PDA

View Full Version : آموزش: ارتباط داخل شبکه : لطفا عکس ضمیمه را مشاهده کنید

singel
چهارشنبه 12 مهر 1391, 14:04 عصر
سلام
من یک مشکل دارم میخوام بدونم چطوری میشه از کامپیوتر شماره 1 به کامپیوتر شماره 3 ارتباط برقرار کرد ( عکس ضمیمه )
لطفا راهنمایی فرمائید
در حد ارتباط با sql برای من کافیه .!

barnamenevisforme
چهارشنبه 12 مهر 1391, 15:01 عصر
سلام
اگه منظورتون بدون استفاده از hub هست.روی connection ها راست کلیک کنید و از گزینه bridge connection استفاده کنید.

singel
چهارشنبه 12 مهر 1391, 22:58 عصر
با سلام و تشکر
من یکم در مورد سوالم توضیح میدم
pc1,pc2 هر دو در یک شبکه و دارای یک رنج ip هستند در حالی که pc2, pc3 بصورت مجزا و از طریق یک کارت شبکه مجزا و با رنج ip متفاوت با شبکه داخلی متصل هستند
حالا چطوری میتونم از pc1 با pc3 ارتباط برقرار کنم ( مطابق شکل )

اگه منظورتون بدون استفاده از hub هست.روی connection ها راست کلیک کنید و از گزینه bridge connection استفاده کنید.
منظورتون رو متوجه نشدم ، لطفا بیشتر توضیح بدید

Mask
پنج شنبه 13 مهر 1391, 10:55 صبح
vpn بزنید.

amin1softco
پنج شنبه 13 مهر 1391, 11:38 صبح
در صورتیکه بخواهیم 3 عدد کامپیوتر را بدون داشتن از سویچ با یکدیگر شبکه کنیم کافیست از قابلیت Bridge سیستم عامل ویندوز استفاده نمائیم .
برای این منظور مراحل زیر را بترتیب انجام می هیم :
1- تجهیز یک کامپیوتر به 2 عدد کارت شبکه و اتصال آنها از طریق کابل کراس به 2 سیستم دیگر
2- وارد My Network Place می شویم

3- از قسمت Network Task گزینه View Network Connection را انتخاب می کنیم

4- 2 عدد کانکشن مربوط به کارت شبکه ها را انتخاب نموده و روی آن راست کلیک می کنیم

5- از میان گزینه های آن گزینه Bridge Connection را انتخاب می کنیم

6- پس از ایجاد شدن Bridge Connection روی آن راست کلیک نموده وگزینه Properties را انتخاب می کنیم .

7- سپس از طریق بخش Protocol به سیستم فوق IP از رنج 2 سیستم دیگر را وارد می کنیم

بدین ترتیب 3 سیستم به یکدیگر شبکه می شوند .

در صورتیکه بخواهیم از این قابلیت خارج شویم میتوانیم با راست کلیک بر روی کانکشن ایجاد شده و انتخاب گزینه Delete ،خاصیت Bridge را حذف می نمائیم .

+ (http://www.raeissi.com/articles/network/327-network-computer.html)
بعدشم ساب نت رو می تونی طوری انتخاب کنی که هر سه تا همدیگه رو ببینند و vpn هم بزنید دیگه مشکلی نباید باشه.

singel
پنج شنبه 13 مهر 1391, 13:25 عصر
ممنون از پاسخ های دوستان عزیز
1- اگر این دو رنج ip ساب نت هاشون باهم فرق کنه باز هم درست کار میکنه یا نه
2- اگر قرار باشه vpn بزنم ایا این امکان وجود داره که وقتی کامپیوتر ریست میشه خودش به صورت خودکار وصل بشه