PDA

View Full Version : سوال: عدم نمایش ایتم فرستاده شده در drop down

mahdidabaghi
پنج شنبه 27 مهر 1391, 17:23 عصر
با سلام
من یه drop down list دارم که به یه پروسیجر بایند کردمش و این پروسیجر یه خروجی string داره.
زمانی که فرم لود میشه drop down من پر میشه. مثلا ایتم هاش به ترتتیب این میشه : متن یک و متن دو و متن سه(با این کار پیش فرض متن یک در drop down نشون داده میشه)
حالا من میخام تو رویداد باتن کلیکم تکست یه تکست باکس رو بگیرم(مثلا تکست اون هست متن2)وبا کلیک باتن متن2 در drop down نشون داده بشه.()
شرمننده اگه بد توضیح دادم ولی حسابی گیر کردم توش.ممنون میشم راهنماییم کنید هر چه سریع تر

Mag-Mag
پنج شنبه 27 مهر 1391, 17:51 عصر
DropDownList1.SelectedValue = TextBox1.Text;

mahdidabaghi
پنج شنبه 27 مهر 1391, 18:11 عصر
DropDownList1.SelectedValue = TextBox1.Text;

دوست عزیز با این کد شما هیچ تغغیری ایجاد نشد و ddl من هنوز هم همون ایتم اول رو نشون میده.با auto posts back که true کردمش هم نشد. روش دیگه ای هم هست؟

saeed_sho
پنج شنبه 27 مهر 1391, 19:23 عصر
DropDownList1.SelectedItem.Text = TextBox1.Text

mahdidabaghi
پنج شنبه 27 مهر 1391, 23:08 عصر
با سلام
من یه drop down list دارم که به یه پروسیجر بایند کردمش و این پروسیجر یه خروجی string داره.
زمانی که فرم لود میشه drop down من پر میشه. مثلا ایتم هاش به ترتتیب این میشه : متن یک و متن دو و متن سه(با این کار پیش فرض متن یک در drop down نشون داده میشه)
حالا من میخام تو رویداد باتن کلیکم تکست یه تکست باکس رو بگیرم(مثلا تکست اون هست متن2)وبا کلیک باتن متن2 در drop down نشون داده بشه.()
شرمننده اگه بد توضیح دادم ولی حسابی گیر کردم توش.ممنون میشم راهنماییم کنید هر چه سریع تر
ممنون از دوستان
ولی مشکل من این بود که صفحهpost back میشد و با is postback == true حل شد