PDA

View Full Version : گفتگو: نیازمندی های یک برنامه فرهنگ لغت.....(متوسط-پیشرفته!)

senaps
سه شنبه 02 خرداد 1391, 12:05 عصر
سلام....
قصد دارم که یک فرهنگ لغت برای زبان کردی بنویسم (کردی به فارسی و بلعکس، کردی به انگلیسی و بلعکس، کردی به کردی...)....
در این میان، من تحلیل همه جور برنامه ای رو بلدم غیر این!:گریه: .....

مثلا، یکی از برنامه هام اینه که سیستم برای گوشی های موبایل و لینوکس اجرا بشه...(مونو البته!!).....
حالا مسئله ی بانک اطلاعاتی به وجود میاد....

ممکنه جایی که قراره برنامه استفاده بشه، ماکروسافت افیس یا سی کو ال منیجر نداشته باشه.... منم تو سیستم بانک اطلاعاتی مشکل دارم.... میشه در این خصوص راهنمایی کنین که بانک اطلاعاتی چجوری باید ساخته باشه؟ سرعت و حجم بالا مورد نظره....

مسئله بعدی، ازاد بودن این برنامه هستش....و من علاقه ای به پر کردن بانک اطلاعاتی ندارم...! هدفم اینه که یه تیم از افراد علاقه مند گیر بیارم و بانک رو به کمک اونا پر بکنم...هرچند، چند سیستم اوپن سورس OCR پیدا کردم که میتونه عکس هایی که خودم دارم از کتاب های فرهنگ لغت رو تبدیل به متن کنه....بنابراین این قسمت هم کمی تا حدودی حل شده هستش.... با این حال، برا این بخش، به نظرتون داشتن نسخه ی باقابلیت ادیت در بانک اطلاعاتی خطرناک نیست؟! یا این نسخه فقط باید در اختیار عده ی محدودی قرار بگیره که مطمئن باشه؟؟؟؟

مشکل بعدی، اینه که هر لغت، دارای چندین معادل خواهد بود (ترجمه به حالت های مختلف و ....!!!) ایا جست و جوی در بانک اطلاعاتی بر اساس همه‌ی این معادل ها و بخش های جدول امکان پذیره؟؟؟؟

اصلا جدول مربوط به لغات و ترجمه ها باید به چه شکلی باشه؟ برا هر حرف یه جدول؟ برا همه ی کلمات یه جدول بزرگ؟؟؟؟:متفکر:

میشه یه استارت پوینت به من بدین....؟ فک کنم بیشتر سوالاتم در مورد بانک اطلاعاتی هستش!!!!:قهقهه: