PDA

View Full Version : راهنمایی؟؟؟؟

amir.bakhtiari
سه شنبه 16 خرداد 1391, 23:58 عصر
سلام
چون من با جاوا آشنایی ندارم نمیدونم تو کدوم قسمت باید درخواستمو مترح میکردم:خجالت:
سوال:
من با سی++ برنامه نویسی میکنم و حالا میخوام جاوا یاد بگیرم میخواستم بدون کدوم ورژن از جاوا رو کار کنم که بتونم برنامه های کاربردی برای ویندوز و لینوکس بنویسم(در ویندوز خروجی EXE داشته باشه)؟
آیا مثل VC++.net نیاز که(Microsoft .Net farmework) نصب بشه تا برنامه اجرا بشه؟یعنی برنامه کمکی نیاز داره؟
راستی Search کردن چیزی پیدا نکردم

سوالمو خیلی ساده مطرح کردم
amir.bakhtiari
چهارشنبه 17 خرداد 1391, 13:56 عصر
سلام
چون من با جاوا آشنایی ندارم نمیدونم تو کدوم قسمت باید درخواستمو مترح میکردم
سوال:
من با سی++ برنامه نویسی میکنم و حالا میخوام جاوا یاد بگیرم میخواستم بدون کدوم ورژن از جاوا رو کار کنم که بتونم برنامه های کاربردی برای ویندوز و لینوکس بنویسم(در ویندوز خروجی EXE داشته باشه)؟
آیا مثل VC++‎‎.net نیاز که(Microsoft .Net farmework) نصب بشه تا برنامه اجرا بشه؟یعنی برنامه کمکی نیاز داره؟

سوالمو خیلی ساده مطرح کردم

خـــــــیــلیـــ مـــمــنــونــ از این بخش فعال جاوا که سوال منو پاسخ دادن
خیلی مشتاق شدم برای یادگیری جاوا

ممنون میشم کهـ پاسخ بدید؟

caspianhero
چهارشنبه 17 خرداد 1391, 14:39 عصر
سلام دوست عزیز: این انجمن زیاد فعال نیست ولی شاید بتونم کمک کنم
کلا سه نوع کامپایلر معروف برای جاوا وجود داره که در اینجا در موردش بحث شده
http://barnamenevis.org/showthread.php?344643-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84%D8%B1&p=1520417#post1520417

آیا مثل VC++‎.net نیاز که(Microsoft .Net farmework) نصب بشه تا برنامه اجرا بشه؟یعنی برنامه کمکی نیاز داره؟
باید برای نصب برنامه جاوا این پلتفرم را نصب کنی نه چیز دیگه ای را!!! Java SE Runtime Environment

spiderman200700
چهارشنبه 17 خرداد 1391, 14:44 عصر
سلام.
شما چون c++ کار کردی، خیلی راحت میتونی جاوا رو یاد بگیری.
باید JDK رو که بستر لازم برای نوشت و اجرای برنامه های جاوا هست رو نصب کنی و یه IDE هم که محیطی برای کد نویسیه جاوا هست رو نصب کنی.
دو تا از IDEهای معروف Netbeans و Eclipse هستند.

در ضمن برنامه های جاوا پسوندشون jar هست. که توی همه ی سیستم های عامل اجرا میشن.

mortezaadi
جمعه 19 خرداد 1391, 00:09 صبح
برا شروع بهتره بری jdk6 رو نصب کنی ( اگه دوست داری نسخه 7 اون هم هست که هنوز رسما منتشر نشده)
بعد نت بینز یا eclipse رو نصب کن ( نت بینز ساده تره ولی eclipse یه چیز دیگست)

همین میتونی با همین ابزار ها کد بزنی!

خروجی برنامه های جاوا jar هست که روی هر سیستم عاملی که jre داشته باشه اجرا میشه!
شما میتونید jre رو با کمک ابزارهایی به برنامه اضافه کنید و از اون فایل اجرایی مخصوص هر سیستم عامل رو بسازید.
مثلا برای اینکه jar رو به exe تبدیل کنید تا براحتی تو ویندوز اجرا بشه ابزار های زیادی وجود داره که اگه سرچ کنی پیدا میشه.
خود فایل جار هم با دستور زیر روی هر سیستم عاملی اجرا میشه

java -jar [fiilename.jar]