PDA

View Full Version : جستجوی یک کلمه در یک فیلد بانک اطلاعاتی

ho3ein.3ven
یک شنبه 07 اسفند 1390, 19:27 عصر
با سلام
دوستان من می خوام که مثلا کلمه ' علی ' رو در فیلد' آقای علی رضا سهرابی 'جستجو کنم . اگر ممکنه کمک کنید.
ممنون از همه

_behnam_
دوشنبه 08 اسفند 1390, 10:35 صبح
دوست عزیز شما میتونید به بانک وصل بشید؟ فقط مشکلتون سرچ کلمه است؟

ho3ein.3ven
دوشنبه 08 اسفند 1390, 19:26 عصر
بله من به بانک وصل میشم . در بانک هم می تونم جستجو کنم . فقط تنها مشکلی که دارم اینه که نمی تونم یک کلمه رو در یک فیلد چند کلمه ای جستجو کنم.
با تشکر

_behnam_
دوشنبه 08 اسفند 1390, 22:29 عصر
میتونید به این سایت (http://www.w3schools.com/sql/sql_like.asp) زیر مراجعه کنید .

ho3ein.3ven
جمعه 12 اسفند 1390, 10:44 صبح
ببخشید باز سوال می پرسم . روش بلعکس اینم وجود داره ؟
مثلا فیلد بانک اطلاعاتی رو در یک جمله جستجو کنیم .
مثلا : فیلد بانک : محمد رضا علی آبادی
کلمه جستجو : علی
ممنون

_behnam_
جمعه 12 اسفند 1390, 12:16 عصر
بله! به یک حلقه!
تمام رکوردهای بانک رو با یک حلقه بی نهایت یکی یکی با دستور Like با چک میکنیم

ho3ein.3ven
جمعه 12 اسفند 1390, 12:41 عصر
اینطوری که خیلی سخت میشه . روش دیگه ای وجود نداره ؟

mojzkh
شنبه 12 مرداد 1392, 04:16 صبح
شما باید فیلد رو از بانک استخراج و در یک متغیر ذخیره و در نهایت در آرایه تک تک کلمات رو استخراج و ذخیره کنی . و همچنین متن تکست باکس هدف جستجو رو . در نهایت دو متغیر آرایه از نوع رشته دارین . که به یک روش جستجو ایتم های یک آرایه رو با آیتم های آرایه دومی مقایسه و در صورت و جود هر نوع تشابه عملیات مد نظرت رو اعمال می کنی .
اما یک روش که خودم می پسندم شما یک جدول در بانک اطلاعاتیت درست میکنی با یک فیلد! سپس تکست رو در تک فیلد ذخیره و اونوقت جستجوی روان اس کیو ال در خدمت شماست . یعنی فیلد از جدولی که مد نظرته رو در متغیر ذخیره و در جدول کمکی با پارامتر % جستجو میکنی اما!! پایان هر جستجو باید جدول کمکی خالی بشه چون اساس کار وجود یک جدول تک فیلد و تک ردیفیه .
در مجموع هر روش سادگی و پیچیدگی داره در کنارش ضعف و ویژه گی مثبت . در روش اول تئوری ساده ای از ساختمان داده است در روش دوم تئوری ساده ای از پایگاه داده . پیروز باشی

ramsess
یک شنبه 20 مرداد 1392, 17:48 عصر
چرا یانقدر می پیچونید اینجوری انجام بده دیگه !!!
adoverodkala.RecordSource = "SELECT * FROM Tb_verod WHERE onvankala like'" & Text3.Text & "%'"
adoverodkala.Refresh