PDA

View Full Version : فایل نهایی برای موبایل

korosh00
چهارشنبه 15 شهریور 1391, 06:16 صبح
سلام
وقتی با نت بینز برنامه را می نویسی چطوری فایل نهایی با فرمت jar می شود تا در موبایل نمایش داده بشه برای من فایلم فرمت jad دارد ؟
ممنون

spiderman200700
پنج شنبه 16 شهریور 1391, 12:50 عصر
سلام.
وقتی پروژه رو Build کنی، توی پوشه ش پروژت و در پوشه ی dist ،فایل jar ساخته میشه.

korosh00
جمعه 17 شهریور 1391, 01:03 صبح
سلام
تشکر که به سوالاتم پاسخ می دی

یک کتابی چیزی که بشه باش برنامه نویسی جاوا برای موبایل را خوب و ساده و راحت یادگرفت فارسی سراغ داری معرفی کنی ؟

spiderman200700
جمعه 17 شهریور 1391, 18:37 عصر
خواهش میکنم.
کتاب اموزش برنامه نویسی موبایل که مال مهندس ایمان اشکاوند راد و مهندس حسن فرزانه هست خوبه.
pdfش رو میتونی از اینترنت گیر بیاری.

یه سری هم به این سایت بزین
http://forum.gsmaria.com/forum117/

اگه سایت باز بشه ، میتونی آموزش مقدماتی متوسط و پیشرفته رو مطالعه کنی. چون خیلی مفیده.

موفق باشی

korosh00
شنبه 18 شهریور 1391, 23:32 عصر
سلام تشکر من تقریبا مفهموم برنامه نویسی را بلدم سی شارپ را خوب کار کردم با نت بینز هم برنامه های خوبی می سازم فقط این مفهوم های کلاس و غیره که برای پخش موسیقی و غیره است را نمی فهمم نمونه ام زیاد دارم ولی هرجا کد اضافه می کنم ارور می دهد نمی دونم از نام تابع است و یا چیز دیگه .
تو این کاتب که معرفی کردی اینا را خوب توضیح داده ؟
spiderman200700
یک شنبه 19 شهریور 1391, 12:17 عصر
مفهوم کلاس مربوط اصول برنامه نویسی جاواس. شما باید اول با مفهوم کلاس و آبجکت آشنا بشی، بعدش بری سراغ برنامه نویسی مبایل.
توی این آموزشا که معرفی کردم در مورد این مفهوم ها هیچ توضیحی نداده و فرض رو بر این گذاشته که شما با اصول برنامه نویسی استاندارد جاوا آشنا هستی.