PDA

View Full Version : قیمت تجهیزات شبکه بی سیم؟

rezaTavak
پنج شنبه 10 آذر 1384, 18:43 عصر
سلام

کسی می دونه چه تجهیزاتی می خواهد و چقدر است؟

LOLOLO
پنج شنبه 10 آذر 1384, 18:48 عصر
بستگی داره بخوای چی کار کنی.

اگر می خوای ارتباط ماهواره ایی داشته باشی باید تجهیزات مربوط به اون از قبیل دیش ماهواره ایی، و Satelite Modem تهیه کنی.

اگر قصد داری ارتباط رادیویی برقرار کنی، باید تجهیزاتی مثل خرید ترنسیور رادیویی (انواع بسیار متفاوتی داره از قبیل WiLan و یا Redline) و غیره رو در اختیار داشته باشی.

rezaTavak
جمعه 11 آذر 1384, 08:21 صبح
سلام

می خواهم در یک اداره دولتی شبکه خصوصی راه اندازی کنم.

با سیم برخی اتاقها وصل شده اند اما برخی نه.

اونهایی که وصل نشده اند را می خواهم ببینم با بیسیم راه اندازی کنم قیمتش چقدر میشه.

houtanal
جمعه 11 آذر 1384, 13:40 عصر
الان Access point هایی که برای کار احتیاج داری بسیار ارزان شده. می تونی با حدود 100 تومان یک Linksys WAP 54g بخری که من قبلا ازش استفاده کردم و راضی بودم.
به تعداد مورد نیاز هم کارت شبکه بی سیم می خوای که قیمت چندان بالایی الان نباید داشته باشه.

DAKAL
یک شنبه 13 آذر 1384, 12:04 عصر
فاصله حداقل و حداکثر ؟؟ میزان پهنای باند؟؟؟
میشه از یک رادیو و آنتن omni (مرکزی) استفاده کنی و کل ساختمان و حتی محوطه اطراف رو سرویس بدی که با notebook هم بتونن وارد شبکه بشن و البته برای امنیت هم راههای خاصی وجود داره که در صورت نیاز برات توضیح میدم...فعلا همین

rezaTavak
یک شنبه 13 آذر 1384, 19:27 عصر
سلام

فاصله حداقل یک متر و حداکثر 400 متر.

لطفا تجهیزات لازم را بگویید.

houtanal
دوشنبه 14 آذر 1384, 00:01 صبح
با سه چهار تا Access point کارت به سادگی راه می افته.هزینه ای هم به اون صورت نداره.
Access point رو می خری از راهنمای نصبش استفاده می کنی.راهنمای امنیتیش رو می خونی ، اجرا می کنی و از شبکه بی سیمت استفاده می کنی.
کار سختی نیست.یکی دو سوت و اندی کار می بره.
زنگ بزن به یکی از شرکت های ارائه دهنده بگو یک Access point برای 802.11 b و g می خوام . من برند Linksys رو به خاطر سادگی و بازدهی همچنین داکیومنت های مناسب بهت پیشنهاد می کنم.

rezaTavak
دوشنبه 14 آذر 1384, 21:42 عصر
سلام

من شبکه ام لینوکس است برای آن هم مناسب است؟

houtanal
دوشنبه 14 آذر 1384, 22:43 عصر
فرقی نمی کنه رفیق.تو داری به جای سیم از امواج رادیویی استفاده می کنی.

Aghrab
جمعه 18 آذر 1384, 10:55 صبح
خیلی جالب بود
ولی حیف کم بود