PDA

View Full Version : یعنی SQL Server اینقدر کنده ؟

Iman_1365
یک شنبه 12 شهریور 1391, 00:42 صبح
سلام
چندی پیش به پیشنهاد یکی از دوستان نسخه تحت شبکه حسابداری پارسیان رو نصب کردم
چون طرف زیاد حرفه ای نبود ویندوز اکس پی و نسخه SQL Server 2000 Personal رو نصب کردم به اضافه 5 کلاینت که به این سیستم شبکه کردم
بعد از چند ماه با بک دیتایس 50 مگابایتی اینقدر دسترسی به اطلاعات بعضی اجناس کند شده که چند ثانیه زمان میبره تا مشخصات کالا در فاکتور فروش ظاهر بشه

سیستم ها رو ارتقا دادم - کابل کشی رو هم عوض کردم بازم تغییری در سرعت دسترسی به دیتا بیس مشاهده نشد تنها نکته ای که به ذهن من میرسه پائین بودن سرعت SQL Server 2000 نسخه شخصی است مثلا یک کالا که 20000 عدد ازش فروش رفته رو دیگه نمیشه بهش دسترسی داشت

یادمه یکبار با همین مشکل در حسابداری هلو رو به رو شدم که طرف بی خیال برنامه حسابداری شد

مشکل چیه ؟ ایا شما هم یک چنین مشکلی داشتین - راه حل اش چیه ؟

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 12 شهریور 1391, 13:11 عصر
سلام.
دوست عزیز این ربطی به SQL Server نداره و به برنامه نویسی ضعیف نرم افزار حسابداری مربوطه ارتباط پیدا میکنه.
این شرکت باید بیاد سیستم شما رو بررسی کنه و مشکل رو در نرم افزار رفع کنه.
البته میشه با یک تغییراتی در جدول برنامه این مشکل رو حل کرد ولی بهتره این مشکل رو باخود شرکت مربوطه مطرح کنید.

Iman_1365
یک شنبه 12 شهریور 1391, 13:49 عصر
دوست عزیز این ربطی به SQL Server نداره و به برنامه نویسی ضعیف نرم افزار حسابداری مربوطه ارتباط پیدا میکنه.
این شرکت باید بیاد سیستم شما رو بررسی کنه و مشکل رو در نرم افزار رفع کنه.
البته میشه با یک تغییراتی در جدول برنامه این مشکل رو حل کرد ولی بهتره این مشکل رو باخود شرکت مربوطه مطرح کنید.

اقای صادقیان خیلی ممنون از توضیحات شما
به هرحال من چند نسخه رو نصب کردم و دارن استفاده میکنند بنابراین امکان حذف یا تغییر برای من وجود نداره
راه کاری که ذکر فرمودین یعنی تغییر در جدول به چه صورت باید انجام بدم
در یک تالار یکی از کاربران پیشنهاد کرد که اگر بانک رو ببرم روی نسخه های بالاتر یعنی 2005 یا 2008 و یا حتی نصب ویندوز سرور و نسخه SQL Server 2008 Enterprise مشکل من برطرف میشه نظر شما در این مورد چیه ؟

مشکل من فقط با رکوردهای مربوط به کالاهای پرفروش در فاکتورهای جزئی است مثلا از یک قلم کالا 10000 عدد فروش در 10000 فاکتور و گرنه اگر همین 10000 در 20 فاکتور فروش بشه هیچ مشکلی وجود نداره
و از طرفی بقیه کالاها هیچ مشکلی ندارن

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 13 شهریور 1391, 08:29 صبح
اگر بانک رو ببرم روی نسخه های بالاتر یعنی 2005 یا 2008 و یا حتی نصب ویندوز سرور و نسخه SQL Server 2008 Enterprise مشکل من برطرف میشه

این صحبت مثل این هست که یکی به شما بگه من رانندگیم خیلی ضعیفه و الان پراید دارم چیکار کنم.شما بهش بگی اگر بری بنز بخری رانندگیت خوب میشه!!!
این مشکل شما به خود ساختار نرم افزار برمیگرده و شما نمیتونید درستش کنید.
برای اصلاح موقتی تنها کاری که میشه کرد این هست که زمانی که دارید با سیستم کار میکنید Profiler رو روی سیستم اجرا کنید و دستوراتی که خیلی تکرار میشوند و زمان اجرای زیادی رو طی میکنند بررسی کنید و در صورت نداشتن ایندکس های مناسب برای اون یک ایندکس قراربدید.
ولی باز پیشنهاد من اینه با شرکت سازنده بحث رو مطرح کنید که مستقیما به محیط عملیاتی شما اومده و مشکل رو ببیند تا بتونند رفع کنند چون دست آخر کار زیادی از دست شما برنمیاد.