View Full Version : تعویض کد با مقدار در sql server 2008
ncs2008
دوشنبه 12 تیر 1391, 14:47 عصر
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان برنامه نویس
من یک جدول دارم به نام درس که 2 فیلد داره یکی کد درس و اون یکی نام درس
حالا من در جدول دیگه اومدم از کددرس که در جدول درس هست استفاده کردم
حالا می خوام به جای کد درس نام درس ها را به من نشان دهد(برای گزارش می خوام) ولی چون تعداد درس ها 14 تا است نمی توانم کد آنها رو به صورت زیر با نام تعویض کنم:
select lesson from tbllesson where lesson_code=(select lesson_code from tbldigit)
مشکل اینه من می خوام بیاد مقدار کددرس ها را از جدول tbldigit با کد درس در جدول tbllesson مقایسه و نام را جایگزین کد کند.
ممنون
baktash.n81@gmail.com
دوشنبه 12 تیر 1391, 16:42 عصر
سلام
باید جداول رو باهم Join کنید ... برای Join جستجو بفرمایید ...
ncs2008
دوشنبه 12 تیر 1391, 21:53 عصر
دوست عزیز من با join کردن مشکلی ندارم.join کردن فقط باعث ارتباط دو جدول میشه ولی اون چیزی که من می خوام اینه که بیاد معادل هر کد که یک مقدار است در جدول دیگر را جلوی همون کد بنویسه.
اگر لازم می دونید من دیاگرام دیتابیس رو بزارم تا بتونید بهتر راهنماییم بکنید.
من با کد بالا مقدار مقابل اون کد رو برای یک رکورد می گرفتم ولی چند تا رو نمی تونه برگردونه.
باتشکر
baktash.n81@gmail.com
سه شنبه 13 تیر 1391, 07:37 صبح
وقتی Join می کنی جداول رو می تونی بعد از سلکت (که نام فیلدهای مورد نظرت رو میاری) از هر دوجدول فیلد انتخاب کنی ... از جدول اول ستونهایی که می خوای و از جدول دوم هم اسم درس رو بیار ... به هر حال اگه بیشتر توضیح بدی بهتره ...
ncs2008
سه شنبه 13 تیر 1391, 15:18 عصر
لطفا به تصویر زیر نگاه کنید:
89133
در جدول دانش آموز در فیلد stud_code کد دانش آموز وجود دارد حالا من یک کوئری می خوام که نام درسهایی را که دانش آموز انتخاب کرده(با توجه به کد درس) از جدول درس بخونه و بر گردونه.یعنی به جای کد درس مربوط به هر دانش آموز بیاد نام اون درس را که انتخاب کرده به ما نشان دهد.
من 1 درس رو با کوئری بالا برگردوندم ولی برای چند تا خطا میده.
اگر ممکنه شما کد t-sql رو برای من بنویسید.
baktash.n81@gmail.com
سه شنبه 13 تیر 1391, 18:19 عصر
Select stud_code,l.lesson_Name From student join Lessons as l on student.lesson_code=l.lesson_code
ncs2008
سه شنبه 13 تیر 1391, 18:55 عصر
ممنون با کدی که دادین مشکل حل شد.ولی یه سوال دیگه داشتم اون l که قراردادین چیه؟نام جدوله؟ اگه درسته من جدولی به این اسم نداشتم!
یا اینکه با lesson l as نام جدید بهش اختصاص دادین؟؟
baktash.n81@gmail.com
سه شنبه 13 تیر 1391, 23:24 عصر
... نمی شه گفت یک نام جدید بهش اختصاص دادم این مبجث مربوط به synonym ها می شه ... من فقط گفتم تو این دستور با این اسم بشناسش ... بعضی وقتا که ممکنه بخواین یه جدول رو با خودش Join کنید بیشتر کاربرد داره ... یا وقتی بخواین خلاصه نویسی کنید ... مثل من ... یا موارد دیگه ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.