PDA

View Full Version : سوال: خطا در زمان دریافت گزارش

laia56
یک شنبه 15 مرداد 1391, 14:23 عصر
با سلام خدمت دوستان واساتید محترم
مشکلی به تازگی برایم پیش آمده و آنهم دریافت خطایی به شکل زیر است که در هنگام رویت گزارش دریافت میکنم ولی دلیل آنرا نمیدانم
لطفا راهنمایی بفرمایید

ARData
یک شنبه 15 مرداد 1391, 17:22 عصر
حجم بافريک گزارش شما بيش از حدي است که يک گزارش يا برنامه مي تواند داشته باشد ... و يا ترافيک سيستم شما به خاطر برنامه هاي زياد نصب شده يا ويروس هاي درحال فعاليت بيش از حد مجاز براي استفاده از رم مي باشد ... يک بکآپ از برنامتون بگيريد ... و Compact & Repair کنيد ....

Abbas Amiri
یک شنبه 15 مرداد 1391, 18:04 عصر
این مشکل میتواند پیچیده باشد با توجه ورژن اکسس سرچ کنید ببینید چه راه حلهایی ارائه شده است . اگر گزارش تصویر پس زمینه دارد حذف کنید و امتحان کنید.

laia56
یک شنبه 15 مرداد 1391, 21:38 عصر
حجم بافريک گزارش شما بيش از حدي است که يک گزارش يا برنامه مي تواند داشته باشد ... و يا ترافيک سيستم شما به خاطر برنامه هاي زياد نصب شده يا ويروس هاي درحال فعاليت بيش از حد مجاز براي استفاده از رم مي باشد ... يک بکآپ از برنامتون بگيريد ... و Compact & Repair کنيد ....

بکآپ نگرفتم اما Compact & Repair را امتحان کردم که فقط بار اول که گزارش را گرفتم خطایی نداشتم اما دوباره خطای فوق مجددا دریافت میشود

این مشکل میتواند پیچیده باشد با توجه ورژن اکسس سرچ کنید ببینید چه راه حلهایی ارائه شده است . اگر گزارش تصویر پس زمینه دارد حذف کنید و امتحان کنید.

ورژن 2010 میباشد و مسئله اینجاست که وقتی با دکمه شیفت وارد برنامه میشوم این خطا را ندارم
منظور شما را هم از تصویر پس زمینه متوجه نشدم

ARData
دوشنبه 16 مرداد 1391, 08:13 صبح
دوستان بهتون پيشنهاد مي کنم هرگز از آفيس 2010 استفاده نکنيد مگر اينکه نسخه اريجينال باشد ... قفل شکني آقاي MRT يا همان محمد رضا توکلي در اين زمينه زياد با موفقيت نبوده حالا منتظر ورژن 2013 باشيد که ببينيم اين دفعه چيکار مي کنه !