View Full Version : مبتدی: راهنمایی برای ادامه ++C
fardin3t
دوشنبه 02 مرداد 1391, 22:03 عصر
سلام دوستان
من در رشته مهندسی نرم افزار پیام نور درس میخونم.این ترم کتاب ++c رو خوندم.حالا میخواستم ببینم برای توسعه اطلاعات در زمینه ++c چیکار کنم.از یکی از دوستانم پرسیدم گفت:#C یاد بگیر.حالا موندم چیکار کنم.همه میگن ++C خیلیی انعطاف پذیر ولی من هنوز نمیتونم این موضوع رو درک کنم.
aminghaderi
دوشنبه 02 مرداد 1391, 22:29 عصر
سلام .
به قولی خیلی انعطاف داره !! یعنی برای همه کار ها باید براش تعریف کنی .
اگر قراره یه ماشین حساب با C# بسازی به 10 دقیقه باید 7 تا 8 ساعت وقت بزاری تا اون رو توسط C++ و QT بنویسی (البته در ابتدا ؟! ، شاید در آینده به یکی دوساعت هم برسه!) اما کیفیت C++ کجا و کیفیت C# کجا !
من نتیجه ای که خودم در کلی تحقیق و بررسی فهمیدم رو به شما می گم که اول کاری گیج اوضاع نابسام در دنیای نرم افزار نشی .(در حالت معمولی رشته نرم افزار پیچیده و پر از شاخ و برگ و زمانگیر هست).
اگر وقت و بنیه مالی خوبی بعلاوه نیروی کاری خوب و فنی دارید (حداقل چند نفر) و قصد ساخت یه برنامه امن و سریع و تجاری رو دارید بهترین گزینه ، ++C بعلاوه QT هست .
اما اگر نه بنیه مالی هست و نه نیروی کاری مجرب و هم قرار نیست کار تجاری (محصول تجاری) هم انجام بشه و صرفا یاد گیری یه هنری هست که فردا بتوان راحت وارد بازار کار شد ، من #C رو پیشنهاد می کنم .
موفق باشید.
++Hichkas
دوشنبه 02 مرداد 1391, 22:48 عصر
بسم رب المهدی (عج)
سلام
منم مثل شما دانشجوی پیام نور بودم تازه دو ماه فارغ التحصیل شدم اول باید بگم که سی پلاس تو پیام نور یکی از درسای مهمت چون بقیه درسات بهش مربوط بر اساس این زبان بهت یاد داده میشه مثلا ساختمان داده ها
اما در مورد این سوالت من ز اول دانشگاه تا آخر و حتی پروژه ام رو با سی پلاس کار کردم استادم ازام خیلی راضی بود و میگفت اگر پشتکار بخرج بدم وقت بذارم حتما موفق میشم ولی الان که می بینم هیچی بلد نیستم اشکال کار هم از خودم بود من به تمرینای کتابای دانشگاه اکتفا کردم و کمتر به به تمرینای واقعی توجه کردم
الان دارم ASP.Net یاد می گیرم تا تحت وب کار کنم و نظر aminghaderi (http://barnamenevis.org/member.php?91679-aminghaderi)
موافقم بهتر اول بنیه ات و بعد تجاری بودن رو مشخص کنی و زمینه کاری که می خوای واردش بشی رو مشخص کنی (http://barnamenevis.org/member.php?91679-aminghaderi)
fjm11100
سه شنبه 03 مرداد 1391, 16:44 عصر
بهتره برای کار C# یاد بگیری
cpppro
سه شنبه 03 مرداد 1391, 20:43 عصر
سلام
به نظر من هردوشو میتونین همزمان مطالعه و کار کنین.هرچند ممکنه یکیش نسبت به اون یکی براتون جذابیت بیشتری داشته باشه که اونهم به مرور براتون آشکار میشه.
درواقع شما وقتی هردو رو مطالعه می کنین دید برنامه نویسی شما وسیعتر میشه و از هر دو نوع کد میتونین استفاده کنین.(جایی گیر نکنین تنها به خاطر اینکه معانی کدها رو نمیفهمین )
پشتیبانی از سی شارپ بهتره ولی با ویژوال استادیوی جدید اوضاع کمی فرق کرده.اگه زبان اصلی تون خوبه با سی پلاس پلاس هم میتونین موفق باشین وگرنه که ...
اگه به کارای بزرگ و منحصر بفرد فکر میکنین انتخاب اولتون میتونه سی پلاس پلاس باشه.( مثل کارهای بنیادی و علمی یا کار بروی سیستم عامل و برنامه هایی با کاربرد وسیع و ...)
ولی اگه برای شرکتهای خصوصی با فعالیت محدود بخوایین کار کنین سی شارپ بهتره.چون سرعت کار هم توش واقعا بالاست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.