PDA

View Full Version : این پروژه چقدر ارزش داره ؟

اسماعیل ابراهیمی
جمعه 12 خرداد 1391, 10:37 صبح
با سلام به دوستان عزیز

چند هفته پیش یه برنامه واسه یکی از دوستام نوشتم ...

اولش قرار نبود پول بگیرم ولی حال با اصرار دوستم می خوام قیمت بدم ...

به نظرتون این پروژه با مشخصات زیر چقدر می ارزه ؟

امکانات :

ذخیره ، حذف و ویرایش موارد زیر :::
1- مشتری
2-نظر مشتری
3- کالا
4- گروه های کالا
5- رنگ
6-مدل
7-اندازه
8-فروش کالا (نقدی و قسطی )
9-اقساط مشتری ها
10-چک ها
11-کاربران

گزارش گیری از تمام موارد بالا با امکان محدود کردن بر اساس تاریخ (فایل زیر رو حتما ببینین)
استفاده از کامپوننت Dev Component برای زیبا سازی محیط برنامه
استفاده از جستجوی داینامیک (مانند ویندوز : ستاره و علامت سئوال)

چند عکس از صفحه اصلی و چند تا از فرم ها + چند تا نمونه گزارش رو آپلود کردم ... لطفاً ببینین

دانلود عکس های محیط نرم افزار (http://uplod.ir/iuawdv4ce5q1/Afarin_SMS.rar.htm)

Y_Safaiee
جمعه 12 خرداد 1391, 11:17 صبح
با سلام خدمت شما

ابتدا باید بگم هرچند به نظر من نقایصی داشت و بیشتر جاها کار خودتونو سخت کرده بودید اما برنامه ی جالب و زیبایی پیاده سازی کردید و بهتون تبریک میگم.
به نظر بنده برنامه شما بین 50 تا 80 تومن ارزش داره

موفق باشید

اسماعیل ابراهیمی
جمعه 12 خرداد 1391, 11:20 صبح
با سلام خدمت شما

ابتدا باید بگم هرچند به نظر من نقایصی داشت و بیشتر جاها کار خودتونو سخت کرده بودید اما برنامه ی جالب و زیبایی پیاده سازی کردید و بهتون تبریک میگم.

موفق باشید

مطمئنم اگه خودتون بودین هم این قیمت رو قبول نداشتین

veniz2008
جمعه 12 خرداد 1391, 11:33 صبح
سلام،پروژه شیک و زیبایی ساختید،مطمئنا زمان نسبتا زیادی رو صرف تحلیل و طراحی چنین پروژه ای کردید،البته من از محتوای کدنویسی شما اطلاعی ندارم ولی اگه برنامه مشکل خاصی در زمان اجرا نداشته باشه به نظر من چنین پروژه ای حداقل 200 هزار تومنی می ارزه، موفق و سربلند باشید.

barnamenevisforme
جمعه 12 خرداد 1391, 12:20 عصر
سلام
همون طور که دوستان گفتند ظاهر برنامه مرتب و زیباست،اگر مدیریت داده ها در پشت ظاهر زیبای برنامه درست انجام شده باشه_که انشالله همینطوره_پروژه شما قیمت های متفاوتی خواهد داشت.
اول: برای خود سفارش دهنده که مطمئنا همه چیز طبق خواسته ها و راهنمایی های ایشون تهیه شده.
در اینجا قیمت رو میزان وقتی که صرف تعامل با سفارش دهنده، نوشتن برنامه و رفع ایرادها کردید ،تعیین میکنه.البته برای شما که به نظر میرسه یه برنامه نویس حرفه ای باشید و وقت زیادی رو -در اسنای برنامه-صرف یادگیری خودتون نکردید.
اگر ببینید برنامه شما قراره فقط توسط سفارش دهنده مورد استفاده قرار بگیره و دیگه نتونید نسخه دیگه ای از اونو جای دیگه ای بفروشید،باید سعی کنید حق زحمت های خودتون رو تا جایی که امکان داره از ایشون مطالبه کنید،اگر نه که میتونید قیمت رو طوری تعیین کنید که بار قیمت ها بر مشتریان دیگه تقسیم بشه.
به هر حال قیمتی که برای خود سفارش دهنده تعیین میشه به طور قابل ملاحظه ای با دیگر نسخه ها متفاوته(بالاتره)
دوم: برای مشتری های دیگه.
در این مرحله چون صحبت از نرم افزار های رقیب به میون میاد و قیمت برنامه تاثیر مستقیمی بر میزان تقاضای مشتریان خواهد داشت،قیمت نرم افزار در مقایسه با نرم افزار های مشابه و قابلیت های اونا تعیین میشه.

اسماعیل ابراهیمی
جمعه 12 خرداد 1391, 13:01 عصر
با تشکر از youunness عزیز
پاسخ همه ی سئوال هاتون خــــیر هست

البته بعضی از چیزهایی که شما پرسیدین (مثلا اس ام اس و تحت شبکه بودن) بنا به شرایط مشتری انجام نشده ... هرچند که بعضی هاشون باید انجام می گرفت که بعلت عجله مشتری صورت نگرفتن

اما شما در نظر بگیرید که حدود 100 Stored Procedure + کدهای سمت سی شارپ با استفاده از Entity FrameWork با قابلیت بروزرسانی نرم افزار انجام شده + 40-50 تا گزارش انجام شده

بماند که در حین کار مشتری چند بار فیلد یا فیلدهایی رو به برنامه اضافه کرده ....

در کل ازتون ممنونم و از انتقاداتون خیلی درس گرفتم

Arash_janusV3
جمعه 12 خرداد 1391, 13:09 عصر
درود

من تعجب کردم از پیشنهادهایی که دوستان دادند یعنی واقعا اگر این پروژه را به اونها می دادند همین مبلغها را می گفتند
به نظر من یا برنامه نویس نیستند یا اگر هم هستند برای انجام پروژه پول نمی گیرند :چشمک:
اول اینکه پروژه در همین جا ختم نمی شه و مباحث گسترده ای داره که هنوز به اون برخورد نکردند و بعد ها که برنامه تا یه جایی پیش رفت مشخص می شه
دوم اینکه این پروژه از نظر من 3 ماه زمان می بره حالا حساب کن حقوق پایه الان 400 هزار تومنه و اون جوری هم حساب کنیم می شه 1200000 تومان
سوم این عکس های که شما گذاشتین در محور یک پروژه مالی کاملا غلط هستش و اصلا اصول حسابداری رعایت نشده پس بهتره یا پروژه های دیگر را هم ببینید و الگو بر دارین و یا از فردی که امور مالی را می دونه ازش استفاده کنین
چهارم من این پروژه را برای اتمام مرحله اول که همین هایی که شما گفتین 1000000 تومان می گیرم
پنجم امیدوارم از من نارحت نشوید من نظرات خودم را گفتم
ششم اگر شما برنامه نویسی بلد نیستید و تازه می خواهید این کار را یاد بگیرید به نظر من مجانی انجام بدید
هفتم بدرود

ramin005
جمعه 12 خرداد 1391, 13:10 عصر
به نظر بنده همه چی فقط و فقط کد نوشتن نیست
برنامه نویسی پارامتر دیگری هم داره که بعضی برنامه نویسا اصلا هیچ توجهی به آن ندارن و آن هم سلیقه و طراحی است که شما به زیبایی آن را اجرا نموده اید.
برنامه شما گرافیک زیبایی دارد.

amir.bakhtiari
جمعه 12 خرداد 1391, 13:56 عصر
برنامه نویسی....
به نظر من باید خودتون برای کاری که انجام میدید قیمت گذاری کنید چون خودتون زحمت کشیدید و هیچ کس بهتر از خودتون نمیتونه قیمت گذاری کنه

برنامه تون یه خورده شکل این تازه کارا میمونه(البته جسارت نشه) بهتر بود از اصول طراحی برنامه بیشتر استفاده میکردید.
فقط نظرمو گفتم

این قیمت فقط برای اینه ک برنامه نویس پروژ رو قبول کنه...

ممنونــ

amir.bakhtiari
جمعه 12 خرداد 1391, 16:57 عصر
ببخشید نمیدونستم باید مترح کنم
با اجازه آقا اسماعیل

Youuness جان خیلی توپپـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــهـ اما زروبذقش زیاده ولی معرکســــــــــــــ

mehdi zanjani
جمعه 12 خرداد 1391, 22:03 عصر
سلام و خسته نباشید به دوست خوبم برای نوشتن برنامه!!

من عکسای پروژه تون رو نگاه کردم معلومه خوب کار شده و اکیدا توصیه میکنم قیمتی ندید که ارزش کارتون بیاد پایین 80 تومن 100 تومن 200 تومن واسه 1 سیستم فروشگاه خیلی کمه و جدای اینکه کم میگیرید انتظار مشتری هم واسه پروژه های بعدی بالا میره و انتظار داره واسه 1 سیستم خوب به شما 100 تومن پول بده!
ولی واسه قیمت گذاشتن پروژه تون باید دقیقا ببینید چند تا زیر سیستم نوشتید هر زیر سیستم 1 قیمتی داره مثلا واسه گزارش گیری ساده 30 تا 40 تومن خوبه و همین جور واسه هر زیر زیر سیستم 1 قیمتی میذارید و نهایتا جمع میکنید و هزینه کل رو به مشتری میدید این روال، روال مهندسیه که همه ی شرکت های بزرگ هم همین جور واسه پروژه هاشون ارزش گذاری میکنن!

Saman Ice
جمعه 12 خرداد 1391, 22:05 عصر

دوست عزیز لطفا کار برنامه نویسارو انقد بی ارزش نکنید

mehdi zanjani
جمعه 12 خرداد 1391, 22:15 عصر
همون دیگه آخه 80 تومن 100 تومن اصلا بگو 300 400 تومن چیه آخه!!! کارگر ساعتی 10 تومن میگیره امام زاده داوود خر ساعتی 20 تومن سواری میده اونوقت بنده خدا برنامه نویس ساعتی 5 6 تومن دستمزد میگیره!!!

اسماعیل ابراهیمی
جمعه 12 خرداد 1391, 22:47 عصر
با تشکر از دوستان عزیز

بعد از خوندن نظرات همه به این نتیجه رسیدم که بهش بگم 1 میلیون و اونم اوکی رو گفت

به نظر من برنامه نویس وقتی می خواد یه پروژه بگیره باید قیمت بالا بده ... اگه مشتری قبول کرد که می نویسیش و تموم ...

ولی اگه با یه قیمت پایین بنویسی بعداً از کارت پشیمون میشی

مشتری بنده با 1000000 تومان موافقت کرد خوشبختانه

دلیلش هم این بود که من مراحل کار رو واسش تشریح کردم و اونو قانع کردم

با تشکر مجدد از دوستان

یه سئوال دیگه دارم و اونم اینکه :

من یه ایده تحت وب دارم ... نمی دونم با کی مشورت کنم و به کی بدم اجرا کنه ...

چون یه پروژه عظیمه و کار یکی 2 نفر نیست

به نظرتون شرکت یا کسی هست که بتونم بهش اعتماد کنم و طرح و ایده ام رو بهش بگم و ازش مطمئن باشم ؟

اسماعیل ابراهیمی
جمعه 12 خرداد 1391, 22:54 عصر
باید به عرض شما آقا یونس عزیز برسونم که اصلاً ناراحت نیستم

بنده بسیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــار انتقاد پذیرم .... تازه از پست هات خیلی درس ها گرفتم ...

و در پروژه های بعدی ام حتما بعضی از چیزهایی که گفتین رو لحاظ می کنم

آقا شما تحت وب هم کار می کنین ؟ واسه همون پست قبلیم می خوام ....

Direlap
شنبه 13 خرداد 1391, 00:02 صبح
مرسی شما لطف دارید,من تو این نرم افزار 350 تا قابلیت برنامه نویسی کردم,شاید براتون جالب باشه شما برای نرم افزاری که دارم پیاده سازی میکنم میتونین تم , ویجت دانلود کنین و با رفتن به تنظیمات اونارو فعال یا غیر فعال میکنین و هر آیکون قابلیت درگ کردن و جابجایی داره,صفحات زیاد یا کم میشن و ... کل برنامه(حتی تم و افکتهاش رو خودم برنامه نویسی کردم و کاملا مالتی ترد هست و هیچ افت سرعتی نداره) در نسخه بعد که کد P جای E (جای تجربه قدرت میاد) خواهد گرفت 120 قابلیت دیگه از جمله آنلاک از طریق اسکن صورت و انگشت به برنامه اضافه خواهد شد.

دوست دارم نظر بقیه دوستانم بدونم,کسایی که فایل رو دانلود کردن نظرشون چیه؟

سلام دوست عزیز . لینکتون کار نمیکنه . اگه یه بار دیگه آپلود کنین ممنون میشم .

Direlap
شنبه 13 خرداد 1391, 00:33 صبح
البته یه درخواست دیگه هم ازتون داشتم . اگر مقدور باشه .
اگه بتونین چند تا از برنامه هایی رو که نوشتین رو هم اگه نسخه تریال داشته باشن که راحت تر باشین یا اصلا چند تا عکسی که برنامه هاتون گرفتین یا اصلا هر طور راحتین که بتونه به ما هم کمک کنه تا از طرح های شما هم بتونیم استفاده کنیم یا یه راهنمایی در مورد نوشتن برنامه هاتون یا ... باشه خیلی عالی میشه .

یه سوال دیگه که پنجره هایی که تو عکس ها استفاده کردین از چه نوع کامپوننتی بودن ؟ من دنبال یه چیزی شبیه اینا بودم .

بازم ممنون

Direlap
شنبه 13 خرداد 1391, 00:53 صبح
ممنونم ازتون .
منظورم این نبود که عین برنامه شما باشه . اگه من به شخصه یه دید کلی از برنامه داشته باشم و با سبکش آشنا بشم بهتر میتونم برناممو بنویسم . مثلا چطوری یه برنامه تم میخوره یا .... منظورم اینا بودن نه چیز دیگه .

Veteran
شنبه 13 خرداد 1391, 01:03 صبح
جناب یونس
میشه عکس و یا فیلمی در رابطه با نرم افزاری که طراحی کردید در اختیار ما بزارید ؟

Veteran
شنبه 13 خرداد 1391, 01:52 صبح
با عرض پوزش از شما دوست ارجمندم "Veteran (http://barnamenevis.org/member.php?160830-Veteran)" به دلایل امنیتی و سعی در افشا نشدن این نرم افزار قبل از ارائه (به خاطر خطر توقف ادامه روندکار) قادر و مایل به آپلود کلیپ یا مانور روی کارهای کلیدی این نرم افزار نیستم اما در چندتا عکس و قابلیت ساده در این نرم افزار رو براتون آپلود کردم
موفق باشید
بایت بایت

اما خودم پارسال یک نرم افزار مدیریت کامپیوتر فروشی به نام ECSM وارد بازار کردم که قابلیت های زیادی داره مثلا امکان ارسال پیام و دریافت,انجام فرامین از طریق پیام,مشتری میتونه با ارسال پیامک یک سیستم اسمبل کنه,به مشتری زنگ میزنه و اخطاریه پخش میکنه و ... (برنامه طبق لیست 160 قابلیت جالب داره ) و چون عمومی بود 100 هزار تومن فروختمش اما تا همین لحظه ک دارم این مطلبو مینویسم از فروشش 50 میلیون تومن درآمد داشتم.
..........................

Arash_janusV3
شنبه 13 خرداد 1391, 02:15 صبح
با سلام
از دوستان خواهشمندم احترام همدیگر را حفظ کنند و بیشتر به مسائل فنی توجه کنند
ممنون

اسماعیل ابراهیمی
شنبه 13 خرداد 1391, 08:15 صبح
یونس جان واسه ساعت برنامه ات از این استفاده کن خیلی قشنگه

A-cool-vista-sidebar-style-clock-control-4-style-f (http://www.codeproject.com/Articles/22805/A-cool-vista-sidebar-style-clock-control-4-style-f)

Direlap
شنبه 13 خرداد 1391, 17:43 عصر
آقا یونس اگه بتونی از پروژه های قبلیتونم برای ما توضیح بدین یا عکس بزارین و ما رو هم در رابطه با نوشتن اونا فقط راهنمایی کنین خیلی ها ممنونتون میشن .

negar.rafie
شنبه 13 خرداد 1391, 19:09 عصر
دوست عزیز Youuness میشه بگید از چه مجموعه کامپوننتی استفاده کردید؟

Direlap
شنبه 13 خرداد 1391, 19:13 عصر
دوست عزیز Youuness میشه بگید از چه مجموعه کامپوننتی استفاده کردید؟

ایشون گفتن که بدون کامپوننت نوشتن و خودشون طراحی کردن .

negar.rafie
شنبه 13 خرداد 1391, 19:29 عصر
با استفاده از wpf؟

اسماعیل ابراهیمی
شنبه 13 خرداد 1391, 19:45 عصر
آقا یونس فرمودن که از Janus استفاده کردن

من رفتم سایت اصلیشو دیدم ولی توی کامپوننت هاش چیزی مثل فرم های آقا یونس ندیدم

حالا شاید من اشتباه کردم ولی در کل اینم لینک دانلود و توضیحاتش

ورژن v3.5.102 v لذت ببرید.

دانلود (http://rapidshare.com/files/327083721/JanusWinFormsV35TrialSetup.exe)

کــرک (http://rapidshare.com/files/326992894/Janus_WinForms_v3.5.102.rar)

راهنما :
1 - Install Janus WinForms
2 - Copy and Overwrite all files in Janus bin folder
3 - run Register.bat
4 - Remove All janus Components from visual studio toolBox
5 - drag all dlls from the bin folder to the visual studio toolbox

hosseinenayati_2009
شنبه 13 خرداد 1391, 22:16 عصر
سلام
پروژه خوبی دارید. من از دوستایی که زیر 600 تومان قیمت دادن ، ناراحتم چون به کاری که میکنید ارزش قائل بشید،زمانی که خودتون برای کارتون ارزش قائل نمی شید چطور افراد دیگر برای کار شما قائل شوند.برنامه تون حدود 700 ارزش داره.درضمن برای برنامه تون قابلیتی بذارید که فقط روی یه سیستم اجرا بشه.

Y_Safaiee
شنبه 13 خرداد 1391, 23:31 عصر
در جواب سوال "negar.rafie (http://barnamenevis.org/member.php?237705-negar.rafie)" عزیز باید بگم بله تم ها با WPF و blend طراحی شدن و خروجیش *.sst با آپشن مالتی view هست , یعنی هر پک تم خودش حاوی چند تم و رنگ هست,حتی فرم های حالت custom برای رنگ بندی دلخواه توسط کاربرم داره مثه بابیلون که همون استایلشم قابل تغییره

اسماعیل ابراهیمی
یک شنبه 14 خرداد 1391, 00:46 صبح
درضمن برای برنامه تون قابلیتی بذارید که فقط روی یه سیستم اجرا بشه.

سلام ... مطمئنم که مشتریم این برنامه رو به کس دیگه ای نمیده چون 1 میلیون پول بابتش داده

ولی واسه محکم کاری خوبه

می تونید راهنمایی بفرمایید ... اگه یه نمونه کد بدین ممنون میشم

nahidmoh
یک شنبه 14 خرداد 1391, 09:26 صبح
در جواب "younness"که مربوط به اول این تاپیک هست ،شاید به نظر شما یه پروژه ی دانشجویی و ساده باشه ولی به نظرم ، دست دوم قیمت این پروژه رو حساب کردین چون فکر نمیکنم کسی الان حاضر باشه واسه 50 ،60 هزار تومان این همه وقت و فکرشو بزاره ،درسته شاید خیلی از امکاناتی که باید داشته باشه رو نداره ولی اونم بستگی به محیط کاری اون طرفی که واسش می نویسه داره که نیازی به امکانات بیشتر داره یا نه، در ضمن از روی ظاهر نمیشه تصمیم گرفت که این پروژه چه قدر می ارزه چون فقط یکی از جنبه های یک پروژه خوب ظاهر است ،اصل کد نویسی بهینه است که هم جا برای توسعه امکانات داشته باشه هم بعد یه مدت استفاده دچار بروز مشکل نشه اگه کد هم مثل ظاهر این قدر تمیز باشه با توجه به همین امکانات چون دوست و آشناتونم هست کلا بخواین بهش تخفیف بدین کم تر از 500000 تومن نمی ارزه با این که به نظرم بیشتر ازاینا می ارزه :چشمک:

samadblaj
یک شنبه 14 خرداد 1391, 09:56 صبح
منم موافقم چون واقعا امکانات زیادی داره و وقتی که صرف کرده فشاری فکری روحی که متحمل شده ، از نظر گرافیکی (دیزاین ) هم مشکل نداره فقط یوسف جون گفت میتونی از یه ایده متفوت تر استفاده کنی.
و با مقایسه ای که من با چند نرم افزار کردم این نرم افزار از امکانات و طراحی خوبی برخورداره./

یه سر به لینک زیر بزنید قیمت های ساعت کاری برنامه نویس و ....

تمامی کلیات طراحی و قمیت نرم افزار و دیگر خدمات رایانه ای ،( قراردادها ، دسمزد ها ) (http://barnamenevis.org/showthread.php?335179-تمامی-کلیات-طراحی-و-قمیت-نرم-افزار-و-دیگر-خدمات-رایانه-ای-،(-قراردادها-،-دسمزد-ها-))

http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=85271&stc=1&d=1333628104

----------------------------------

جهت دیدن چند تا ایده و ابتکار میتونید به آدرس اینجا (http://iranamlaak.net/) رو ببینید :

http://iranamlaak.net/Content/Images/Gallery/pic2.jpg

http://iranamlaak.net/Content/Images/Gallery/pic4.jpg

موفق باشید

nahidmoh
یک شنبه 14 خرداد 1391, 11:10 صبح
منم کاملا موافق حرف شما هستم ولی اینکه بخوایم ارزش کار خودمون و زحمتی که براش کشیدیم رو بیاریم پایین این درست نیست

barnamenevisforme
یک شنبه 14 خرداد 1391, 12:58 عصر
دوستان برنامه نویسی یه عشقه,یه فکره,یه خلاقیته یه هنره,یه بازی با کده,آدم باید عشق داشته باشه تا برنامه نویس شه,همش پول در اوردن و پول دار شدن نیست وگرنه عزیزان سایت http://www.codeproject.com (http://www.codeproject.com/) که همه ما داریم ازش فایل,سورس,پی دی اف و ... دانلود میکردیم تریاردر شده بود اما کل هزینه شما یه ثبت نامه توشه,نگرش خارجی ها در مقابل ایرانیا رو نیگا کنید,ایرانیا یه سایت میزنن از 7تاشون 4 تا شون پول میگیرن برنامه میفروشن اما سایت مرجعی مثه http://www.codeproject.com (http://www.codeproject.com/) قصدش خدمات رسانی و ارتقا سطح فکری برنامه نویس ها و مردمه,خداییش چقدر تو برنامه هاتون از این سایت اقتباص کردین

سلام
همه فرمایشهایی که آقا یونس فرمودند صحیح،ولی عملکرد ایشون به نظر میرسه متفاوت با سخنشونه.به قول ایشون خارجی ها به فکر ارتقای کیفیت و سطح فکر برنامه نویس ها هستن،ولی ما ایرانیها دوست داریم اگه به نکته ای از برنامه نویسی رسیدیم اونو واسه خودمون انحصاری نگه داریم.
در جواب سوال آقای ابراهیمی :
اگه یه جستجو در همین سایت با عنوان قفل نرم افزار انجام بدید میتونید مطالب مفیدی پیدا کنید.

samadblaj
یک شنبه 14 خرداد 1391, 13:56 عصر
سلام
همه فرمایشهایی که آقا یونس فرمودند صحیح،ولی عملکرد ایشون به نظر میرسه متفاوت با سخنشونه.به قول ایشون خارجی ها به فکر ارتقای کیفیت و سطح فکر برنامه نویس ها هستن،ولی ما ایرانیها دوست داریم اگه به نکته ای از برنامه نویسی رسیدیم اونو واسه خودمون انحصاری نگه داریم.
در جواب سوال آقای ابراهیمی :
اگه یه جستجو در همین سایت با عنوان قفل نرم افزار انجام بدید میتونید مطالب مفیدی پیدا کنید.

نه ببینید این فرق میکنه اون ایده باید منحصر به فرد بمونه یعنی اگه نمونه و نوع طراحی و استراتژی یونس عزیز از بین بره قاعدتا این متمایز بودن کاراش از بین میره.

ولی همین که تصاویر با ارزشی از کاراش برامون گذاشت جای تشکر داره.

ما باید دنبال چیزی باشیم که ما رو با سایر رقبا متمایز کنه.

موفق باشید./

amir.bakhtiari
یک شنبه 14 خرداد 1391, 18:41 عصر
آقا اسماعیل یه نظر خواست...(قصد بی ادبی یا کوچک کردن نظرات ندارم) ولی بحث ب جایی خوبی رسیده:

نمیگم از برنامه نویسی پول در نیارین اما بازم میگم قدرت یک برنامه نویس تو نیاز سنجی و تحلیل خواسته هاست,برنامه شما هرچه قدر توجه به نکات ریز توش بیشتر دیده شده باشه معتبر تر و قابل قبول تره,CRM باید رعایت شه

پول وجدانتونو بگیرین,همونطور که وقتی عاشقین هزاران هزار تومن خرج عشقتون میکنین اما ازش انتظاری ندارید(برنامه نویسی یه عشقه مطمئن باشین پولدارتون میکنه اما نباید وجدان , معرفت , مهربونیتون رو برای پولدار شدن از دست بدین)
ممنون Youuness عزیز

ما باید دنبال چیزی باشیم که ما رو با سایر رقبا متمایز کنه.

دقیقا درست فرمودن ,که ما باید همیشه دنبال متمایز بودن باشیم ولی نه اینکه با کپی برداری یا استفاده از ایده دیگران برنامه بنویسیم بهتره برنامه نویس عمق برنامه رو ببینه نه فقط به ظاهر برنامه بسنده کنه
درکل برنامه نویسی یعنی:

خلاقیت
ایده پردازی
دید وسیع
آینده نگری
و...

شاید ربطی به موضع بحث نداشته باشه.
آرزوی موفقیت برای همه برنامه نویسان ایرانی دارم

اسماعیل ابراهیمی
یک شنبه 14 خرداد 1391, 20:55 عصر
با تشکر فراوان از همه دوستان ... مخصوصا آقا یونس که گل فرمایش می کنن

یه نکته رو فقط من به آقا یونس در مورد عمومی فروختن این برنامه بگه و اونم اینکه :

روزی که مشتری اومد و درخواست داد گفت می خوام انحصاری باشه .... من گفتم می خوام به نفراتی دیگه هم بفروشم و در آخر با اصرار مشتری انحصاری شد ...

آیا اشتباه کردم و باید حرف آخر رو من می زدم یا نه اگه مشتری پول عمومی بودن یا نزدیک اونو پرداخت کنه باید بله رو بگی ؟؟؟؟

حالا یه سئوال از آقا یونس و بقیه دوستان :

به نظر شما اگه من این برنامه تکمیل تر کنم و با مشتریم بر سر عمومی کردنش به توافق برسم ... کسانی هستن که بخوانش ؟

راستی اینم یه کلیپ کوتاه از برنامه ام .... دانـــــــلود (http://uplod.ir/zbnx3spjhs1t/afarin_esmail.abrahimi_gmail.com.rar.htm)

agusta.ada
دوشنبه 15 خرداد 1391, 12:55 عصر
با سلام به دوستان
اقا یونس این برنامه که شما عکساشو گذاشتید تعامل با کاربران را فقط با اس ام اس و ایمیل انجام میدهد یا اینکه کاربر هم میتواند به سیستم لاگین کند؟
یه سوال دیگه هم دارم که کمی نامربوطه من چند وقتی هست که java se دارم یاد میگیرم و یکی دوتا نمونه کار زدم(یکیش نوت پد ملتی تب دار با امکانات undo , redo , encrypt, ...) هست که میتونم گسترشش بدم و بهترش هم بکنم میخواستم ببینم به نظر شما که تجربه دارین ابن نمونه کارها بدرد نشان دادن به شرکتی جایی برای استخدام شدن را میخورد و اینکه مسیر کار برای افرادی مثل من چطوری؟
با تشکر فراوان

samadblaj
دوشنبه 15 خرداد 1391, 13:33 عصر
ممنونم یونس جون و همه ی دوستان توی این روال خیلی چیزا یاد گرفتم و همینطور با چند اصل اساسی آشنا شدم./

یونس عزیز یه سوال کی هست آیا شما به صورت انفرادی برنامه میزنید؟

امیدوارم همیشه پیروز و سالم و صحیح باشید

samadblaj
دوشنبه 15 خرداد 1391, 18:53 عصر
ممنونم از توضیحات کامل و مفیدت فقط دو تا سوال میشه بیشتر در مورد shell32 توضیح بدید یا مقاله ای به هر زبانی دارید برام بذارید./

و دوم : قضیه ی " بایت بایت " چیست(منظورتون پله پله، قدم به قدم ، کم کم هست؟)؟

اسماعیل ابراهیمی
دوشنبه 15 خرداد 1391, 20:29 عصر
و دوم : قضیه ی " بایت بایت " چیست(منظورتون پله پله، قدم به قدم ، کم کم هست؟)؟ [/QUOTE]

:متفکر: فکر کنم منظورشون همون بای بای باشه که یکم کامپیوتری شده :لبخند:

اسماعیل ابراهیمی
دوشنبه 15 خرداد 1391, 23:40 عصر
با تشکر فراوان از همه دوستان

با اجازه تون یه موضوع خارج از بحث رو بگم من :

متاسفانه در کشور ما سرمایه گذاری روی ایده ها بسیار کمه ... مخصوصا روی ایده های دررابطه با کامپیوتر

مثلاً اگه اشتباه نکنم سایت کلوب خودمون چند سالی قبل از فیس بوک کارش رو شروع کرد اما چون سرمایه گذاری خوبی روش نشد در سطح جهان مطرح نشد ...

بنده یه ایده تحت وب دارم که در صورت سرمایه گذاری و داشتن یک بیس خوب می تونه حداقل در سطح کشور حرف اول رو بزنه ؟

باید یه تیم روش کار کنن + یه اسپانسر مالی ..... فکر کنم برای شروع چیزی حدود 10 میلیون لازم باشه

بازم میگم باید خوب اجرا بشه و یه سری تبلیغات توپ براش بشه ...

اگه راه اندازی بشه از همون اول شروع به سود دهی می کنه ... و در مدت کمتر از یکسال با رشد متوسط صاحباش رو پولدار پولدار می کنه ...

ولی یه چیزیه که تمام شرکت ها و وب سایت ها بهش نیاز دارن و معمولا بخشی رو بهش اختصاص میدن ...

samadblaj
چهارشنبه 17 خرداد 1391, 08:57 صبح
ببخشید یه کم با تاخیر اومدم خیلی گرفتار بودم کلا رفته بودم تو بحر Linq .

یونس جون ممنونم از توضیحات کاملت هر دو برام جالب بود ، اولی فکر میکردم که بشه به راحتی همه رو تغییر داد اما نه به این سادگی الانم دارم نرم ازار رو دانلود میکنم ، خیلی تشکر 5 مگ رو برام آپ کردی ./ من که خیلی کار دارم میخوام با تمام ی ابراز ور برم الان دارم نرمافزار رو دانلود میکنم. 70 % 71 ... 73 ........

و اما نکته دوم بایت بایت : واقعا اینم جالب بود بایت بایت چیزه جالبی بود،فکر نمیکردم کسی یتونه قبل از آشنا شدن با سیستم بتونه چیزی مثل این واژه رو بر زبون بیاره که واژه قشنگیه یکی دو سال پیش یه نرم افزار خوب با vb نوشته بودم که خیلی امکانات زیادی هم داشت اومدم یه اسم براش بذارم هر چی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید برام جالب باشه اگه این واژه ذهنیتی واسه من داشت حتما ازش استفاده میکردم. اینم از 15 سالگی... بقولا میگن نافشو... نمیدونم چجور این واژه توی اون سن./

ولی بهت تبریک میگم آدم موفقی بودی تا الان .

کاری از دستم بر نمیاد فقط میتونم برات آرزوی موفقیت کنم امیدوارم همیشه توی زندگیت پیروز و سالم و صحیح باشی.

ب درود/