PDA

View Full Version : Access Project

شاپرک
یک شنبه 18 دی 1384, 14:56 عصر
از اینکه بالاخره آقای صارمی برگشتند خوشحالم چون واقعا بدون ایشون این جا خیلی سوت و کور بود
هنوز نیومده من می خوام سوال بپرسم
من کار با Access Project رو شروع کردم سوالم اینه که :
من در بعضی از جداولم (که توی SQL ایجاد کردم ) امکان اضافه کردن رکورد جدید رو دارم اما در بعضی ندارم چرا؟ و چیکار باید بکنم ؟

sarami
یک شنبه 18 دی 1384, 16:53 عصر
برای اینکه بتونین رکورد وارد کنین حتما باید یک فیلد primerykey داشته باشین خوشحالم از اینکه بالاخره یکی access project رو شرو کرد به بقیه دوستان هم پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر شروع کنن و خودشونو از شر مشکلات access تو لایه database راحت کنن

shayan_delphi
یک شنبه 18 دی 1384, 18:34 عصر
سلام
می شه اطلاعاتی راجع به access project بدید.

sarami
یک شنبه 18 دی 1384, 22:28 عصر
شایان جان به وبلاگ بنده میتونین برین برای شروع کار مطالب مفیدی میتونین پیدا کنین که اگه خدا بخواد و دوستان access project رو جدی بگیرن برای ادامه کار هم مطالب مفیدی برای شما خواهم نوشت

Sheerkoshan
یک شنبه 18 دی 1384, 22:30 عصر
صرامی جان بازم سلام اون مشکل که براتون ایمل کردم حل نشد باشه تا بعد .
توی بلاگفا تو اون سه درس یه چیزایی راجب A_P فرموده بودید اما من شخصاً نتونستم اطلاعات کافی بدست بیارم . میخواستم بدونم با استفاده از AP دیگه نیازی به باز شدن َAccess نیست ؟ دیگه اینکه فرمها و گزارشات و بقیه موارد کجا تولید می شن ؟ تو SQL_SERVER ؟ اگه منبعی هم باشه بدمون نمی یاد نگاهی بندازیم . چون شما معرفی می کنی حتماً این AP باید خیلی بهتر از Access باشه ؟!

شاپرک
دوشنبه 19 دی 1384, 07:39 صبح
بله اتفاقا من کارم رو از وب لاگ شما شروع کردم .
میخواستم خواهش کنم ادامه بدید اونجا هم نظر گذاشتم براتون
راستی یه سوال دیگه :
در مورد امنیت اش هم یه کم توضیح بدید لطفا

شاپرک
دوشنبه 19 دی 1384, 12:06 عصر
سوال :
برای استفاده کاربر های مختلف از برنامه با نام کاربری مخصوص به خودشون چیکار باید کرد ؟

شاپرک
دوشنبه 19 دی 1384, 13:02 عصر
برای وارد کردن و نمایش تاریخ شمسی چیکار باید کرد ؟

a_r_shariati
دوشنبه 19 دی 1384, 14:23 عصر
آقای صارمی عزیز
بنده هم منتظر اطلاعات جدید و پاسخ پرسشهای دوستان هستم
ضمنا اگر مقایسه جامعی در مورد AP و MDB داشته باشید شاید سریعتر با محیط پروزه آشنا شویم

sarami
دوشنبه 19 دی 1384, 16:50 عصر
ببینین در اکسس پروجکت همه چیز همون اکسس هستش فقط لایه database رو به sql محول کرده که شامل table ها و query ها . در مورد امنیتش تو وبلاگ شرح دادم یک راهش اینه که sql server امنیت رو بعهده میگیره و شما با تعریف یوزرها با پسورد های خواص بهشون امنیت ذو تا سطح فیلد میتونین بدین و راه دیگش استفاده از کاربرای domain شبکه شما ست اگه شبکه شما domain base باشه میتونین از همون کار برای دومین برای دادن دسترسی استفاده کنین در مورد تاریخ شمسی که شاپرک جان پرسیدن شما هم میتونین داخل یک function تاریخ رو داشته باشین و همچنین داخل sql هم میتونین یک function داشته باشین برای تاریخ .
در sql علاوه بر استفاده از table و query شما از امکانات دیگه ای مثل storproccesor , triger ,function , view و خیلی امکانات دیگه بهره مند میشین بهتره یک کتاب sql هم خریداری کنین و شروع کنین

Ali_Fallah
سه شنبه 20 دی 1384, 16:35 عصر
نرم افزاراکسس پروجکت را باید از کجا بدست آورد؟
در سی دی آفیس 2003 که پیداش نکردم.

sarami
چهارشنبه 21 دی 1384, 13:35 عصر
منظور همون محیط اکسس هستش گفتم به وبلاگ یه سری بزنی متوجه میشی

Ali_Fallah
پنج شنبه 22 دی 1384, 07:32 صبح
با تشکر متوجه شدم
دقیقاً نوشته وبلاگ ... (در محیط اکسس)
منوی File\New رو می زنیم گوشه سمت راست Screen (صفحه پیش رو) روی Project Using New Database رو کلیک میکنیم

sarami
جمعه 23 دی 1384, 02:51 صبح
البته لاید حتما sql server روی کامپیوترت و یا روی شبکه که اجازه دسترسی و همچنین ساخت database جدید به شما داده شده نیز فراهم باشه موفق باشین

Ali_Fallah
شنبه 24 دی 1384, 07:02 صبح
آقای صارمی با سلام مجدد
نمیدانم که آیا در بخش اکسس میتوان به موضوع اکسس پروجکت پرداخت یا نه ؟
به هر حال با یستی چه جوری شروع کنیم؟

sarami
شنبه 24 دی 1384, 08:05 صبح
فکر نمیکنم نیاز به بخش جدیدی باشه چون کد نویسی که همون access هستش میمونه sql که سئوال های sql تون رو میتونین تو بخش sql مطرح کنین و از راهنمائی دوستان بهره بگیرین موفق باشین

user2535
یک شنبه 25 دی 1384, 21:58 عصر
با سلام
من هم می خوام access projcet را شروع کنم ولی در مورد sql server اطلاعات کمی دارم
بلاگ آقای صارمی را هم مطالعه کردم ولی توی این مورد چیزی دستگیرم نشد واما سوالهای من
1 - sql server را چطور می تونم تهیه کنم آیا نسخه های مختلفی از وجود داره و اگه هست آخرین نسخه آن چیه
2 - آیا میشه آون را روی کامپیوتر single نصب کرد و اصلا برروی single هم مزیتی داره یا نه
3 - چه طوری اونو با access ارتباط می دیم
4 - تنطیماتی که توی ویندوز و اکسس لا زمه چیه
ممنون

sarami
دوشنبه 26 دی 1384, 03:05 صبح
جواب1:میتونی به برکت نداشتن قانون کپی رایت با یک عدد cd خام به نرم افزار فروشی سر خیابونتون برین وبا یه مبلغ ناچیز صاحب یه عدد از اون سی دی بشین.
جواب 2: اگه نرم افزارتون خیلی بزرگ نیست و برروی شبکه هم استفاده نمی کنین access معمولی بیشتر کمکتون میکنه
جواب 3:داخل وبلاگ فقط در مورد همین موضوع صحبت شده
جواب 4: رجوع کنین به وبلاگ.
و نهایتا یکی یه لطفی بکنه و مطالب وبلاگ رو تو یه پست تو همین فروم اضافه کنه تا بتونیم همین جا بحث رو ادامه بدیم چون مراجعه اینجا بیشتره و کاربرا رو از این سر در گمی در بیاریم.

Ali_Fallah
دوشنبه 26 دی 1384, 07:05 صبح
بنظر من sql فقط بر روی یک کامپیو تر نیز قابل نصب و استفاده می باشد به شر طی که آن را به عنوان server بشناسد که ظاهراٌ قبل از نصب sql باید برنامه msde را نصب کرد.

alireza1514
پنج شنبه 10 اسفند 1385, 19:30 عصر
با عرض خسته نباشید خدمت دوست عزیز سارمی جان ....
من الان چند وقته که با اکسس کار می کنم و همیشه عادت دارم که دنبال چیزهتی بهتری می رم اما هرچی فکر کردم نتونستم اکسس رو رها کنم چون واقعا چه سیستم هایی رو که با هاش نمی شه طراحی کرد!!!!!طراحی شده و غیره..
به نظر من شما که مدیر هستید توانایی این را دارید که یک بخش به نام آموزش اکسس پروجکت در بالای تایپینگ ها بسازید تا همه ازش استفا ده کنند من شخصا وقتی که مطالب جدید رو می خونم لذت می برم ....
به نظر من سخنها باید کوتاه کردو بر عمل افزود پس بیایید و یک عنوان به لیست بالای اکسس اضافه کنید هر چه سریعتر بهتر...

alireza1514
پنج شنبه 10 اسفند 1385, 19:32 عصر
نگران آبدیتش هم نبا شید خود بچه ها هر چی نکته و مثال هست می زارن

SINA_SIB
شنبه 25 فروردین 1386, 12:16 عصر
سلام من عضو جدیدم اگه می شه راجع به APبیشتر توضیح بدید اینکه این APیه چیزی جداست یا نه جزو امکانات اکسز واینکه آیا کد نویس و نوشتن SQL STRINGSدر AP با ACCESS فرق داره یا خیر

SINA_SIB
شنبه 25 فروردین 1386, 12:45 عصر
سلام
من به این ap خیلی نیاز دارم
ببینید یه سوال دارم من بانکم تو sql ایجاد شده مشکلی هم نداره
تو ap سرورم رو معرفی کردم
حالا می خوام تو اکسس جداولم رو بیارم
باید چیکار کنم
لینک کنم
ایمپورت کنم
یا فقط کد نویسی
البته اینو هم بگم که من لینک کردم