PDA

View Full Version : سوال: اعداد فارسی

shocraneh
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 17:52 عصر
روی ReportViewer اعداد رو انگلیسی نمایش میده .Direction و Language رو تنظیم کردم؟؟؟

yasser_beiraghi
یک شنبه 06 فروردین 1391, 12:20 عصر
با سلام
به نظر من اگه فونت رو روي B nazanin بذاري اين مشکل حل مي شه.معمولا اکثر کاربرا اين فونت رو تو سيستمشون دارن

shocraneh
جمعه 11 فروردین 1391, 17:01 عصر
با سلام با این مدل فونت ها فارسی میزنه ولی مشکل اینه که فونت هاش برای گزارش و چاپ جالب نیست ....

Hybrid
شنبه 12 فروردین 1391, 17:49 عصر
من همیشه از فونت Tahoma استفاده میکنم و مشکلی هم در ریپورت ویور نداره توصیه میکنم از این فونت استفاده کنین

shocraneh
یک شنبه 13 فروردین 1391, 18:35 عصر
ولی Tahoma اعداد رو با فونت انگلیسی نشون میده؟؟ چه تنظیمات دیگه ای انجام دادید ؟؟

Hybrid
دوشنبه 14 فروردین 1391, 10:09 صبح
ولی Tahoma اعداد رو با فونت انگلیسی نشون میده؟؟ چه تنظیمات دیگه ای انجام دادید ؟؟

ببخشید سوالتون رو اول خوب نخوندم ، اگه میخوای اعداد رو هم فارسی نشون بدی ، من داخل یکی از پروژه هام از فونت b titr استفاده کردم و در ریپورت ویوئر هم اعداد به صورت فارسی نشون داده میشدن و هیچ مشکلی نداشت

pourang_us
دوشنبه 14 فروردین 1391, 18:09 عصر
دوست عزیز اگر از فونت های فارسی نمیخواهید استفاده کنید و از فونت تاهوما نظرتون هست باید در کنترل پنل قسمت regionهر سیستمی که گزارش بر روی اون اجرا میشه در قسمت use native digit از حالت context استفاده کنید. و اگر چنانچه نشد آن را به حالت ntional قرار دهید در این حالت همه اعداد سیستم فارسی میشود. البته به شرطی که زبان فارسی را هم در لیست داشته باشید

shocraneh
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 23:22 عصر
روسیستم من این تنظیمات درسته ولی بازم انگلیسی نشون میده .خودم سردر نمیارم قضیه چیه؟؟

kamicomp
جمعه 25 فروردین 1391, 16:03 عصر
از فونتایی که اولشون b هست استفاده کنید مثل bnazanin و ...

mohan21
دوشنبه 28 فروردین 1391, 09:41 صبح
با سلام با این مدل فونت ها فارسی میزنه ولی مشکل اینه که فونت هاش برای گزارش و چاپ جالب نیست ....

با سلام

چرا جالب نیست ... !!؟

خودم در گزارشات از B Nazanin و B Titr استفاده می کنم و مشکلی هم وجود نداره ....

hossein193
جمعه 19 خرداد 1391, 16:31 عصر
با سلام به همه دوستان
mohan21 (http://barnamenevis.org/member.php?122354-mohan21) شما درست می گید استفاده از فونت های ... B خیلی ظاهر گزارش را عالی می کنن ولی من خودم با نسخه Microsoft Reporter 2010 و این فونت ها یه مشکلی دارم :
متاسفانه حروف انگلیسی را به صورت مربع نشون میده. حتی در زمان طراحی گزارش. از فونت های دیگه هم استفاده کردم بازم مشکل رفع نشد؟؟
کسی برای این مشکل راه حلی داره؟

kazemi-16800
شنبه 05 اسفند 1391, 20:11 عصر
من نیز مشکل شما را دارم وخیلی دنبال این مسئله گشته ام ولی به نتیجه ای نرسیدم.اگر راه حلی پیدا کردید ممنون میشم به آدرس kazemi1680@gmail.com ارسال نمایید

mc_laren
یک شنبه 06 اسفند 1391, 22:51 عصر
دوستانی که علاقه دارن از فونت تاهوما استفاده کنند ولی به علت اعداد فارسی با مشکل روبرو شدن می توانند از فونت تورنادو تاهوما استفاده کنند

ehsan.e
دوشنبه 20 خرداد 1392, 11:37 صبح
سلام دوستان
مرسی از پست خوبتون
آیا کسی به نتیجه ایی رسیده است ؟؟؟

abol122
شنبه 25 خرداد 1392, 18:07 عصر
با سلام
شما می تونید از قسمت کنترل پنل و در تنظیمات زبان قسمت مربوط به تاریخ و اعداد زبان فارسی را
انتخاب کنید. وبا استفاده از فونت Tahoma مشکاتان را حل کنید.البته سورس کدش هم موجود می باشد.

ehsan.e
یک شنبه 26 خرداد 1392, 08:11 صبح
مرسی از جوابتون، اما مشکل اینجاست، که من گزارش را برای دیگران می سازم که در سیستم های مختلف ( وب ) ببینند ، راها که شما دادید فقط در سیستم خود من جوا می دهد، تاثیری روی باقی سیستم ها ندارد، نکته مهم تر این هستش، افرادی که عرب هستند چه کار می کنند؟ حتما یه راه حل مشخص وجود دارد ؟

با سلام
شما می تونید از قسمت کنترل پنل و در تنظیمات زبان قسمت مربوط به تاریخ و اعداد زبان فارسی را
انتخاب کنید. وبا استفاده از فونت Tahoma مشکاتان را حل کنید.البته سورس کدش هم موجود می باشد.

abol122
دوشنبه 27 خرداد 1392, 19:27 عصر
سلام
خوب اگر Microsoft و دیگر سازنده های OS یک فونت استاندارد که اعداد را بصورت فارسی نشون بده (تصویر بیتی کارکتر کدهای صفر تا نه جدول فونت را بصورت فارسی تغییر بده)و زیبا هم باشه را بصورت پیش فرض در OS خود قرار دهند و آن را به عموم سازندگان نرم افزارهای فارسی معرفی کنند مشکل به راحتی حل می شود . که کار خیلی ساده و پیشه پا افتاده ای است . در ضمن راه حل زیر را بصورت موقتی به شما پیشنهاد می کنم.
خیلی از کاربران دوست دارن اعداد به صورت انگلیسی نمایش داده بشه.و در مورد اون کاربرانی که از صفحه وب شما بازدید می کنند و می خواهند اعداد فارسی نمایش داده بشه .می تونید راهنمای تنظیمات مربوطه را در صفحه وب مربوطه ارائه دهید.

fakhravari
دوشنبه 27 خرداد 1392, 23:43 عصر
در کل فارسی نشون نمیدن.
برای استیمول اگه فونت شما فارسی باشه نمایش میده.
در کریستال اینطوری نیست .

ehsan.e
سه شنبه 28 خرداد 1392, 08:20 صبح
مرسی از جوابتون، واسه من سوال شده که چرا گزارش گیری مایکروسافت این قدر ضعیفه، من مدتی باهاش درگیر شدم، ایون موضوع را فهمیدم که حتی justify کردن متن رو هم ساپورت نمی کنه .

سلام
خوب اگر Microsoft و دیگر سازنده های OS یک فونت استاندارد که اعداد را بصورت فارسی نشون بده (تصویر بیتی کارکتر کدهای صفر تا نه جدول فونت را بصورت فارسی تغییر بده)و زیبا هم باشه را بصورت پیش فرض در OS خود قرار دهند و آن را به عموم سازندگان نرم افزارهای فارسی معرفی کنند مشکل به راحتی حل می شود . که کار خیلی ساده و پیشه پا افتاده ای است . در ضمن راه حل زیر را بصورت موقتی به شما پیشنهاد می کنم.
خیلی از کاربران دوست دارن اعداد به صورت انگلیسی نمایش داده بشه.و در مورد اون کاربرانی که از صفحه وب شما بازدید می کنند و می خواهند اعداد فارسی نمایش داده بشه .می تونید راهنمای تنظیمات مربوطه را در صفحه وب مربوطه ارائه دهید.

hsadeh
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 14:28 عصر
public string ToArabicNumber(string str)
{
if (string.IsNullOrEmpty(str)) return "";
char[] chars;
chars = str.ToCharArray();
for (int i = 0; i < str.Length; i++)
{
if (str[i] >= '0' && str[i] <= '9')
{
chars[i] += (char)1728;
}
}
return new string(chars);