View Full Version : عدم ذخیره تغییرات در ستون های جداول
akram_k
چهارشنبه 07 تیر 1391, 15:14 عصر
سلام . مشکلی که برای من پیش اومده اینه که بعد از ذخیره جدولم اگه بخوام ستونی رو به اون اضافه کنم یا حذف کنم یا ... بهم پیغام خطای زیر رو میده :
savin change is not permitted.the change you have made require the ....
لطفا کمکم کنید ممنون . در ضمن یه مشکل دیگه هم درم و اون اینه که نمیدونم connection string مربوط به دیتا بیسم رو میتونم از کجا ببینم . از هر کی کمکم کنه خیلی خیلی تشکر میکنم .
مهدی هادیان2
چهارشنبه 07 تیر 1391, 15:36 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
از منوی Tools/Options/Designer تیک گزینه Prevent Saving Changing... رو بردارید.
موفق باشید.
baktash.n81@gmail.com
چهارشنبه 07 تیر 1391, 17:57 عصر
برای اینکه یه Connection String بسازید ... می تونید یه فایل txt ایجاد کنید بعد پسوندش رو به UDL تغییر بدید ... حالا روش دوبا کلیک کنید یه پنجره باز می شه تنظیمات مربوط به سرور و بانک اطلاعاتی مورد نظر رو وارد کنید و ذخیره کنید ... حالا همون فایل رو با Notepad باز کنید ...
نکته ایی که وجود داره اینه که connect string از یه سری پارامتر تشکیل شده که نحوه اتصال شما به بانک رو مشخص می کنه ... یعنی شما توش نام سرور و بانک تون رو مشخص می کنید و همچنین پارامتر های لازمه رو ... شما ممکنه به یه بانک ااطلاعاتی با Connection String های مختلف وصل بشید ... یعنی صددرصد مربوط به بانک نیست ... بلکه نحوه اتصال شما به بانک هست ... در هر صورت برای ساختنش روش های مختلفی وجود داره اما این که من بالا گفتم یکی از آسون تریناشه ...
akram_k
پنج شنبه 08 تیر 1391, 20:37 عصر
سلام ممنون از هر دو دوستی که به سوالات من پاسخ دادند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.