PDA

View Full Version : استفاده از webcam در سایت

saniak_robot
یک شنبه 27 آذر 1384, 11:13 صبح
با سلام
آیا کسی اطلاعاتی در مورد استفاده از webcam یا دوربین دیگری در سایت دارد؟
من می خوام یک دوربین در سایت بگذارم تا همه بتوانند آن منطقه ای که دوربین در آن هست را ببینند.
اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره لطفا کمک کنه
با تشکر

Silverboy
یک شنبه 27 آذر 1384, 18:41 عصر
اتفقا من هم همچین مشکلی دارم اگه مطلب به درد بخوری در این مورد پیدا کردم در اختیارتون میزارم

mehrzad007
دوشنبه 28 آذر 1384, 10:13 صبح
خیلی ساده اس اما امکانات می خواد یه اتصال سریع به اینترنت و یه کامپیوتر همیشه انلاین .
شما یه وب کم وصل می کنی به کامپیوتری که همیشه به اینترنت پر سرعت وصله بعد یه برنامه می نویسی که عکسها رو از دوربین کپچر کنه .(توی سایت بگردید هست) و بعد اپلود می کنید به سایتی که میخواهید فیلم اونجا باشه . و بعد توی صفحه مربوطه اونو نشون میدید. همین
نکته : فیلمی چیزی نیست! یه سری عکس پشت سر همه همین!

saniak_robot
دوشنبه 28 آذر 1384, 10:48 صبح
دستت درد نکنه
خیلی متشکرم

Silverboy
دوشنبه 28 آذر 1384, 16:17 عصر
این کار به اون سادگی هایی هم که فکر میکنید نیست
در صورتی که این کار رو کنی باید صفحه رو مجدد با گزاری کنی و این وقت زیادی میخواد !!!!!
بعضی از کنترل ها هم هستند که همچین کاری میکنند و به ظاهر صفحه رو دوباره بارگزاری نمی کنند اما در عمل تفاوت سرعت چندانی ندارند !!!

نکته : همه چیز به اون سادگی ای نیست که شما فکر میکنید !!!!

Silverboy
دوشنبه 28 آذر 1384, 16:18 عصر
این کار به اون سادگی هایی هم که فکر میکنید نیست
در صورتی که این کار رو کنی باید صفحه رو مجدد برا گزاری کنی و این وقت زیادی میخواد !!!!!
بعضی از کنترل ها هم هستند که همچین کاری میکنند و به ظاهر صفحه رو دوباره بارگزاری نمی کنند اما در عمل تفاوت سرعت چندانی ندارند !!!

نکته : همه چیز به اون سادگی ای نیست که شما فکر میکنید !!!!

javad3151
دوشنبه 28 آذر 1384, 16:46 عصر
برای اینکار کامپوننت های مخصوصی طراحی شده که اسکنر , وب کم , کارت کپچر و... رو میشناسه.

mydonya
دوشنبه 24 مهر 1385, 11:46 صبح
سلام
برای این کار میتونی از نرم افزار Flash Media Server مربوط به شرکت آدوبی ماکرومدیا) استفاده کنی. البته باید قبلش یه مقدار داکیومنت هاش رو مطالعه کنی تا کارکردن باهاش رو یاد بگیری.. مطمئنا پیشرفته تر از این سرویس نمیتونید برای این منظور استفاده کنید.. این سرویس تحت وب هستش
شاد موفق و آزاد باشید دوست من