PDA

View Full Version : انتقال بانک اطلاعاتی ساخته شده از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر

eilia_43
شنبه 24 دی 1384, 06:29 صبح
بعد ار اینکه برنامه رو نوشتیم و با توجه به اینکه برنامه به یک بانک وصل هست .چی کار باید بکنم تا بتونم این برنامه رو روی کامپیوتر دیگه اجرا کنم.هر بانکی شامل دو قسمت data و log می باشد.من یکبار این دو فایل رو بر روی cd قرار دادم و بر روی کامپیوتر قرار دادم اما قبول نکرد.
آیا باید دوباره بانک رو روی کامپیوتر جدید بسازم؟

Identifier
شنبه 24 دی 1384, 08:41 صبح
شما میتونید از بانکتون Backup بگیرید بعد روی کامپیوتر مقصد بانک را ایجاد کنید و دوباره اطلاعات رو Rstore کنید
و یا اینکه DATA , LOG فیل را کپی کنید و روی کامپیوتر مقصد اون بانک رو با همون نام ایجاد کنید بعد SQL را STOP کنید سپس فایل ها رو جایگزین کنید.
امیدوارم جواب بگیرید
موفق و پاینده باشید.

mzjahromi
شنبه 24 دی 1384, 08:55 صبح
می تونید مباحث مربوط به InstallShield رو جستجو کنید

saniak_robot
شنبه 24 دی 1384, 16:01 عصر
می تونی backup بگیری یا اینکه export کنی

HaierICT
یک شنبه 25 دی 1384, 21:56 عصر
می تونی بدون کارهای بالا بانکت رو به راحتی attach کنی

eilia_43
دوشنبه 26 دی 1384, 07:24 صبح
اگه بانک تو کامپیوتر خودم باشه و sql خراب شد . بعد از اینکه اونو مجددا نصب کردم می تونم با attach بانکی رو که تو هاردم هست رو در sql قرار بدم اما در یک کامپیوتر دیگه اگه من بانک رو در هاردش کپی کنم نمی تونم با attach اونو به sql وصل کنم .این کار رو کردم وبه نتیجه نرسیدم
به قول دوستان باید از پشتیبان گیری استفاده کنم و یا

((و یا اینکه DATA , LOG فیل را کپی کنید و روی کامپیوتر مقصد اون بانک رو با همون نام ایجاد کنید بعد SQL را STOP کنید سپس فایل ها رو جایگزین کنید.))
روش دوم رو استفاده کردم جواب داد.
در مورد backup ،بعد از اینکه از بانک backup گرفتم backup رو روی کامپیوتر دوم قرار بدم یا بهمراه بانک؟

ممنونم

s
دوشنبه 26 دی 1384, 13:25 عصر
اگر درست attach نکرده باشی، باید آن را در کامپیوتر جدید در همان مسیر قبلی قرار بدی، بعد detach کنی.
در مورد backup هم دیگه به فایلهای بانکت نیاز نداری همون فایل backup رو میتونی restoreکنی

yamne_h
دوشنبه 26 دی 1384, 23:25 عصر
شما یک script بطیر بد back up هم بطیر فکر کنم مشکلت حل شه

rmb_ali
شنبه 21 بهمن 1385, 11:33 صبح
من وقتی یه بانک رو کامپیوتر خودم deattachمیکنم و روی یه کامپیوتر دیگه دوباره اونو انچ میکنم و با برنامه میخوام به دینتابیس وصل بشم پیغام میده که مسیر رو پیدا نمیکنه حالا این چه مسیریه من نمیدونم

mehdi_mohamadi
شنبه 21 بهمن 1385, 13:10 عصر
شما می تونی از خاصیت replication توسط sql server استفاده کنی