PDA

View Full Version : سوال: رجیستر کردن ocx در ویندوز ویستا نسخه 64 بیتی

mohammadsaleh
دوشنبه 13 شهریور 1391, 14:17 عصر
سلام دوستان

من قبلا فایلهای ocx و dll را در ویندوز xp به سادگی رجیستر می کردم. ولی وقتی ویندوز 7 نسخه 64 بیتی را نصب کردم نتونستم این کار را انجام بدهم. لطفا یک راه حل عملی به اینجانب معرفی بفرمایید.

با تشکر فراوان

محسن واژدی
دوشنبه 13 شهریور 1391, 15:53 عصر
سلام علیکم
cmd را با دسترسی Admin اجرا کنید (کلیک راست و انتخاب Run-As-Administrator) و دستور ریجستر را در آن بنویسید
یا فایل CodeJock-Registrator که کامپوننت های کدجاک را ریجستر میکند را اجرا و از آن طریق کامپوننت را ریجستر کنید (فایل exe را در کنار کامپوننت استخراج و اجرا کنید سپس در فرم باز شده بر روی Register کلیک کنید)، بمنظور رعایت قوانین لینک دانلود را p.m میکنم

صفحه زیر را هم بررسی کنید:
http://devonenote.com/2010/02/register-comdlg32-ocx-on-x64-win7

موفق باشید

butterfly8528
دوشنبه 13 شهریور 1391, 16:23 عصر
سلام .
رجیستر کردن کامپوننت ها توسط regsvr در ویندوز 7 و ویستا مشکلات خاص خود را دارد ،
بزودی ابزاری که برای این کار نوشتم(که برای رجیستر کردن کامپوننت ها مستقیما از توابع API) استفاده می کنه رو برای استفاده عموم به صورت رایگان قرار می دهم .
به امید خدا با این ابزار دیگر مشکلی در این زمینه باقی نخواهد ماند .
موفق باشید :لبخندساده:.

mohammadsaleh
سه شنبه 14 شهریور 1391, 08:37 صبح
با سلام و تشکر از جنابعالی . من رجیستریتور فایل های کدجوک را دارم اما در محلی اکتیو ایکس ها وقتی این فایل را اجرا میکنم فایلم هایم را نشان نمی دهد . شاید به گفته جنابعالی باید به صورت ادمین وارد شده باشم.

m.4.r.m
سه شنبه 14 شهریور 1391, 09:34 صبح
نه شما وقتی این برنامه رو باز می کنین دو برگه داره به نام OCX و Unicode قسمت دوم رو هم ملاحظ بفرمائید حتما لیست OCX ها خواهد بود و این برنمه باید حتما کنار OCX ها باشه

محسن واژدی
سه شنبه 14 شهریور 1391, 12:37 عصر
شاید به گفته جنابعالی باید به صورت ادمین وارد شده باشم.

سلام علیکم

برای ثبت چرا اما برای این مورد دسترسی admin لازم نیست

abas1388
دوشنبه 14 دی 1394, 07:31 صبح
سلام علیکم
cmd را با دسترسی Admin اجرا کنید (کلیک راست و انتخاب Run-As-Administrator) و دستور ریجستر را در آن بنویسید
یا فایل CodeJock-Registrator که کامپوننت های کدجاک را ریجستر میکند را اجرا و از آن طریق کامپوننت را ریجستر کنید (فایل exe را در کنار کامپوننت استخراج و اجرا کنید سپس در فرم باز شده بر روی Register کلیک کنید)، بمنظور رعایت قوانین لینک دانلود را p.m میکنم

صفحه زیر را هم بررسی کنید:
http://devonenote.com/2010/02/register-comdlg32-ocx-on-x64-win7

موفق باشید
با سلام
کامپوننت های 32 بیتی درویندوز 64 بیتی رجیسترمیشود از جمله با ابزار Registrator.exe ؛ ولی نمیدانم چرا کامپوننت های 64 بیتی آن تحت هیچ عنوانی رجیستر نمیشوند .
من چند مورد از کامپوننت های Codejock را تست کردم وبه این مشکل برخوردم .آیا دلیل خاصی برای رجیستری نشدن کامپوننت های 64 بیتی بر روی ویندوز 64 بیتی وجود دارد ؟
با تشکر