PDA

View Full Version : سوال: رمز گذاری روی پایگاه

mahdi.fa
یک شنبه 14 اسفند 1390, 21:55 عصر
سلام دوستان عزیز ممنون می شوم اگه که لطف کنید سوالم را پاسخ بدید:
من در برنامه ام از پایگاه اطلاعاتی اکسس استفاده می کنم و از دیتا برای باز کردن ان استفاده می کنم من کد عبور برنامه ام را داخل این پایگاه قرار داده ام ولی این پایگاه را اگر کسی نرم افزار اکسس را داشته باشد می تواند در خارج برنامه از طریق نرم افزار اکسس بازش کند و کد را ببیند من باید چه کار کنم که این مشکل برطرف شود و بتوانم فایل پایگاه داده ام را ایمن کنم ممنونم در ضمن ابتدا جستجو کردم در این موضوع چیزی دستگیرم نشد ممنون اگه لطف کنید و پاسخ سوالم را بدید و اگر هم که برای باز کردن در برنامه مشکلی پیش می اید اون را هم بران توضیح دهید باز هم ممنون.:عصبانی++:

M.T.P
یک شنبه 14 اسفند 1390, 22:14 عصر
سلام ، با نرم افزار اکسس 2003 یا 2007 روی بانکتون رمز بگذارید. البته رمز بانک های اکسس تا نسخه 2003 با نرم افزارهای Password recovery قابل هک شدن هست اما 2007 به بالا نه.

mahdi.fa
دوشنبه 15 اسفند 1390, 10:52 صبح
سلام ممنون از پاسختون اما دیتا با 2007 را vb6 میتواند باز کند؟ مراحل رمز گذاری روی دیتا در اکسس را اگه می شود برام بگذارید

joker_pok
دوشنبه 15 اسفند 1390, 12:50 عصر
بازم کرکر می شکنه اما از 2003 امنیتش بالاست

M.T.P
دوشنبه 15 اسفند 1390, 20:00 عصر
سلام ممنون از پاسختون اما دیتا با 2007 را vb6 میتواند باز کند؟ مراحل رمز گذاری روی دیتا در اکسس را اگه می شود برام بگذارید

بله باز میکنه

در نرم افزار اکسس 2007 تب database tools گزینه set database password رو بزنید. دقت کنید برای بانک 2007 این گزینه هست Encrypt with password یعنی الگوریتم پسوردگذاری به روش winrar که تا الان من ندیدم و نشنفتم کسی هک کرده باشه البته برای پسورد حروف و رقم درهم و حداقل 10 کاراکتر رو در نظر بگیرید

mahdi.fa
سه شنبه 16 اسفند 1390, 13:30 عصر
سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون ولی من یک دیتا بیس با اکسس ساختم و رمز هم روی اون قرار دادم ولی موقعی که در وی بی دیتا را ادرس بهش می دهم تیبل را باز نمی کند و گیر میدهد . داخل اکسس هم تیبل برای دیتا ساخته ام.

M.T.P
یک شنبه 21 اسفند 1390, 13:27 عصر
نمونه سورس...