PDA

View Full Version : سوال: voip یا wsn ؟

prisa_srr
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 17:20 عصر
سلام

راستش میخواستم یه مشورتی در مورد این دو موضوع با کسانی که اطلاعاتی رو این زمینه داشتن بکنم .

استادم برا موضوع پروژه ارشد میخواد رو موضوع Voip و پروتکل های مربوط به اون مثل sip اونم به صورت عملی و تو آرمایشگاه ip-pbx (روی یه سری testbed ها مثل Abacus (http://ippbx-lab.um.ac.ir/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=26))کار کنم . از طرفی شنیدم این زمینه برا خانم ها جای کار نداره و یکی دونفری هم که کار کرده بودن زیاد راضی نبودن.میخواستم بدونم واقعا همینطوریه و سراغ این زمینه نروم و همون wsn ها رو دنبال کنم ؟:متفکر:
اگه اینطور هست چه مباحثی تو wsn جای کار بیشتر داره ؟ به من fault_Telorance ها پیشنهاد شده اما هنوز مطمئن نیستم که خوبه یا نه.

از همه اونایی که تو این زمینه ها تحقیق یا نظری دارن ویا حتی مدیر تالار خواهش میکنم منو راهنمایی کنن.ممنون میشم

hjran abdpor
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 18:21 عصر
سلام.
این که حضور خانم ها در عرصه ی ITکم است دلیل نمیشه که بگیم چون کم است دیگه نرم دنبال IT.اما موضوع شما به نظر من چیز جالبی است اگه میتونید واقعا Voip را شبیه سازی کنید و عملی کار کنید بهاش که عالی میشه ! FT هم دنیای برای خود در شبکه داره چه از Routing , Swithing , Voip , Wsn !!!! به نظر من موضوع خوب و جالبی است .
موفق باشید.

پیوست : من هم برای دوره ی کارشناسی هم همین موضوع را برداشتم .

aram_2
جمعه 12 اسفند 1390, 07:14 صبح
ببینید یه جا بحث کار جدیده یه جا بحث پایان نامه.شما دقت کنید ببینید اگه voip منابع خوبی داره و می تونید کمک بیگیرید و...موضوع خیلی خوبیه و جای کار زیاده داره. اما اگه منبع کم باشه(منظورم کسیه که بتونید تو مشکلات ازش کمک بگیرید)ممکنه تو انجام به مشکل بر بخورید.موضوع دوم هم خوبه.اما ایده پردازی میخواد و موضوع جدید بدید.

prisa_srr
جمعه 12 اسفند 1390, 11:17 صبح
ممنون . اما دقیقا مشکل همین جاست که خیلی کم رو voip کار شده(تو آمایشگاهمون رو میگم) و برا همین استادم اصرار داره برم تو این زمینه .fault_telorance هم برا این پیشنهاد کردن که میگن میتونی توش راحت ایده بدی و جای کار زیاد داره. ولی خودم اطلاعات زیادی در این مورد ندارم با این حساب فک کنم باید برم تو زمینه wsn ها ؟:متفکر:

aram_2
جمعه 12 اسفند 1390, 14:56 عصر
من بازم میگم اگه فنی میخواید کار کنید و مثل خیلی ها که میخوان زود تموم کنن درسو نیستید بنظرم voip خیلی بهتره.داره جا میافته تو ایران.الان کارهای تحقیقاتی روش داره انجام میشه.بیشتر دانشگاهها دستگاهاشو خریدن تا تست بکنن و از توش پایان نامه های عملی دربیارن.تو بحث wsn بحث ارزیابی میاد وسط و بیشتر تحلیل.خودتون می دونید چی میگم.من خودم برای درس ارزیابی رو wsn کار کردم و حتی مقاله هم دراومد ازش.البته داخلی.مبخوام بگم جای کار زیاد داره.من بشخه خودم مباحث تحلیلی رو خیلی دوس دارم.یکی از دوستان که تو آلمان هست ارشد شبکه میخونه میگفت ما اینجا تو آزمایشگاهها بصورت عملی رو سنسور کار می کنیم.می بینید اونجا هم بفکر عمل هستن.پس به آینده خودتون نگاه کنید که میخواید تو چه فیلدی ادامه بدید.خوبی بحث FT اینه که شما تو هر سیستمی می تونید دیدگاتون رو پیاده سازی کنید مثلا خوده سنسور زیر آب،زیر خاک،زمینی،فضایی، یا تو MANET که می تونید FT رو توش ارائه کنید.خلاصه دومی تحلیل توش هست و اولی عمل.

prisa_srr
جمعه 12 اسفند 1390, 17:29 عصر
بازم ممنون یه دید کلی دستم اومد.