PDA

View Full Version : cluster computing

r_zamani
جمعه 05 خرداد 1391, 13:50 عصر
با سلام

دوستان عزیز من باید روی cluster computing یا برنامه نویسی سیستم های کلاستر کار کنم و مقاله بدم
میشه لطفا منو راهنمایی کنین. در موردش چیزی نمیدونم. با چه زبانی هست؟ چه جوری باید شروع کنم و ....:افسرده:
در ضمن برنامه نویسی ویندوزی و وب بلدم با زبان سی شارپ و وی بی.

msocial
سه شنبه 09 خرداد 1391, 15:42 عصر
برای اینکه بتونین در مبحث Cluster Computing کار کنین در قدم اول باید یک Computer Cluster رو به صورت حقیقی و یا مجازی پیاده سازی کنین

برای پیاده سازی حقیقی، می تونین از کامپیوتر های معمولی که به هم شبکه هستن استفاده کنین، برای پیاده سازی مجازی هم میشه گزینه هایی مثل VMware رو در نظر گرفت

نکته ی مهم این جاست که شما باید از بین یک سری سیستم عامل های Unix-based، یک توزیع مناسب برای ساختن یک Computer Cluster استفاده کنین

گزینه های زیادی برای این منظور وجود داره، گزینه ای که بیشتر در مراکز تحقیقاتی استفاده میشه Rocks Cluster Distribution هست که بر اساس توزیع CentOS پیاده سازی شده، همچنین در Fedora هم گزینه هایی برای این منظور وجود داره

بعد از پیاده سازی اولیه یک Computer Cluster و انجام تنظیمات اولیه، میشه در مورد شروع برنامه نویسی در محیط Cluster Computing صحبت کرد

aram_2
پنج شنبه 11 خرداد 1391, 17:50 عصر
برای راه اندازی من خودم با openMosix کار کردم. چند تا سیستم رو کلاستر کردم و یه برنامه نوشتم.بعد که لود سیستم رفت بالا از سیستم هایی که براش معرفی کرده بودم شروع کرد به تعدیل بار.کلا خوب بود.من تازه شروع کردم تو این زمینه ادامه بدم.قبلا برای یه درسی اینکارو انجام دادم.