PDA

View Full Version : نمونه فرم ایجاد شده در WPF

sasan_22
جمعه 14 مهر 1391, 10:42 صبح
سلام . من تازه آشنا شدم با این تکنولوژی . این یه نمونه برنامه ( یا به عبارتی اولین برنامه نوشته شده به این .
زبان هست) که من نوشتم ( یا بهتر بگم کشیدم:بامزه:)
93585

وحالا چند تا سوال دارم :
1- چطور می تونم فرممو شیشه ای کنم؟
2- چطور میتونم برای radiobutton استایل تعریف کنم؟
3- من هر چی دنبال opendialog گشتم نبود ؟! آیا بلند همچین ابزاری داره؟
4- آیا میتونم تمام پروژه امو با بلند بنویسم؟ (تمام ابزارهایی که VS داره - بلند هم داره؟)
5- foregrouned گروپ باکس چرا اعمال نمی شه؟(پیش فرض آبی و تغییری هم نمیکنه؟!!)

ممنون از راهنمایی تون.

93588

مهدی فرزاد
جمعه 14 مهر 1391, 13:13 عصر
سلام
1- شما باید خاصیت AllowsTransparency فرم رو برابر True و خاصیت WindowStyle فرمتون رو برابر None قرار بدید بعا برای فرم استایل مورد نظر رو که حالت شفاف داشته باشه ایجاد کنید آمورش نهم من رو ببینید(البته روش دیگه ای هم هست که با استفاده از کد نویسی حالت شیشه ای که در ویندوز 7 وجد داره رو برای فرمتون ایجاد میکنه اما فقط در ویندوز 7 و ویندوز ویستا اعمال میشه در همین بخش جستجو کنید )
2- کافی در Blend روی اون کلیک راست کنید و گزینه Edit Template رو سپس گزینه Edit a Copy رو بزنید و بعد از مشخص کردن محل ایجاد اون اقدام به ویرایش کنید
3- این گزینه اصلا ربطی به ابزار درون Vs و یا Blend نداره شما باید از کد زیر استفاده کنید

Microsoft.Win32.OpenFileDialog op = new Microsoft.Win32.OpenFileDialog();
if (op.ShowDialog() == true)
{
}

4- شما میتونید برای ایجاد استایل ها ، تمپلت ها ، انیمیشن ها ، چیدمان فرم و طراحی اون روی فایل سلوشنتون کلیک راست کنید و از طریق گزینه Open Witch اون رو در Blend باز کنید و ویرایش های لازم رو انجام بدید و برای کد نویسی از محیط Vs استفاه کنید
5- من فایل شما رو دیدم و این تغییر رنگ اعمال شده بود!!