PDA

View Full Version : گفتگو: درخواست قانونی تر کردن تمرین دانشجویی

FastCode
یک شنبه 21 اسفند 1390, 21:56 عصر
سلام

l
نظر کاربرها و مدیران عزیز راجع به اینکه:
سوال کننده بتونه مشخص کنه که یه سوال تمرین دانشجویی هست یا نه.
و اگر هست برای چه درس یا استادیه.
میتونه با یه رنگ مشخص بشه

خواهش میکنم همه نظر بدن.

من دلائل خودم رو مینویسم:

1.دانشجوها میتونن راحتتر از سایت کمک بگیرن که
2.جستوجوی راحتتر

که نتیجه میدهد به:

الف)تاپیک کمتر
ب)سوالات تکراری کمتر
ج)ترافیک کمتر سایت

MohammadGh2011
یک شنبه 21 اسفند 1390, 22:42 عصر
سلام

l
نظر کاربرها و مدیران عزیز راجع به اینکه:
سوال کننده بتونه مشخص کنه که یه سوال تمرین دانشجویی هست یا نه.
و اگر هست برای چه درس یا استادیه.
میتونه با یه رنگ مشخص بشه

خواهش میکنم همه نظر بدن.

من دلائل خودم رو مینویسم:

1.دانشجوها میتونن راحتتر از سایت کمک بگیرن که
2.جستوجوی راحتتر

که نتیجه میدهد به:

الف)تاپیک کمتر
ب)سوالات تکراری کمتر
ج)ترافیک کمتر سایت
سلام عليکم
دوست عزيز فکر نکنم مديران محترم سايت اون امکاني رو که مدنظرشماست ايجاد کنند.

موفق باشيد

IamOverlord
یک شنبه 21 اسفند 1390, 22:54 عصر
یا حداقل ایجاد یک تاپیک در هر بخش برای این موضوع ... :متفکر:

returnx
دوشنبه 22 اسفند 1390, 08:21 صبح
من خیلی موافق نیستم ، چون اون موقع همه ی سوالات میشه تمرین دانشجویی و دیگه سوالات خوب کمتر میشه...

FastCode
دوشنبه 22 اسفند 1390, 09:21 صبح
ولی وقتی سوالات جدا بشه کسایی که دنبال جواب میگردن اون سوالات رو باز نمیکنن که وقتشون گرفته بشه
و وقتی یه سوال رو میخواهیم جواب بدیم,در سطح خودش جواب میدیم.

ramin_rp
دوشنبه 22 اسفند 1390, 10:42 صبح
سلام دوست عزیز
منم زیاد با این طرح موافق نیستم، دلیلم هم اینه که هر چقدر کارو برای دانشجویان محترم راحت تر کنیم این عزیزان رو تنبل تر بار آوردیم که نه به نفع جامعه و نه به نفع خودشونه

mmd2009
دوشنبه 22 اسفند 1390, 16:02 عصر
با سلام

این کار ایرادات زیادی داره.

اولین ایراد اینه به خود دانشجو خیانت شده و دوم اینه به سطح عملی دانشگاه ها خیانت میشه و سوم اینه که کسی که سوال رو میپرسه توقعات بیجایی در اینده پیدا میکنه و ... ایراد دیگه

به جای این کارا کافیه خودش تلاش بکنه و درک بهتری از سوال پیدا بکنه و مشکلش رو اینجا مطرح بکنه و بقیه هم در حد توان کمک بکنن

موفق باشید

Salar Ashgi
دوشنبه 22 اسفند 1390, 19:20 عصر
طبق قوانین سایت (http://barnamenevis.org/showthread.php?51814-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)

قانون شماره 27
درخواست و حل تمرین پروژه های دانشجویی اکیداً ممنوع بوده و تنها استفاده از مباحث و درخواست راهنمایی در این راستا مجاز می باشد.

مصطفی ساتکی
سه شنبه 23 اسفند 1390, 12:42 عصر
به نظرم FastCode بیراه نمی گه میشه باید یه بخش مجزا براشون در نظر گرفت و طرف ملزمه تو اون بخش سوالشو مطرح کنه و اگر در تالار دیگه مطرح کنه تاپیک حذف شه. حالا هر کسی وقت داشت و دوست داشت می تونه به سوالاشون جواب بده .از این جنبه نگاه کنید شاید اونایی که سوال می پرسن اشتیاق پیدا کنن برنامه نویسی یاد بگیرن شاید تو شرایط یادگیری قرار نگرفتن به نظر فراریشون ندیم بهتره این نظره شخصی منه .
در ضمن شما که می فرماید طبق قانون ، قانون رو وضع می کنن که افراد جامعه زندگی راحت تری داشته باشند و تعرضی صورت نگیره

Slytherin
سه شنبه 23 اسفند 1390, 15:28 عصر
من هم با اینکه بخش های خاصی برای سؤالات آکادمیک وجود داشته باشد موافقم.

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 08:46 صبح
سلام.
من به شخصه مخالفم.
اگر کسی قراره با حل دوتا تمرین دانشجویی به برنامه نویسی علاقه پیدا کنه همون بهتر که اصلا نیاد.چون آیندش هم معلومه چی میشه.کپی کدهای مختلف از اینترنت و چسبوندن بهم و راه اندازی یک برنامه پراز ایراد که خودش هم سردر نمیاره.
حل تمرینات دانشجویی به جز اینکه باعث افزایش کاربرای یکبار مصرف بشه هیچی نداره. به نظرم سایت اگر 1000 تا کاربر با دانش بالا داشته باشه خیلی بهتره تا اینکه یک میلیون کاربر داشته باشه ولی 100 نفر فعالیت کنن اونم فعالیت برای در دست نگه داشتن اون 1 میلیون نفر.!
میگن یک شهر آباد به از 100 شهر خراب.
البته منظورم شخص خاصی نیست و تمام این صحبتها به صورت کلی بود.
دانشجویی که در دوران دانشجویی نتونه پروژش رو با تحقیق خودش حل کنه و کسی دیگه براش حل کنه مطمئن باشید وقتی هم رفت سرکار یکی دیگه باید کارهاشو انجام بده.

Salar Ashgi
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 18:46 عصر
بنظر من هم انجام تمرین های دانشجویی یعنی خیانت به خود شخص + خیانت به جامعه علمی دانشگاه ها .
شاید تو سایر زمینه ها زیاد به چشم نیاد ولی برنامه نویسی چیزی هست که تا خود فرد با تمام وجود درک نکند ، به هیچ
وجه موفقیت آمیز نخواهد بود !

ASedJavad
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 23:41 عصر
بالاخره تو این سایت تمرین های دانشجویی که گذشته میشه!
پس چه بهتر که جای مخصوصی داشته باشه
(به قول معروف: حالا که قراره فلان گندکاری انجام بشه، پس چرا یه جای مخصوص بهش اختصاص ندیم که گندش به جاهای دیگه سرایت نکنه! (البته این قول معروف رو از خودم در اوردم:قهقهه:))

فوقش میشه برا اون قسمت یه سری قوانین خاص قرار داد که مثلا کسی حق نداره تمرین رو حل کنه، فقط باید در حد راهنمایی باشه و این جور چیزا

BORHAN TEC
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 10:55 صبح
به نظر من اگر این بخش راه اندازی بشه خیلی خوبه. البته باید چند قانون هم برای آن مشخص کرد. مثلاً:

1- سوالاتی که در این بخش مطرح می شود باید کاملاً تخصصی باشد. مثلاً ارائه درخواستی مثل اینکه من یک برنامه انبارداری برای درس فلان می خواهم ممنوع است.
2- مثلاً اگر کسی پرسید من کد برعکس کردن یک Stack رو می خواهم ممنوع! در این زمینه کاربران باید فقط به ارائه راهکار بپردازند. هرچند که ممکن است دوستانی لطفا کنند و مقالاتی را در این خصوص قرار دهند.
3- و ... .

اگر از انصاف هم نگذریم باید هر چه زودتر قسمتی از سایت را برای این قسمت اختصاص داد. زیرا بسیاری از دانشجویان (مثلاً دانشجویان غیر حضوری دانشگاه پیام نور) مشکلات زیادی را در این مورد متحمل می شوند و بسیاری از آنان برای پرسیدن سوالاتشان به کسی هم دسترسی ندارند.

به عنوان نتیجه من هم از مدیران درخواست دارم که زودتر به این موضوع رسیدگی نمایند.

FastCode
شنبه 05 فروردین 1391, 19:49 عصر
این بخش میتونه ثبت نام نیاز نداشته باشه.
و کاربران رو موظف بکنید که اگر میخوان جواب بدن توضیح هم بدن.

SAASTN
یک شنبه 06 فروردین 1391, 23:58 عصر
من که متوجه منظور بعضی از دوستان نمی شم!
این که اینا بالاخره کارشون رو می کنن پس بفرستیمشون تو زیر زمین که نشد منطق! ما باید به اصل قضیه نگاه کنیم، اگه در خواست تمرین دانشجویی کار درستیه که بسم ا...، چرا همه سوالات رو با موضوعات مختلف بریزیم تو یه بخش، ممنوعیت رو برمی داریم که نظم و طبقه بندی رو هم حفظ کرده باشیم. اما اگه درخواست حل تمرین کار اشتباهیه، دیگه باید بپذیریم که برای مبارزه باهاش باید یه سری هزینه ها رو بپردازیم. متاسفانه تو جامعه ما سمبل کاری و سر هم بندی داره تبدیل به یه فرهنگ غالب میشه. من نمی دونم، شاید دوستان همگی تو دانشگاههای تاپ درس خوندن که اینقدر راحت با مسئله کنار میان ولی ما که دانشگاه غیر انتفاعی درس می خوندیم می دیدیم که حداکثر نصف بچه ها خودشون پروژشونو می نوشتن (تازه خیلی دست بالا گرفتم). الانم که چند ساله برای جذب نیرو با فارغ التحصیلان عزیز مصاحبه می کنم می بینیم اوضاع خروجی دانشگاههای کشور حقیقتا بی ریخته! حالا شما بیاین یه همچین بستری هم راه بندازین که دیگه هیچی، استادا بیان آخر ترم از رو متن کتاب دیکته بگن سنگین ترن!
اینم که بیایم این بخش رو با یه سری قوانین سختگیرانه ایجاد کنیم فکر نمی کنم عملی باشه، چون اکثر عزیزانی که این موضوعات رو مطرح می کنن تابع قوانین فعلی هم نیستن چه برسه که بخوان به اون قوانین سخت گیرانه تن بدن. میایم جریان رو می بریم به یه بخش جدید که نظم بخشهای دیگه حفظ بشه، بعد باید چهارتا مدیر مرتاض مسلک پیدا بشن که نظم اون بخش جدید رو حفظ کنن! اگر هم کسی نگران دلسرد شدن دانشجوهاست که دستش بازه، واقعا بعضی وقتا می بینیم که دانشجو بخاطر این که نمی تونه مسئله رو تحلیل کنه گیر کرده، یکی میاد بدون اینکه مسئله حل کنه موضوع رو باز می کنه و مباحث تاپیک رو تو یه جریان منطقی میاندازه، تجربه شخصی من اینه که مدیرا اینجور تاپیکا رو حذف نمی کنن و حداکثر توش اخطار می دن. آقا اگه تاپیکم حذف شد و کسی دلش برای دانشجوی بی نوا کباب شد، PM و Mail و ... رو که ازش نگرفتن. ولی بدبختی اکثر این درخواستا حس همدردی رو که برنمی انگیزن هیچ بدتر کفر آدمم در میارن! تعداد پست 1، تاریخ عضویت 48 ثانیه پیش، یه برنامه می خوام که اینکار و کنه، پس فردا باید تحویل بدم، فوری فوری و قلب و ماچ و بوسه و کف و سوت و ... باهاش صحبت می کنی می گی آقا از اینجا باید شروع کنی و اینجوری بری و ... می بینی اصلا تو باغ نیست.
خلاصه با این که بارها اعلام شده این سایت یه سایت شخصیه و با توجه به این نکته که این طبقه از بازدیدکننده ها جامعه هدف خوبی برای فعالیتهای انتفاعی مرتبط با سایت هستند، با این حال سایت برنامه نویس یکی از معدود سایتای علمیه کشوره که هنوز سر این موضوع وایساده که واقعا شایسته تقدیره. من شخصا امیدوارم که این شرایط تغییر نکنه چون واقعا هیچ نکته مثبتی تو انجام تمرین یک نفر بدست یه نفر دیگه نمی بینم.

FastCode
دوشنبه 07 فروردین 1391, 14:24 عصر
من که متوجه منظور بعضی از دوستان نمی شم!
این که اینا بالاخره کارشون رو می کنن پس بفرستیمشون تو زیر زمین که نشد منطق! ما باید به اصل قضیه نگاه کنیم، اگه در خواست تمرین دانشجویی کار درستیه که بسم ا...، چرا همه سوالات رو با موضوعات مختلف بریزیم تو یه بخش، ممنوعیت رو برمی داریم که نظم و طبقه بندی رو هم حفظ کرده باشیم. اما اگه درخواست حل تمرین کار اشتباهیه، دیگه باید بپذیریم که برای مبارزه باهاش باید یه سری هزینه ها رو بپردازیم. متاسفانه تو جامعه ما سمبل کاری و سر هم بندی داره تبدیل به یه فرهنگ غالب میشه. من نمی دونم، شاید دوستان همگی تو دانشگاههای تاپ درس خوندن که اینقدر راحت با مسئله کنار میان ولی ما که دانشگاه غیر انتفاعی درس می خوندیم می دیدیم که حداکثر نصف بچه ها خودشون پروژشونو می نوشتن (تازه خیلی دست بالا گرفتم). الانم که چند ساله برای جذب نیرو با فارغ التحصیلان عزیز مصاحبه می کنم می بینیم اوضاع خروجی دانشگاههای کشور حقیقتا بی ریخته! حالا شما بیاین یه همچین بستری هم راه بندازین که دیگه هیچی، استادا بیان آخر ترم از رو متن کتاب دیکته بگن سنگین ترن!
اینم که بیایم این بخش رو با یه سری قوانین سختگیرانه ایجاد کنیم فکر نمی کنم عملی باشه، چون اکثر عزیزانی که این موضوعات رو مطرح می کنن تابع قوانین فعلی هم نیستن چه برسه که بخوان به اون قوانین سخت گیرانه تن بدن. میایم جریان رو می بریم به یه بخش جدید که نظم بخشهای دیگه حفظ بشه، بعد باید چهارتا مدیر مرتاض مسلک پیدا بشن که نظم اون بخش جدید رو حفظ کنن! اگر هم کسی نگران دلسرد شدن دانشجوهاست که دستش بازه، واقعا بعضی وقتا می بینیم که دانشجو بخاطر این که نمی تونه مسئله رو تحلیل کنه گیر کرده، یکی میاد بدون اینکه مسئله حل کنه موضوع رو باز می کنه و مباحث تاپیک رو تو یه جریان منطقی میاندازه، تجربه شخصی من اینه که مدیرا اینجور تاپیکا رو حذف نمی کنن و حداکثر توش اخطار می دن. آقا اگه تاپیکم حذف شد و کسی دلش برای دانشجوی بی نوا کباب شد، PM و Mail و ... رو که ازش نگرفتن. ولی بدبختی اکثر این درخواستا حس همدردی رو که برنمی انگیزن هیچ بدتر کفر آدمم در میارن! تعداد پست 1، تاریخ عضویت 48 ثانیه پیش، یه برنامه می خوام که اینکار و کنه، پس فردا باید تحویل بدم، فوری فوری و قلب و ماچ و بوسه و کف و سوت و ... باهاش صحبت می کنی می گی آقا از اینجا باید شروع کنی و اینجوری بری و ... می بینی اصلا تو باغ نیست.
خلاصه با این که بارها اعلام شده این سایت یه سایت شخصیه و با توجه به این نکته که این طبقه از بازدیدکننده ها جامعه هدف خوبی برای فعالیتهای انتفاعی مرتبط با سایت هستند، با این حال سایت برنامه نویس یکی از معدود سایتای علمیه کشوره که هنوز سر این موضوع وایساده که واقعا شایسته تقدیره. من شخصا امیدوارم که این شرایط تغییر نکنه چون واقعا هیچ نکته مثبتی تو انجام تمرین یک نفر بدست یه نفر دیگه نمی بینم.
واقعاً قانع کننده بود.

توی دانشگاه ما فقط ۱۰ درصد بچه ها خودشون میتونن بنویسن

emadfa
دوشنبه 07 فروردین 1391, 15:08 عصر
من با این مساله واقعا مخالفم.

واقعیتشو بخواید من خودم هر وقت تاپیکی با حال و هوای یک تمرین دانشجویی می بینم ناخودآگاه خنده ام می گیره که واقعا هدف این افراد تو دانشگاه چیه...
من هرگز تو دانشگاه حتی یک خط پروژه رو از کسی نگرفتم و همین موضوع بود که موجب شد وارد خیلی از حیطه ها بشم و موفقیت هایی رو هم کسب کنم. حتی شده بود که گاها هفته ها و دو سه ماه برای یک پروژه - سمنیار یا کار تحقیقاتی وقت می گذاشتم و روز ارایه سمینار یا کنفرانس با افتخار و اعتماد به نفس می رفتم چون به تنهایی چیزهایی را یاد می گرفتم که هرگز با کمک دیگران نمی تونستم یاد بگیرم.

در هر حال چنین چیزی خیانت به پیشرفت کشورمون هست... به اندازه کافی تو کشورمون دانشجو های بی انگیزه و صد البته بدون بار علمی بعد از فارغ التحصیلی داریم.... لطفا به گسترش این موضوع کمک نکنیم....