionMagic این کار رو انجام دادم هیچ مشکلی پیش نیومد (اولین باری هم بود که این کار رو می کردم) . وقتی این مغازه کامپیوتری های بی سواد حجم درایو ویندوز رو خیلی کمتر از بقیه ی درایو ها می گذارن چاره ی دیگه ای نیست . حالا فوق فوقش ویندوز خراب می شه عوضش می کنیم .

jafar2012
شنبه 20 اسفند 1390, 22:32 عصر
hi
دوستان راست می گن norton کار درسته از رفیق هام که این کار رو کرده بودن هم پرسیدن اون ها هم گفتن این نرم افزار خوبه
ولی باز هم می گم درباره ی نرم افزارهای دیگه احتیاط کن