View Full Version : انتخاب دیتابیس در spoon
iranrose63
یک شنبه 20 فروردین 1391, 12:06 عصر
سلام
من یه برنامه با vs2010 و sqlserver2008 نوشتم میخوام با spoon اونو پرتابل کنم با .net4 مشکلی ندارم ولی سر دیتابیسم مشکل دار شدم spoon فقط sql server 2005 express رو ساپورت میکنه من sql server 2005 express رو هم نصب کردم و دیتابیسم رو هم ایجاد کردم اون طوری که تو help خود spoon خوندم تو قسمت runtime باید sqlserver 2005 رو انتخاب کنم در لیست attach database باید نام دیتابیس من بیاد ولی من دیتابسم رو نمیبینم که بخوام انتخابش کنم و به برنامم الحاق بشه میشه نحوه اضافه کردن دیتابیس به spoon رو کسی آموزش بده
aghayex
یک شنبه 20 فروردین 1391, 17:31 عصر
دوست عزیز من خودم تا امروز با این برنامه کار نکردم ولی در آینده یکی از هدف هامه
در مورد دیتابیس اکسپرس باید اینو بگم که شما دو فایل دیتابیست رو مثل بقیه فایل های پروژت کپی کن و تو کانکشن استرینگ آدرس دیتابیست رو بده وسلام
اصلا اس کیو ال اکسپرس نیازی به اتچ شدن دستی دیتابیس نداره هر موقع خاستی ازش استفاده کنی اتچ می شه و هر موقع ازش استفاده نکنی دی اتچ می شه
iranrose63
یک شنبه 20 فروردین 1391, 18:30 عصر
ممنون ولی من می خوام بدون نصب sql برنامم اجرا بشه
PetekDincos
دوشنبه 21 فروردین 1391, 20:35 عصر
با سلام
برای دات نت مشکلی نیست اما برای sql server فکر نکنم بشه کاری کرد نه با این نرم افزار نه با نرم افزار دیگه ای با تشکر
iranrose63
دوشنبه 21 فروردین 1391, 22:57 عصر
با سلام
برای دات نت مشکلی نیست اما برای sql server فکر نکنم بشه کاری کرد نه با این نرم افزار نه با نرم افزار دیگه ای با تشکر
برام قابل قبول نیست این متنیه که در help خود spoon وجود داره :
You can use Spoon Virtual Application Studio to embed SQL Server 2005 Express directly into the executable file. This enables executables to run an SQL Server user-instance for a virtual .mdf database file.
Complete the following steps to embed SQL Server 2005 Express:
1.Select the Runtimes button on the ribbon bar.
2.Choose the SQL Server 2005 Express option.
Configuring Applications to Use an Embedded Database
The code displayed in the database configuration dialog provides an example of how to create a connection string. This is for connecting to the user-instance database that loads an .mdf file from the virtual filesystem.
The virtualized SQL Server 2005 Express default instance name is stored in a variable named %SQLXENOCODE%. A unique instance of this name is created at build time and is not user-configurable.
Complete the following steps to embed a database file:
1.Verify the desired .mdf database file is added to the virtual filesystem.
2.Choose the .mdf database file to attach using the AttachDBFilename drop-down menu. This path is stored in the %AttachDBFilename% environment variable.
به نظر میاد که باید بتونم دیتابیس ساخته شده با sql express 2005 رو اضافه كنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.