PDA

View Full Version : نرم افزار افکتهای گرافیک سه بعدی

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 04 اسفند 1390, 01:35 صبح
دوستان آگهی های تلویزیونی یا تصاویر گرافیکی که هنگام شروع اخبار و برخی برنامه ها نمایش داده میشه با چه نرم افزاری ساخته میشه؟

http://mihansima.com/wp-content/uploads/2011/07/akhbar-nimroozi.jpg

salehbagheri
پنج شنبه 04 اسفند 1390, 10:55 صبح
تنها با یک نرم افزار ساخته نمیشه!

روش های گوناگون زیادی برای ساخت اینگونه انیمشن ها و افکتها وجود داره! اگه یک سری از آموزشهای Adobe After Effect رو ببینید احتمالا به پیچیده بودن ساخت این انیمیشنها پی خواهید برد! چون در حدود 100 ها پلاگین و نرم افزارهای کوچک و بزرگ، در کنار ساخت یک سکانس، استفاده شده! از Cinema4D بگیرید تا آخرین محصولات AutoDesk! و اینطور هم که خود گوینده میگفت یکی از پلاگین ها رو در حدود 1000 یورو خریده بود که شاخ در آوردم ...

بر روی Style اخبار شبکه یک واقعاً کار شده! که صددرصد گروهی بوده! حتی آهنگ آن را هم احتمالا سفارشی تهیه کردند ...

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 04 اسفند 1390, 12:41 عصر
تنها با یک نرم افزار ساخته نمیشه!

روش های گوناگون زیادی برای ساخت اینگونه انیمشن ها و افکتها وجود داره! اگه یک سری از آموزشهای Adobe After Effect رو ببینید احتمالا به پیچیده بودن ساخت این انیمیشنها پی خواهید برد! چون در حدود 100 ها پلاگین و نرم افزارهای کوچک و بزرگ، در کنار ساخت یک سکانس، استفاده شده! از Cinema4D بگیرید تا آخرین محصولات AutoDesk! و اینطور هم که خود گوینده میگفت یکی از پلاگین ها رو در حدود 1000 یورو خریده بود که شاخ در آوردم ...

بر روی Style اخبار شبکه یک واقعاً کار شده! که صددرصد گروهی بوده! حتی آهنگ آن را هم احتمالا سفارشی تهیه کردند ...
البته اینطور هم نیست که نشه با یک نرم افزار درستش کرد . من خودم فلش کار هستم و اگر یک هفته وقت بذارم "دو سه ثانیه" از این تیکه رو میتونم عینن تو فلش باز سازی کنم. ولی در اینکه برای سهولت کار و پیشبردن پروژه به صورت اصولی و توانایی ویرایش آسونش به نرم افزارهای مختلف نیاز باشه (طبق گفته شما) هم منطقی و قابل قبوله .
بله واقعا اولین بار که دیدم ابروهام چند دقیقه بالا مونده بود. بسیار حرفه ای درست شده. تحسین برانگیزه .