PDA

View Full Version : ساختن فرم جدید با قابلیتهای مختلف در زمان اجرا .لطفا کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟

s.hematii
چهارشنبه 03 آبان 1391, 09:37 صبح
سلام دوستای عزیز من میخوام یه برنامه با چندین فرم که برای یک روند اداری یک شرکت هست برنامه بنویسم که نیاز است جاهایی که در فرمها سئوال مشابه است با یک بار پر کردن باقی هم که مشابه است پر شوند حال ممکن است یکی از این فرمها بعد از مدتی توسط شرکت بخواهد تغییر کند چطور میتونم این قابلیت رو برای فرمهام ایجاد کنم آیا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه اگه بخواهند یک فرم دیگری علاوه بر این فرمها به روند کاریشون اضافه کنند که مثلا یک جدول باشد که چندین سئوال برای پر کردن اطلاعات در آن باشد، چگونه میتونم امکان فرم سازی با قابلیتهای مختلف از جمله ساخت دلخواه، پرینت و... را به کاربر نرم افزارم بدم ممنون میشم زود کمکم کنید.:گریه::ناراحت:

s.hematii
چهارشنبه 03 آبان 1391, 09:49 صبح
ضمنا میخوان که این اطلاعات که مال مشتری هست در دیتابیس ذخیره هم بشه
مثلا میشه کاری کنم که بگم فرم جدیدشون رو با اکسل بکشن فرم جدیدی که میسازن و من در برنامه بگم که اون فایل رو لود کنم اما چجور میشه گفت اطلاعات اون فرم رو در دیتابیس ذخیره کنه ....:ناراحت::ناراحت::افسرده:

program2vb
پنج شنبه 04 آبان 1391, 09:27 صبح
سلام دوست عزیز همه اینایی که گفته میشه

کار سختی هم نیس ...

سوال اولت : میتونی فرم مشابه درس کنی
سوال دومت : میشه اطلاعات موجود تو اونا رو ذخیره کرد
سول سومت : باید بگم اینم میشه ولی یکم وقت میخواد ... و فکر و ... باید روش زیاد کار کنی که بتونی فرمی درس کنی که بتونی توش خودت طراحی کنی
سوال چهارمت : دیتابیس هم میشه ... اکسل هم یشه ... میتونی یه برنامه هم بنویسی که برنامه خودش فایل اکسل رو به اکسس تبدیل کنه چون کار کردن با اکسس راحت تر از اکسل هست و سرعتش هم بیشتر از این هست

موفق و پیروز باشی یا علی