PDA

View Full Version : یه کمک کوچیک واسه مرتب سازی لیست

oYaMaa
چهارشنبه 05 مهر 1391, 16:29 عصر
سلام...
من از داخل یک سایت که یه جدول سه ستونه داره، هر کدوم از مقادیری که توی خونه های جدول هستش رو داخل یه لیست باکس جمع آوری میکنم.
ولی حالا واسم خیلی سخته که اونو مرتب کنم.
فرض کنید ستون آول نام محصول هستش و دو ستون دیگه مدل و قیمتش
که من همه ی این ها رو تک تک داخل لیست دارم
حالا چیکار کنم که مثلا یه لیست دیگه ایجاد کنم که هر سطرش بشه مثلا: محصول فلان با مدل فلان به قیمت فلان
اینجا جای فلان ها مقادیری که من بدست آوردم قرار بگیره؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.
یا اگه از این روش بهتر و سریع تر هم هست معرفی کنید.ممنون...:لبخندساده:

AbbasVB
چهارشنبه 05 مهر 1391, 16:47 عصر
با سلام
اگه مشکل مرتب سازیه توی پنجره مشخصات Sorted رو برابر True قرار دهید
اگر مشکل قرار دادن قیمت و مدل مقابل محصول هست می توانید از Listview استفاده کنید
موفق باشید

oYaMaa
چهارشنبه 05 مهر 1391, 17:17 عصر
ممنون ولی اگر از listview استفاده کنم دو مرتبه باید از اون بیرون بکشم.چون نمایش دادن این اطلاعات اصلا با کنترل های برنامه نیست.که در این صورت میشه 3تا کار یعنی باز کردن سایت جمع آوری اون توی لیست و بیرون کشیدنش، که فکر میکنم به دلیل زیاد بودن اطلاعات زمان زیادی رو بگیره که اطلا خوب نیست و من اینو نمیخوام.

شاید بهترین راه اینه که همون اول درست حسابی از سایت اطلاعات رو جمع آوری کنم.ولی نمی دونم چطور؟

این اطلاعات مشخصه های یکسانی دارن واسه همین نمیتونم واسه برنامه معلوم کنم که چی چیه.تنها چیزی که هست اینه که مقادیر هر سطر پشت سر هم هستن و تکرار میشن.
که من این کارو با یه حلقه انجام میدم و داخل لیست باکس از بالا به پایین نام محصول مدلش و قیمتش جمع آوری میشه.

منتظر راهنمایی های بی دریغتون...

AbbasVB
چهارشنبه 05 مهر 1391, 17:39 عصر
دوست عزیز اگر بیشتر توضیح دهید که می خواهید چه کار کنید بهتره
من توی گرفتن اطلاعات از یک سایت تجربه ای ندارم
فرض بر این که اطلاعات را گرفتید

ممنون ولی اگر از listview استفاده کنم دو مرتبه باید از اون بیرون بکشم.چون نمایش دادن این اطلاعات اصلا با کنترل های برنامه نیست.که در این صورت میشه 3تا کار یعنی باز کردن سایت جمع آوری اون توی لیست و بیرون کشیدنش، که فکر میکنم به دلیل زیاد بودن اطلاعات زمان زیادی رو بگیره که اطلا خوب نیست و من اینو نمیخوام.

شما اطلاعات رو می خواهید چه کار کنید ؟ نمایش بدهید؟یا ذخیره کنید؟و یا ....

من متوجه نشدم شکا می خواهید چه کار کنید!!!
در ضمن شما این تاپیک رو دو بار ایجاد کردید

oYaMaa
چهارشنبه 05 مهر 1391, 17:58 عصر
بله معذرت میخوام اینترنتم مشکل پیدا کرد که دوبار ایجاد شد، تایپیک تکراری رو حذف کردم.
فکر کنم من خیلی بزرگش کردم.اینطور بیان میکنم:
من یه سورس دارم به شکل زیر
<td style="align="center">Gheymat</td> <td style="align="center">Model</td> <td style="align="center">Mahsool</td>

اگر بخوام با کد زیر مقادیر gheymat model mahsool رو بدست بیارم، می بینید که شناسه هایی رو که استفاده کردم ( منظور
td style="align="center">) یکسان هستند.حالا من چطور به برنامم بفهمونم که این مقدار قیمت هست یا مدل؟دقت کنید که این سه سطر از سورس به مراتب تکرار شده و شامل اطلاعات مختلفی هستش.