PDA

View Full Version : کمک کنید . جستجو بر اساس دو حالت مختلف

sajadzare
یک شنبه 30 مهر 1391, 19:43 عصر
سلام من یه برنامه دارم برای ثبت پرونده های بایگانی راکد توی دادگستری . توی فرم جستجوی پرونده میخوام بر اساس دو گزینه کلاسه پرونده و کد بایگانی راکد بتونم جستجو کنم و اطلاعات پرونده رو بهم نشون بده
لطفا کمکم کنید و فایل اصلاحیشو برام بذارید. لطفا اکسس 2007 باشه

com12151337
دوشنبه 01 آبان 1391, 07:49 صبح
سلام
دوست من نمونه را با 3 گزینه سرچ کردن برایت درست کردم امیدوارم استفاده کنید پیشنهاد میکنم نام فرمها و کوئری و فایها را حتما" به انگلیسی بنویسید حتی در تیبلها اگر به فارسی بنویسید به مشکل بر میخورید بنده نام آنها عوض کردم انشالله بدرتان بخورد

sajadzare
دوشنبه 01 آبان 1391, 14:39 عصر
ممنونم ازین که وقت گذاشتی برای کار من. ولی این اون چیزی نیست که من خواسته بودم هر چند در فرم1 ظاهر کار زیبا بود. اگه ممکنه در کنار تکست باکس ها دکمه ای برای جستجو بذارید که اطلاعات هر کدام از تکست باکس ها که وارد شد و دکمه سرچ رو زدیم بر اساس همون تکست باکس سرچ کنه یا اگه چند تا تکست باکس تکمیل شد and کنه or نکنه و توی قسمت پایین هم تمام اطلاعات اون رکورد رو بهمون نشون بده. اگه ممکنه قبل از اینکه سرچ کنیم توی قسمت پایین فرم1 اطلاعات کل جدولمون نمایش داده بشه. و بعد از سرچ فقط اطلاعات مربوط به اون سرچ نمایش پیدا کنه

com12151337
دوشنبه 01 آبان 1391, 16:51 عصر
سلام
من دقیقا" متوجه نمی شم ، در هریک از تکست باکسها حروف اولین کلمه را بنوسید بصورت خودکار جدول را میآورد در صورت اینکه اگر اطلاعات چند تا شبیح به هم بود از تکست باکس دومی با ید استفاده شود و اگر با ز هم جدول با یکدیگر شبیح بود از سومی استفاده کنید دلیل اینکه کلید برای آن نیاز دارید را بنده متوجه نمی شوم اگر روشن تر توضیح بدهید ممنون می شوم

sajadzare
دوشنبه 01 آبان 1391, 17:53 عصر
من که هر چی توی تکست باکس ها تایپ می کنم اتوماتیک چیزی نمیاره . فقط توی تکست باکس کوچیک search پایین جدول که می نویسم میاره. میخوام توی لیست باکس پایین کل جدول رو نشون بده و وقتی روی دکمه سرچ کلیک کردم فقط رکورد حاوی اون عبارت رو بیاره نه دیگه کل جدول رو. بعدش اگه رکوردی حاوی اون عبارت نبود پیغام بده که اطلاعات یافت نشد

com12151337
سه شنبه 02 آبان 1391, 07:09 صبح
سلام
برنامه که خدمت جنابعالی دادم پیش من مشکلی نداره و جواب میده و با اکسس 2010 نوشته شده و نیاز به نوشتن در تکست باکس کوچک نیست با استارت فرم 1 در یک ساب فرم تمام اطلاعات شما بصورت جدول نشان داده میشود و در قسمت تکست باکسها هرکدام را بنویسید همان ردیف مورد نیازتان میاید و بقیه نشان داده نمی شود اگر منظورتان اینکه کلید حتما" داشته باشد و در صورت نبودن آن جمله اعلام کند باید برنامه تعغیر کند شما از این برنامه که خدمت جنابعالی دادم مشکلش را پیدا کنید که چرا جواب نمیدهد اگر پسند نکردید بفرمایید تا راهنمایی کنیم

sajadzare
سه شنبه 02 آبان 1391, 20:53 عصر
ممنونم ولی من آفیس 2010 ندارم 2007 نصب کردم فکر کنم علتش که جواب نمیده همون ورژن آفیسم هست. به هر حال اگه لطف کنید و طوری بنویسید که با افیس 2007 هم جواب بده و همون دکمه بذارید که اگه اطلاعاتش یافت نشد پیام بده ممنونتون میشم امیدوارم نمونه کار شما برای پیشرفت یادگیری اکسس کمک زیادی بهم بکنه