PDA

View Full Version : حرفه ای: برنامه اي كه بتونه به شبكه وصل واطلاعات ارسال كنه به اون شبكه

reza879
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 20:15 عصر
با عرض سلام ميخواستم بدونم چطور ميتونم برنامه اي بنويس كه بتونه به يه شبكه وصل بشه شبكه سازماني واطلاعاتم رو به پايگاه داده اون وصل بكنه. ودوباره بتونه از اون اطلاعات جديد رو بدست بياره .:خجالت::گیج:

powerboy2988
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 20:46 عصر
شما می تونی هم از socket programming و هم از web service و هم از sms و هم از ftp استفاده کنی...

اما کم هزینه ترین راه، استفاده از web service هست.. که نحوه کار کردن باهاشو تو سایت می تونی پیدا کنی...

champion
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 21:37 عصر
دوست عزیز نگفتین با چه پلتفرمی برنامه مینویسد ؟ برنامه تو شبکه محلی کار میکنه یا خیر ؟ البته سوال شما تکراری هست و تو همین تالار میتونید مشابه شو ببینید . من پیشنهادم استفاده از Tcp یا Udp‌هست
شما با استفاده از tcp یک برنامه کلاینت مینویسید و یک برنامه سرور
اطلاعات رو از طریق این پروتکل ارتباطی به سمت سرور میفرستین و اونطرف بعد از دریافت میتونید عملیات مورد نظرتون رو روی اون انجام و پاسخ مناسب رو مجددا به سمت کلاینت بفرستین . تمام پلتفرمهای برنامه نویسی از این پروتکل پشتیبانی میکنند و امکانات خوبی هم برای اون ارائه میدن ضمن اینکه ایمن هم هست . یک مزیت عالی استفاده از این روش اینه که لازم نیست هر دو برنامه تو یک پلتفرم نوشته شده باشه مثلا شما میتونید سرور رو با دلفی بنویسید و کلاینت رو با لازاروس یا جاوا یا .... من این روش رو استفاده کردم و جواب خوبی هم گرفتم .
البته اگه از دات نت استفاده کنید میتونید از انجین اس کیو ال رو برای ویندوز موبایل نصب و مستقیم به پایگاه داده اس کیو ال هم وصل بشید ولی اشکالش اینه که اگه ارتباط شبکه تون قطع بشه برنامه هنگ میکنه و عملا از کار می افته