PDA

View Full Version : گفتگو: میزان سطح اطلاعات برو بچه ها توی زمینه WPF و مسائل مربوط به اون

m.bibjan
پنج شنبه 08 تیر 1391, 22:14 عصر
سلام
هدفم از ایجاد چنین تاپیکی گرفتن نتیجه ایی بود که در اخر میگم:
البته قبلش بگم باتوجه به رفت و آمد هایی که توی این تالار میشه توقع نمیشه داشت که نتیجه مطلوب گرفته بشه!!!
ببینید در بحث WPF چندین مبحث وجود داره که خیلی واسه برنامه نویسی با WPF در مرحله ی اول مهم میتونه باشه
1 - بایندینگ در WPF
2 - استفاده از الگوی MVVM و اتصالش به دیتابیس از طریق Entity Data Model
3 - گرافیک زیبا بخاطر وجود داشتن توانایی بسیاربالای خود WPF و استفاده از نرم افزار Blend

یه مقدمه کوچولو
من تمام فیلم های اموزشی زبان انگلیسی WindowCleint رو دانلود کردم . و تا اونجایی که تونستم پیادشون کردم.ولی یه اشکالی توی این نوع فیلم اموزشی هستش البته از نظر من،اینکه دقیق مباحث جزئی رو متوجه نمیشی.منابع فارسی هم که خودتون در جریانش هستین.

با توجه به مقدمه و مطلب بالاترش ، و ذکر این نکته که نوع کیفیت رفت وآمدی که توی این تالار هستش ادم رو به یه نتیجه های میرسونه
1 - بچه های اینجا دو نوع هستند یا 3 بحث بالا رو فهمیدن و مشکلی ندارند یا تازه واردند مثل من
2 - دست تنها بودن جناب اقای مهدی ، و وقت نکردن واسه اموزش دادن مباحث بالا.
3 - به فکر نبودن بروبچه هایی که حداقل راه افتادن توی بحث بالا ، به اوضاع جاری این تالار.که اگه اینطوری باشه ، نوعی ضعف محسوب میشه واسه تالار.
4 - پایین اومدن سطح علمی تالار و بالطبع اعضاء این تالار
5 - عدم میل و رغبت به مراجعه به این تالار بخاطر اولا تلاش زیاد و کمتر به نتیجه رسیدن ثانیا دیدن گرد وخاک هایی که روی تاپیکها نشسته.
البته بگم خداییش اقای مهدی خیلی دارن زحمت میکشن.

حالا نتیجه کلی که من میتونم بگیرم اینه که اون بچه هایی WPF کار میکنن و توی مباحث بالا خیالشون راحت نشده که بلدند . بیان یه تاپیک زده بشه یا همین تاپیک ادامه داده بشه تا بشه به سطح علمی که باید هر فردی توی مباحث داشته باشه،رسید.به نظرم این نمیشه مگر با اولا همت و لطف اونهایی که بلدند ثانیا گذاشتن اموزش مباحث بالا از سوی اساتید و مدیران
البته وقتی مدیر ببینه که این همه ادم منتظر اموزشی ایشون هستند، یا از مدیر بودن انصراف میده و این تالار تعطیل میشه و دیگه پخت نمیکنه !!!
یا اموزش دادن رو شروع میکنه؟درسته جناب اقای مهدی؟
البته اگه ببینه درخواست همه ی بروبچه ها رو!!!
ببخشید طولانی شد.

Parham.D
جمعه 09 تیر 1391, 07:00 صبح
اولا:در ایران به طور کل تکنولوژی ها دیر به روز میشن و نسبت به جاهای دیگه سختر حاضریم از آنچه که امروز باهاش کار میکنیم دست بکشیم و به اون چیزی بپردازیم که میتونه فردا مفید باشه، یعنی نقد رو به نسیه ترجیح میدیم. پس یکی از دلایلی سوت و کور بودن این تالار نسبت به بقیه فقط به این دلیل نیست که مثلا Bind کردن را نمیدانیم، برای این هست که آشنایی کلی با WPF نداریم و یا حاضر نیستیم در کنار WinForm ها سیستمهای جدیدتر را تست کنیم. این مسئله فقط در سایت ما نیست، در StackOverFlow هم اگر سر بزنید تعداد پستهایی که برای تگ WPF میبینید کمتر از WinForm هست، البته با ما قابل مقایسه نیست.

دوما: هر کدوم از مطالبی که شما فرمودید جای بحث جدا داره. مثلا میدونیم Blend خودش یک نرم افزار هست و یا برعکس Binding کردن یکی از مسائل و قابلیتهای WPF و توانایی بالا در بخش گرافیک WPF هم میشه جداگانه بررسی کرد. منظورم از یادآوری این واضحات این هست که اگر قرار باشه مسائلی پراکنده از هر کدام گفته بشه، نمیشه اون رو یک آموزش جامع و کافی به حساب آورد، مثلا من خودم از این سایت و سایت آقای نصیری نمیتونم ASP.NET MVC را یاد بگیرم، مگر اینکه خودم به صورت مقدماتی با متوسط درباره آن دانش داشته باشم تا سری آموزشهای پیشرفته تر را یاد بگیرم. و اما اگر قرار باشه از نقطه صفر آموزش داده بشه که میشه اختراع دوباره چرخ و خب بهتر است که از کتابهای مختلفی که در این زمینه نوشته شده استفاده بشه، یا فیلمهای آموزشی یا چیزهایی شبیه به این. پس من به طور شخصی خوش بین نیستم که این مدل آموزش باعث ارتقاء کیفیت تالار بشه. همین حالا هم بخشهای آموزشی از مقدماتی تا متوسط و پیشرفته و 1001 نکته و نمونه برنامه در تالار WPF میبینم، پس چرا هنوز تالار به قول شما خاک میخوره و پخت نمیکنه (این یکی رو خیلی باحال گفتی!).

فکر کنم اگر یک تاپیک فعال داشته باشیم (از اونهایی که همیشه بالاتر از بقیه تاپیکها هست!) برای معرفی منابع مختلف از ابتدا تا انتهای WPF و همچنین معرفی صحیح WPF کافی باشه برای اینکه هر کس تصمیم بگیره که میخواد شروع کنه یا نه.

یاسردرا
جمعه 09 تیر 1391, 15:52 عصر
دوست عزیز بنده هم قصدداشتم ادامه اموزش های که در این تالار وجود داره رو بزارم ولی بخاطر امتحانات و دیگر موارد نتونستمwpfرو بطور منظم و پیوسته ادامه بدم به این خاطر هم زیاد تو حرفه ای نیستم ولی اگه قبول کنید دوستان با هم ادامه اموزش ها رو بزاریم هم این جوری خودمون یاد میگیریم هم دیگران بهره میبرن.
در حد توانم اماده هستم و میتونم کمکتون کنم.
ولی یادتون باشه من مثل شما هستم ولی تا جایی که سوادمون بکشه اماده ایم.
جنابm.bibjan (http://barnamenevis.org/member.php?233829-m.bibjan)
نظرتون چیه؟؟

m.bibjan
جمعه 09 تیر 1391, 16:50 عصر
سلام
ممنون
ببینید ازین تاپیک ها زیاد زده شده که زده بودند و چند نفری اومدند و یه تاپیکی راه انداختند که اون تاپیک بشه یه تاپیک اموزشی خیلی خوب که اگه مثلا در مورد اتصال به پایگاه داده اموزش داده شده توی اون تاپیک ، اموزشی جوری باشه که تاپیک در این راستا زده نشه ، یعنی هم جواب تازه وارد ها رو بده ، هم جواب متوسط و بالاترها رو بتونه بده.
این هدف خوبیه (البته برداشتم از موسس اون تاپیک این بود حالا مقصود خودش رو نمیدونم دیگه) ولی بعد از چند مدت تاپیک دیگه رها میشد ، بعضا بدون نتیجه هم میموند. مگر اون تاپیکی که یه فرد راه اندازیش میکرد و یا مدیران به صورت گروهی یه تاپپکی رو راه اندازی کرده بودند و ادامه بحث رو تا نتیجه گرفتن برده بودند.

علاوه بر هدف بالا چون بستر گرافیکی که wpf داره حیفه واقعا نرم افزار هایی که نمونش رو شاید دیده باشین نسازیم.چرا ؟
چون واسه یه برنامه نویس (نه من) ، اول مسائل مربوط به الگو و کد ها و منطق نرم افزار مهم هستش تا گرافیگ
باتوجه به این جو تالار حالا حالاها هم به گرافیک هم رسیدگس نمیشه.

به نظرم مثلا خود بچه ها ، شما ، من ، اون یه نفر ، این یکی ، در مورد یکی ازمواردی که در تاپیک قبل گفتم تحقیق کنن. بعد به صورت پروژه محور اموزش داده بشه.
خود من دارم در مورد الگوی MVVM یه تحقیقی میکنم حالا بقیه دوستا رو نمیدونم.
بعد دوستانی که تحقیقشون رو انجام دادند یکی از اساتید کم و کاستی های تحقیق رو بگیرن.البته اولش باید بگن ما هستیم
چون من میرم یه تحیقی میکنم مطلب رو اشتباه میفهمم بعد میام میازمش اینجا جناب استاد و مدیر هم کاری نمیکنه ، یکی دیگه میاد تحقیق رو برمیداره و میخواد پیادش بکنه ، می بینه کار نمیکنه چرا ؟ جوابش توی نوع تحقیق من هستش.
البته مسائل تئوری توی تحقیق نباشه بهتره.چون من از بس که مسائل تئوری و اطلاعات ازین و اون دیدم و شنیدم و نتونستم بکار بگیرم دیگه شاید با تحقیق بعدی دیگه خوشم نیاد ازش.
کاربردی باشه .
البته نظر بقیه دوستان رو هم باستی شنید، شاید نظر بهتری داشته باشن.
البته اگه بیان و نظر بدن.
ما که هستیم فتیر.

m.bibjan
جمعه 09 تیر 1391, 21:30 عصر
سلام به عنوان نمونه میگم ببینسد مثلا خود من اومدم یه برنامه با الگوی MVVM نوشتم به کمک فیلم اموزشی که از سایت WindowClient گیرم اومد بود.
اوضاع خوب داشت پیش میرفت تا اینکه این بنده ی خدا(اموزش دهنده رو میگم) کد های یکی از کلاس ها رو نمیدونم از کجا کپی گرفت و اورد توی این کلاس کپی کرد ازون موقع تا اخر برنامه نفهمیدم دیگه داره چیکار میکنه.تعداد خطای برنامم شد 19 تا.
از ساعت 4:30 نشستم تا 9:50 ولی اخرش بی فایده.
اگه همین وقت رو گذاشتم بودم روی یه مدل توی مایا الان یه مدل خوشگل به مدل های خوشگل دیگه اضافه شده بود.
بخاطر همین میگم تلاش هست ولی بی نتیجه هست.ادم رو دلسرد میکنه.از اساتید میخوام یه بازنگری روی این اوضاع داشته باشن.حیفه.

homan1374
سه شنبه 13 تیر 1391, 09:09 صبح
سلام بر همگی
متاسفانه اینترنتم خیلی کم سرعته و نمیتونم زیاد سر بزنم!
جناب
m.bibjan (http://barnamenevis.org/member.php?233829-m.bibjan)
http://barnamenevis.org/images/statusicon/user-offline.png
پروژتون رو دیدم 90 درصد ارورها مربوط به syntax بود..!
درستش کردم....حالا میخواید باهاش چیکار کنید رو نمیدونم!
یه سوال دارم البه اگه ناراحت نمیشید؟!
فکر میکنم در برنامه نویسی #C مبتدی هستید..؟ درسته
اگه مبتدی هستید خودتون رو با wpf و مشتقاتش گیچ نکنید که حتی #C هم از دلتون بیفته!
اول #C رو تا در حد قابل قبولی یاد بگیرید بعد به سراغ دیگر تکنولوژی های دات نت برید
امید وارم ناراحت نشده باشید پروژتون پیوست شد

homan1374
سه شنبه 13 تیر 1391, 09:18 صبح
ببینید در بحث WPF چندین مبحث وجود داره که خیلی واسه برنامه نویسی با WPF در مرحله ی اول مهم میتونه باشه
1 - بایندینگ در WPF
2 - استفاده از الگوی MVVM و اتصالش به دیتابیس از طریق Entity Data Model
3 - گرافیک زیبا بخاطر وجود داشتن توانایی بسیاربالای خود WPF و استفاده از نرم افزار Blend

قبول ندارم..!
برای یادگیری wpf هیچ نیازی به یاد گیری الگوی MVVM ندارید
MVVM فقط یک الگوی برنامه نویسی هست که البته مختص wpf طراحی شده... من از این الگو خوشم میاد..!
پنج یا شش ساله دارم برنامه نویسی میکنم(هنوز مبتدیم و شاگرد همه ی دوستان در انجمن)...من تا به حال همچین الگوی قشنگی رو برای کد نویسی ندیدم..!
البته قطعا الگوهای زیباتری وجود داره..مشکل از منه..من ندید پدیدم!

m.bibjan
سه شنبه 13 تیر 1391, 12:09 عصر
سلام ماهیت این تاپیک و علت گذاشتن این نوع نمونه نرم افزار چیزی نبود که شما بخواین بحث رو از محور خودش دور کنید.
بحث سر چیز دیگه ای بودش.