PDA

View Full Version : حرفه ای: ایراد در نصب دلفی XE2

omidsm
شنبه 24 تیر 1391, 14:32 عصر
با سلام
دوستان من موقع نصب به یک ایرادی بر خوردم که هر کاری کردم ادامه نمی ده که عکس اش رو به پیوست قرار می دم
ایرادش مربوط به دانلود glyfx است البته با غیر فعال کردن گزینه مربوطه اش در هنگام نصب به paserver_windows گیر میده
لطفا راهنمائی کنید

Ananas
شنبه 24 تیر 1391, 14:51 عصر
سلام.
اولا که قبل از شروع بسم الله گفتی؟ اگه نه الان بگو. بعد اینکه منم این مشکلو داشتم خیلی کلافم کرد. تاریخ کامپیوترمو بردم 2013 بعدم هر وقت این پیغامو میداد (همش این پیغام میومد) و یا هر وقت مراحل نصب قفل می شد و پیش نمی رفت dvd رامو در میاوردم دوباره می گذاشتم تا ادامه بده و به این پیفام هم جواب try... رو می دادم. البته وقتی درست نصب شد که پیغام try اومد پایین و شد دومین گزینه و فکر میکنم label و نوشتش اشتباه جابجا میشه و شما یکبار گزینه هارو روش کلیک کن و بررگردون سر جاش تا درست شه شایدم دو پیغام شبیه هم ولی متفاوت بوده به هر حال به نظرم اشکال از برنامه ی نصب کننده تو dvd هست و با تکرار درست میشه نمی دونم چرا. راستی در حین نصب اینترنتتم قطع کن. آخرشم من دستی فایلای exe رو اجرا کردم و با وصله و پینه درستش کردم. باید باهاش ور بری تا درست شه. من که نصب کردم خدا بهت صبر بده:لبخند:. یه چیز دیگه، تو Windows 7 برای اجرای فایلای نصب راست کلیک و Run as Addminstrator یادت نره.

omidsm
شنبه 24 تیر 1391, 14:54 عصر
اینائی که فرمودین یعنی بی خیال بشیم
یعنی راهی راحت تری نداره؟

در هنگام نصب آیا مسیر فایلهای 7zip ر و بهش دادین یا یه جای دیگه رو دادین؟

سعید صابری
شنبه 24 تیر 1391, 15:09 عصر
احتمالا به خاطر عدم وجود یک درایور نرم افزاری باشه شاید زیر عکش شاید اطلاعات بیشتری باشد دقت کنید در مراحل قبلی احتمال اعلام کرده که چه نرم افزاری جهت نصب نیاز دارد

Ananas
شنبه 24 تیر 1391, 15:17 عصر
اینائی که فرمودین یعنی بی خیال بشیم
نه بابا این روضه ها رو خوندم که ممارست به خرج بدید.

احتمالا به خاطر عدم وجود یک درایور نرم افزاری باشه شاید زیر عکش شاید اطلاعات بیشتری باشد دقت کنید در مراحل قبلی احتمال اعلام کرده که چه نرم افزاری جهت نصب نیاز دارد
شایدم به خاطر نصب چیز دیگه باشه. من موقع نصب خسته شدم رفتم سراغ فوتوشاب بعد از نصب photoshop دوباره اومدم دلفی رو نصب کنم همین پیغاما رو داد ولی بالاخره درست شد. با همون dvd که فکر می کردم اشکال داره (اشکال نداره) ولی بیشتر فکر میکنم مربوط به تاریخ سیستم و نصب نبودن بعضی چیزها باشه.

omidsm
شنبه 24 تیر 1391, 15:43 عصر
شایدم به خاطر نصب چیز دیگه باشه. من موقع نصب خسته شدم رفتم سراغ فوتوشاب بعد از نصب photoshop دوباره اومدم دلفی رو نصب کنم همین پیغاما رو داد ولی بالاخره درست شد. با همون dvd که فکر می کردم اشکال داره (اشکال نداره) ولی بیشتر فکر میکنم مربوط به تاریخ سیستم و نصب نبودن بعضی چیزها باشه.

همه مراحلی رو که فرمودین رفتم ولی باز هم نشد

من در ویندوز 2003 32 بیتی دارم نصب می کنم
و در ضمن اینم تمام مراحل نصب

8966889669896708967189672

omidsm
شنبه 24 تیر 1391, 15:44 عصر
اینم بقیه مراحل8967489675896768967789678

omidsm
شنبه 24 تیر 1391, 15:46 عصر
89679896808968189682

Ananas
شنبه 24 تیر 1391, 16:28 عصر
همه ی کارایی که من گفته بودم می کردی حد اقل نصف روز طول میکشید:لبخند:. والا چه عرض کنم. می خوای یه بار وصل شو بره برای دانلود اون قسمت شاید درست بشه. یا اصلا وصل نشو فقط گزینه ی دانلود رو انتخاب کن ببین چی میشه. دوستان دیگه هم اطلاعات بدن. من چیزی که می دونستم گفتم.

omidsm
شنبه 24 تیر 1391, 16:42 عصر
مشکلم حل شد
اینترنت رو قطع کردم
java , IE8 رو نصب کردم
delphicbuilder_xe2_win_dl.iso رو مانت کردم و از روی آن نصب کردم و بدون هیچ پیغام ایرادی نصب شد
حالا نمی دونم کدوم مورد موثر بوده

ممنون از همه دوستان

SayeyeZohor
شنبه 24 تیر 1391, 18:49 عصر
سلام.
تو Windows 7 برای اجرای فایلای نصب راست کلیک و Run as Addminstrator یادت نره.
زماني كه UAC در ويندوز 7 غير فعال بشه نيازي به Run as Addminstrator نيست