View Full Version : سوال: استفاده از auto link !
masoudmok
دوشنبه 21 فروردین 1391, 00:23 صبح
سلام
خسته نباشید
من نیاز دارم توی سایتم هر جایی که توی 1 مطلب کلمه ی خاصی نوشته شد لینک بشه به 1 صفحه .
مثل wikipedia . مثلا هر جایی که نوشتم google اتوماتیک تبدیل به لینک بشه و با کلیک روش بره به ادرس google.com . البته تعداد این کلمات کم نیست . مثلا 50 تا . عرض کردم . دقیقا مثل wikipedia .
خواستم ببینم شدنیه ( البته مطمئنم شدنیه ) و اگه شدنیه چطور .
ممنون
موفق باشید
hamed2592
دوشنبه 21 فروردین 1391, 02:21 صبح
علیک سلام
بستگی داره چطوری مطلب رو درج کنی .
به نظر من ساده ترین روش یه Replace بزنی :
Replace(TextBox1.Text.ToLower, "google", "<a htef=""http://google.com"">google</a>")
masoudmok
دوشنبه 21 فروردین 1391, 09:22 صبح
ممنون ولی ...
یعنی به ازای هر کلمه توی اون مطلب 1 بار جدول تعاریف جستجو بشه و اگه اون کلمه وجود داشت replace بشه ؟
به نظر پر هزینه میاد . به ازای هر مطلب 500 کلمه ای 500 تا select !
راه دیگه ای نداره ؟
Saman Hashemi
دوشنبه 21 فروردین 1391, 11:11 صبح
توی بانک با نوشتن چندتا function شدنیه به این صورت که وقتی خواستید اطلاعات ثبت کنید متن به بانک میفرستید قبل از ثبت اطلاعات متن به یه function میدید که با جدا کردن کلمات و مقایسه آنها با کلمات کلیدی شما تگ a و url جایگزین کنه البته سرعت سیستم مطمئنن کاهش پیدا میکنه راه حل بعدی اینه که شما برای اون ادیتوری که دارید استفاده میکنید یه قسمت کلمات پیشنهادی با js بنویسید و در صورتی کلمه با کلمه کلیدی یکی بود به صورت اتوماتیک جایگزین کنه...!
به نظر خودم راه حل دوم بهتره به دلیل اینکه یکبار از بانک تمام کلمات کلیدی دریافت میشه و فقط با js عمل جایگزینی انجام میشه...!
hamed2592
سه شنبه 22 فروردین 1391, 00:36 صبح
مسئله اینه که شما میخواین این کلمات رو اضافه یا حذف کنید .
مثلا شما google رو توی لیستتون نداشتین و بعد از گذشت 1 سال که سایتتون پر از مطلب شده میخواین این کلمه رو هم اضافه کنید . . . پس باید زمانی که اطلاعات رو میخواین نمایش بدین این Tag لینک ساخته شه . نه زمان ثبت اون !!!
تا روی همه ی مطالب سایت اعمال بشه .
به ازای هر مطلب 500 کلمه ای 500 تا select !
متوجه نشدم ؟
masoudmok
سه شنبه 22 فروردین 1391, 12:21 عصر
صحبت آقا حامد درسته .
منظورم اینه که اگه یه مطلب 500 تا کلمه داشته باشه باید چک کنم ببینم هر کلمه باید لینک بشه یا نه . با توجه به تعاریف جدول دیگم که کلمات و تعاریف داخل اون ذخیره میشن !
نمیشه روی جدول مطالب تریگر نوشت ؟؟؟
masoudmok
سه شنبه 22 فروردین 1391, 12:23 عصر
یه راه دیگه هم داره
وقتی قراره مطلبی نشون داده بشه به ازای هر کلمه چک کنه اگه تعریفی داشت زیر خط دارش کنه .
منتها زمانبره خیلی :گیج:
hamed2592
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 00:04 صبح
آره باید از جدولی که کلمه و لینک مربوطه رو معرفی کردی یه Select بگیری و تو همون فرمان Select از فرمان Replace ت استفاده کنی .
فکر نمیکنم زیاد هزینه بر باشه !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.