PDA

View Full Version : حرفه ای: کمک در ساخت ضد ویروس

mrs225
شنبه 13 اسفند 1390, 21:19 عصر
با سلام به اقایون برنامه نویس . مسلما تا کنون یک برنامه ضد ویروس (آنتی ویروس) را دیده اید
من الان دارم برنامه ضد ویروس می نویس اما مشکلات برای کامل کردن این برنامه دارم که از شما درخواست کمک دارم . مشکلات :
♦برای ویروس ها moduleرا تعریف کردم مثلا :
Signature(1) = "1;Riyani;36D6C6F2"
اما این برای من یک مشکل است می خواهم این درپایگاه داده معرفی که هنگام بروزرسانی این پایگاه داده را حذف و پایگاه جدید را جایگزین کند.

mrs225
شنبه 20 اسفند 1390, 11:08 صبح
یعنی یکی پیدا نمیشه به این سوال جواب بده

Mahdi_vb6
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 10:24 صبح
اگه منظورت پاک کردن و جایگزین کردن فایل جدید هست
اول با دستور kill(c:\bank.mdb فایل رو پاک میکنی
بعدش هم که باید کپیش کنی

mrs225
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 17:51 عصر
نه منظور این نیست
منظور این که : به جای این که ویروس ها را درون اون Moduleتعریف کن داخل یک پایگاه داده تعریف کنیم و درون module ادرس پایگاه داده بدم و انون moduleبرام مهمه

ابوذر محمودی
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 14:30 عصر
تو کل مشخصات ویروس ها رو تو یه فایل قرار بده و مشخصه هر ویروس رو تو یک خط جدا بنویس.
بعد هنگام بازشدن برنامت بیا فایلو از ابتدا تا انتها بخون و مشخصات رو تو یک آرایه بریز.
اینجوری :

WORM.WORM HUNTER;603390AA
WORM.DARMAL;6CE758EB
VGEN.GAMEHOUSE VIRUS;FF6F0DC7
VGEN.ANTIVIRUS VIRUS;7353D9F9

من پروژه پایان ترم کارشناسیم یه آنتی ویروسه،نمیدونم چقدر اطلاع داری از نحوه شناسایی ویروس ها ولی اگه الگوریتمی چیزی واسه کشف ویروس ها داری خوشحال میشم در اختیارم قرار بدی ، البته اونطور که از همون یک خط کدت مشخصه اینه که از CRC یا MD5 داری استفاده می کنی و این برای من مناسب نیست چون قابلیت کشف ویروس هایی که تو دیتابیس هستند رو نداره.

setroyd
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 15:04 عصر
الگوریتم میشه ولی شما باید ابتدا ویروسهارو تعریف کنی برای برنامه : و بیای از process ببندی و سپس delete کنی این راه اصولی هست و اما در مورد الگوریتم باید بگم الگریتمی من در مورد وبی ندیدم ویروس کشی مثل nod یا.... اینها حرفه ای هستند و یک گروه کامل اینو نوشتن و با زبان c++ یا delphi مینویسن ولی با vb این راه که گفتم بهترینه هم مبتدی هم کارامد . موفق باشی .

SlowCode
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 15:41 عصر
برای متوقف کردن یه برنامه از پروسس چند راه وجود داره؟ کدش رو دارید؟

setroyd
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 22:55 عصر
یک راه شما پروسس اون رو باید ببندی تو همینجا یه سرچ بکن زیاده و کار باهاش هم راحت هست .

M.T.P
جمعه 26 اسفند 1390, 01:42 صبح
بستن پروسه...

Call Shell("tskill firefox", vbHide)

با API و کتابخانه winmgmts هم امکان پذیره.

setroyd
شنبه 27 اسفند 1390, 00:02 صبح
شما برای پیدا کردن پروسس بهتره ار api استفاده کنی اینجوری کد نویسی برات راحت تره

بهروز عباسی
یک شنبه 28 اسفند 1390, 14:43 عصر
چند نمونه (حدود 44 تا) آنتی ویروس با وی بی دارم حجمش زیاده اگه می خوای بگو برات بذارم

Mr'Jamshidy
دوشنبه 29 اسفند 1390, 00:39 صبح
سلام

چند نمونه (حدود 44 تا) آنتی ویروس با وی بی دارم حجمش زیاده اگه می خوای بگو برات بذارم

اگر برنامه ای داری که امکانات یک آنتی رو داشته باشه (نه فقط اسکن فایل) من لازم دارم

امکاناتی که میگم مثلا تحت نظر گرفتن یک برنامه که داره چی کار میکنه و ...

اگر داری که من در به در دنبالشم، بزاری ممنون میشم

بهروز عباسی
دوشنبه 29 اسفند 1390, 00:46 صبح
اگر برنامه ای داری که امکانات یک آنتی رو داشته باشه (نه فقط اسکن فایل) من لازم دارممن این 44 ای که میگم رو فقط جمع آوری کردم که بذارم روی سایتم شرمنده تاحالا آنالیزشون نکردم اما یکی شونو میزارم اگه کمکی کرد همین جا بگو همشو میذارم

بهروز عباسی
دوشنبه 29 اسفند 1390, 00:52 صبح
این برنامه به همراه عکسش

84401

84400

Mr'Jamshidy
دوشنبه 29 اسفند 1390, 01:09 صبح
اون چیزی که من میخواستم این نداشت

نمیدونم چرا واسه ویبی همچین چیزی پیدا نمیشه

اگر چیزی به چشمت خورد بی زحمت یک خبری به ما بده (هر چیزی که مربوط به امنیت باشه)

باز هم ممنون

بهروز عباسی
دوشنبه 29 اسفند 1390, 01:22 صبح

چیزی که من نمیدونم اینه که چرا چنین چیزی باید پیدا بشه آخه واقعاً سخته مثلاً شما میخوای
امکاناتی که میگم مثلا تحت نظر گرفتن یک برنامه که داره چی کار میکنه و ...
این کارو بکنه برای این کار باید روی اون برنامه و روند اجراش هوک کنیم که خودش کاریست بس مشکل این چیزی بود که من میدونستم
چیزی که دربارش مطمئن نیستم درباره انتی ویروس اینه که باید براش برنامه نویسی سطح کرنل انجام دادتا کار بالارو بهتر انجام بده چون وقتی سطح کرنل برنامه مینویسی برنامت بعنوان جزئی از سیستم عامل(در اینجا ویندوز) اجرا میشه که vb این قابلیت رو نداره حتی دلفی هم نداره(یک ddk پراز باگ البته نه چندان رسمی داره)
این کار بایدباسی انجام بشه

باید به کرات از thread ها استفاده بشه که بازم Vb مثل قصاب پوست برنامه نویس بد بختو میکنه

یکی دیگه میذارم اگه اینم بکارت نیادحتما بقیه هم اینجورین فعلاً

بهروز عباسی
دوشنبه 29 اسفند 1390, 01:38 صبح
این برنامه به همراه عکسش
84403
دانلود (http://programming-co.com/FILES/VB/super%20anttivirus%20source%20code%20v3[www.Programming-co.com].rar)

بهروز عباسی
دوشنبه 29 اسفند 1390, 01:43 صبح
از من میشنوی تو این یه مورد(حرفه ای) دور vb رو line بکش

اگر چیزی به چشمت خورد بی زحمت یک خبری به ما بده (هر چیزی که مربوط به امنیت باشه)
اگه خدا بخواد بزودی روی سایتی گفتم میذارم
منظورت از امنیت شامل کل امنیت میشه یا مثلاً:امنیت وب،فایلهای ویندوز چون تقریباً برای هر کدوم چند تای دارم این سایت که آپلودش محدوده امایه جوری ردیفش میکنم
فعلاً یا علی

بهروز عباسی
دوشنبه 29 اسفند 1390, 01:48 صبح
یه سری هم به اینجــــــا (http://barnamenevis.org/showthread.php?116901-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3)بزن در بخش open source همین سایته در مورد ساخت انتی ویروس شاید کمکی کرد

barismaz
شنبه 02 آذر 1392, 22:22 عصر
سلام خسته نباشید
یک درخواست کمک دارم ازتون:
انواع روشها برای ساختن امضای آنتی ویروسها چیه؟ و پیاده سازی یک روش درون آنتی ویروس کلاسی